Clicky

Jump to content

Jocuri Android de neratat!


Recommended Posts

Descriere: In acest joc aveti un om care este fugarit de niste mamiute demonice. Ceea ce trebuie facut este sa nu va lasati prins de creaturi si sa nu pasaristi traseul. Obiectivul este sa aculumati cat mai multi bani si sa obineti un scor rezonabil.

 

Video:

 

Download: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.imangi.templerun&feature=apps_topselling_free#?t=W251bGwsMSwxLG51bGwsImNvbS5pbWFuZ2kudGVtcGxlcnVuIl0.

Link to comment
Share on other sites

Descriere: Este cunoscutul joc Fruit Ninja dar in varianta Iphone.. adica cu rodia la sfarsit.

Anunt: Jocul nu este pirate. Ci este varianta FREE dupa marketu din Japonia/China.. Noi nu aveam aceasta versiune din pacate..

Download: http://fisierulmeu.ro/30HYU7TGMJVV/fruit-ninja-1-7-3-apk.html

Link to comment
Share on other sites

Descriere: Acest joc este unul de cultura generala. Este o copie a concursului Vrei sa fi Milionar.. numai ca aici castigi puncte ci nu bani cash

Download: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.happyfacedevs.tecrezidestept&feature=apps_topselling_free#?t=W251bGwsMSwxLG51bGwsImNvbS5oYXBweWZhY2VkZXZzLnRlY3JlemlkZXN0ZXB0Il0.

Link to comment
Share on other sites

Un joc care sigur va creea dependenta unora dintre voi. Pipe Game este un joc de perspicacitate si pune putin mintea la contributie. Are multe nivele, dupa nivelul 40 unele sectiuni devin invizibile, atunci incepe provocarea adevarata. Eu am ajuns la Level 190, nu stiu cate are, nu scrie niciunde.

 

Compatibil cu toate telefoanele/tabletele.

 

https://play.google....pegame.pipegame

Link to comment
Share on other sites

unnamedf.jpg

 

Acest joc a fost dezvoltat de doi pusti de 16 și 18 ani. El a fost inițial dezvoltat ca un hobby, dar cu timpul, ideea de a-l creea a devenit mult mai serioasa, s-au petrecut multe ore de munca grea, entusiasm și efort. Pentru mai multe informații despre joc vizitați Facebook Site official si "market". Sper sa va fi facut macar curiosi si sa downloadati jocul, dupa care sa reveniti cu un comentariu, un rating, un like sau orice altceva cat de constructiv posibil.

 

 

42317835246075144230134.jpg

Link to comment
Share on other sites

Sa inteleg ca unul din pusti esti chiar tu.... :)

Din pacate cu al meu inca nu este compatibili...din moment ce nu il gasesc in market prin telefon.

Edited by feribalint
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use