Clicky

Jump to content

Telekom reduceri de Black Friday ?

Razvann

Recommended Posts

Azi am citit un articol in care se vorbeste de o reducere de pana la 70% la telefoane, accesori in perioad 21-23 noiembrie la Telekom. Ce parere aveti si credeti ca e reala stirea ?

http://www.realitatea.net/black-friday-telekom-romania-anun-a-reduceri-de-pana-la-70prc-de-black-friday_1566687.html

http://www.dailybusiness.ro/stiri-it-c/ce-reduceri-anunta-telekom-romania-de-black-friday-104272/

Normal ca e reala, vor vinde feature phones cu 70% reducere, de la 100 de lei la 30 de lei. La smartphones nu cred ca reducerea va sari de 20%. Posibil ca reducerile sa fie substantiale si pentru smartphones doar la abonamentele ametitoare de peste 50 de euro.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Am atasat comunicatul de presa!

Nu aveti iluzii ca veti vedea reduceri de 70% la telefoane! In cel mai bun caz vor fi pentru huse, sau încărcătoare. Nu cred ca vreun telefon va avea reduceri mai mari de 20%...

Telekom Romania anunță startul campaniei sale de Black Friday, ediția 2015 RO.doc

Ei vorbesc de pachete, deci e clar ca reducerile substantiale vor fi doar daca iti faci abonamente. Nu cred ca vor fi preturi minuscule la telefoanele fara abonament.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

• 2 weeks later...

Parerea mea este ca emag a facut un exceptional joc de marketing care probabil a mai fost practicat si in alte locuri mai exotice. Sa nu-si faca cineva iluzia ca vezi d-le ce greseala au facut astia. Nu. Totul a fost programat din timp, la momentul oportun la produse resigilate. Pierderea este microscopica pentru emag in raport cu castigurile care vor urma. Super mutare. Bravo emag.