Stefan P. Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Pe HTC One X spune ca e incompatibil. N-o fi inca optimizat pentru Tegra 3. Meh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
madydec Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 (edited) Abia a aparut si eu am toate masinile=)) Edited March 3, 2013 by madydec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 @Stefan P: cum sa nu mearga pentru Tegra 3? eu l-am instalat pe TF300TG-ul meu. Are lag mare pentru ca nu e optimizat pentru rezolutii mari, dar e frumos jocul. Pacat ca se leaga doar de FB, ar fi putut face un sistem intern al lor, sa poti adauga la prieteni pe cine doresti si fara FB. Merge mai bine pe Evo 3D, din pacate. @Madydec: l-ai cheat-uit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucian Manoloiu Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 L-am pus si eu pe Note-ul meu si merge lin, fara lag, avand o grafica cool. Sent from my GT-N8000 using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
madydec Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 @Mihai nu e vina mea ci a xda-ului ca acolo am gasit:))Trebuie inlocuit doar un fisier atat tot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan P. Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 @Mihai Atunci nu stiu care e problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Cand apesi pe plus, nu scrie mai multe informatii? Unele jocuri sunt incompatibile cu tara, insa eu l-am instalat in Romania... Poate nu l-au testat destul pe One X. E pacat, e un joc frumos. @Madydec: dar ai cautat fisierul tot cheat-uiala se numeste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Ce este "suparator" la acest joc, este faza cu reparatul masinii.. Care dureaza ceva timp si poate iti pierde din interes sa comsumi acei GOLD sau sa astepti pana a se repara masina.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabyzzuu Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 E frumos,se misca bine fara lag,dar e foarte pixelata masina,cred ca este facut pentru 800x400 pixeli.Bine ca este gratis si nu am mai dat si bani pe el... Razvann 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danut Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Acum il trag dar fac pariu ca peste vreo luna o sa ii dea un pret (2-3€) trageti-l acum cat e free! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 @Mihai Atunci nu stiu care e problema. Se poate sa fie din cauza faptului ca pe piata sunt mai multe Tegre . Adica din cate stiam eu sunt un pic diferite procesoarele de pe One X si cele de pe tabletele Transformer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Acum il trag dar fac pariu ca peste vreo luna o sa ii dea un pret (2-3€) trageti-l acum cat e free! Va fi free mereu, tocmai pentru ca au o gramada de IAP la preturi nesimtite. Ar putea sa duca nesimtirea la cote maxime si sa puna si un pret pe el, dar sansrle sunt minime. Oricum toate site-urile tech i-au tavalit pentru ce au facut. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Eu cred ca este un nou joc freemium. Atentie cu copii sa nu va umble cu tabletele si telefoanele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabyzzuu Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Nu este freemium,cu putina indemanare ajungi departe in joc,eu am jucat ceva si nu am intampinat dificultati,dar ma uit in timpul jocului la grafica si este mult sub Nfs sau alt joc bun care l-am avut pana acum,in schimb pe ios se vede lacrima.Foarte slab si l-am asteptat cu foarte mult interes,pacat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madydec Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 @Mihai nu mai conteaza acum cu cheat sau fara ca tot toate masinile le am deblocate:)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Eu ma chinui sa joc fiecare cursa, daca ai toate masinile nu mai are nici un rost sa il ai Spun si eu. Va fi mereu gratuit si este freemium, insa nu bate la preturi Guns4Hire sau Tapped Out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan P. Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Imi spune ca "Acest articol nu este compatibil cu dispozitivul dvs.". Oricum, mi se pare ca NFS Most Wanted este peste Real Racing 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Nu prea as spune, este creat de aceiasi oameni si Real Racing 3 este gratuit Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNder Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 (edited) Pe Samsung galaxy advance nu merge. Edited March 4, 2013 by enderpst Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabyzzuu Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Este gratuit dar NU merge fara o conexiune la internet..Nfs merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Am citit pe undeva ca merge si fara net. Cand cere conexiune, sa intri la WiFi, apoi revii si intri in joc inapoi. Avand in vedere ca a fost construit sa il joci impotriva unor jucatori reali (chiar si daca comportamentul lor e simulat), e un lucru cu care poti trai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucian Manoloiu Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 M-am plictisit de el si l-am dezinstalat, enervandu-ma timpul necesar reparatiilor (asta dc nu mai astepti si cheltui din banutii speciali). Pt magaria asta i-am zis pa! Grafica e cool doar la masini, spatiul fiind cam anost dezvoltat. Poate pe Apple e mai finisat, dar pe Android nu imi place cum arata pana la urma, desi la inceput mi s-a parut ok dapdv. Sent from my GT-N8000 using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Trebuie sa te forteze sa dai si bani, nu e tocmai gratuit. E genul de joc in care intri din cand in cand (sau, daca esti bun, joci pana se descarca telefonul/tableta). Mi se pare ok asa, nu stau sa joc cu orele ca nebunul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Va tenteaza ? E free jocul. S-a lansat azi. Acum il instalez si eu. Rage of the Gladiator Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 nu ne tenteaza! mersi oricum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now