Clicky

Jump to content

Jocuri Android de neratat!

Recommended Posts

E un asphalt 7 pe steroizi. Daca ar fi fost open world ar fi avut peste 2 GB. Dupa 5 minute de gameplay pe Nexus 4 primul lucru la care te gandesti e, de ce costa doar 3 lei??? Grafica e de exceptie, neluand in considerare micile sacadari din intro. De mentionat ca in timpul curselor jocul e foarte cursiv cu un framerate bun. Prima impresie e buna, dar parca nu m-a facut sa joc mai mult de o cursa, ori sunt eu ocupat, ori nu e un progres mare fata de 7.  ;)

Pentru prima versiune se prezinta foarte bine, ramane de vazut in cat timp reuseste sa dea gata 2100 mAh. :D

Edited by Mihnea

Probabil costa doar 3 lei pentru ca are o gramada de in-app purchases. Acum ramane de vazut cat de bine poti evolua in joc fara sa cumperi ceva cu bani reali. Probabil il voi cumpara si eu doar ca sa vad cum ruleaza pe S4. Nu-s pasionat de curse de masini.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4

Mie nu mi se pare A8 un A7 pe steroizi. Mi se pare chiar schimbat si mai important e ca mi-a disparut sentimentul de joc de telefon. Desi si inainte grafica era super, parca se cunostea ca ar fi un joc de telefon. Amanuntele sunt super, jucam o cursa (in Islanda) si ma uitam ca se punea gheata pe spatele acelui R8, cum de altfel se intampla si la cursa din Nevada, doar ca acolo e praf. Plus multe alte chestii diferite fata de 7, atat vizual, cat si de organizare a jocului. Spun asta pentru ca am jucat destul A7 incat sa-mi dau seama de diferente. Oricum, rampele alea de te fac sa te dai peste cap sunt ceas. Mai sunt si unele curse, gen Tokyo, unde parca e prea colorat totul, dar ma gandesc ca asa e la japonezi :D... 

Mie mi se pare si ca se incarca mai repede decat A7.

Edited by steff195

A evoluat ceva jocul , arata mult mai bine si seamana cu grid 2 de pe pc , facand asa ceva pe telefon arata ca tehnologia evolueaza + ca merge mult mai bine decat asphalt 7 si merge ok pe nexus 7 dar mai are ezitari :)

Spunea cineva ca e un A7 pe steroizi cand defapt, asta s-a intamplat intre 6 si 7. Au trecut de la etapa adrenaline, acum jocul merge pe ideea spectacolului in aer simti ca zbori cu masinile, de unde si numele.

Sa nu te astepti niciodata la grafica de senzatie in asphalt-uri, ca nu asta incearca sa realizeze. Asta gasesti in nfs sau rr.

Gameloft se concentreaza mult pe gameplay, inclusiv seria asphalt , mai multa actiune fata de rr3 unde grafica te uimeste la inceput iar ideea principala e sa fii atent la curbe. 

Edited by Stefan M.

Daca ar fi si traseul ala marcat cu o culoare vizibila ce bine ar fi. Am jucat doar vreo doua curse si ma holbam degeaba ca se contopea culoarea traseului cu fundalul. Poate in alte curse pe fundaluri diferite se vede bine, dar in cele pe care le-am jucat harta a fost inutila.

Pe mine ma deranjeaza ca pistele au multe scurtaturi. La un moment dat esti primul si nu se vede nimic pe harta in afara de masina ta, si dupa iti dai seama ca ai ajuns aprope ultimul pentru ca ceilalti au luat-o pe altundeva. Se intampla asa la fiecare cursa...

@Sp1tfire, si tu ai la intro-ul curselor o usoara sacadare?

Sent from my Nexusâ´

Nu, a mers lin in cursele pe care le-am jucat, fara frame drops. Dar nu m-am jucat prea mult ca sa-mi pot da seama daca face figuri in cursele unde sunt texturi mai bogate in fundal. Totusi, locatiile unde m-am jucat erau destul de bling-bling cu tot felul de cladiri si constructii, deci cred ca nu face figuri.

L-am pus si eu pe Note 10.1 si merge ok. Am bagat si un multi si e la fel de ok cu detalii maxime. Insa am vz ca pe Apple loading-ul pe mar e mai scurt, chiar si pe mini iPad. Optimizarea excelenta se vede. Tableta s-a incalzit in limite decente.

Sent from my LG-E610 using Tapatalk 2

Poate are Jailbreak, unele jocuri isi mai dau cu stangul in dreptul din cauza asta. Este ultima versiune de IOS? Cauzele sunt multiple, inclusiv daca mai are spatiu putin sau nu sunt inchise toate aplicatiile fortat, sa fie liber sub Home.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...

Important Information

Terms of Use