Clicky

Jump to content

Xperia Z2 vs Lg G3

Recommended Posts

Salutare mobilissimo!

Am o singură întrebare : Ce preferați între Z2 și G3 ? 

Nu mă pot decide.. vreau să-mi schimb Note 2-ul meu. 

G3 are ecranul ăla superb, și la design parcă bate Z2
Z2 are o bestie de cameră, și e rezistent la apă..

Voi ce ziceți? (Aș dori și argumente dacă se poate)

Acum am vazut G3 la un pret sub 1800, adica ieri am citit pe www.mobilissimo.ro ca sunt reduceri pe mobile trend ro....

Daca il iei nou, merita g3 iti mai raman si bani....

Sent from my iPad using Tapatalk

G3. Camera aia o fi ea bestie, dar software-ul de procesare o trage in jos.

Ce vrei să zici cu asta?

N-am posibilitatea să iau z3 .. oricum, nu prea văd mare diferență între z2 și z3.

E diferență mare între G3 2gb RAM și 3gb RAM?

Apropo, mobilexpres e de încredere? Åžtie careva? :)

Edited by Dragoș Rusu

Pai ia la rand cateva review-uri mai rasarite si ai sa vezi ca toti spun asta. Procesarea imaginii si ceea ce iti ofera aplicatia de camera Sony (la nivel de setari in manual) nu se ridica la nivelul camerei (ca hardware) si nici la nivelul unui flagship cu numele Sony.

Dar, daca esti adeptul modului Auto, nu mai asculta plangerile astea. In modul Auto si pentru cineva care nu e foarte atent la detaliile pozelor, e OK.

La ce vrei sa-l folosesti @Dragoș ?

Pentru apeluri .. :D

Pentru tot ce se poate folosi un telefon : Apeluri, Diverse aplicații și jocuri, etc.

Lasa sa-ne zica mai intai de ce doar modele astea doua ca mai sunt inca cateva zeci bune....?

Sent from my iPad using Tapatalk

Pentru că sunt cele mai bune dintre cele care mi le permit.. Mi-aș lua note 4, dar n-am bani . (Acum am un note 2).

Åži, mi s-a pus pata de ceva vreme pe G3 (n-aveam bani) , iar acum am văzut la un coleg Z2 , și m-a atras puțin. (Camera în special).

Oricum, m-am uitat la niște reviewuri, și nu bate cu mult Z2 pe G3 din punct de vedere al camerei. [cel puțin la cele care le-am văzut eu]. 

Deci trebuie sa intelegi un lucru. Diferentele intre telefoanele de acum si de anul trecut (ex Note 3 si 4) nu mai sunt asa mari cum au fost de exemplu cu Note2 si Note3-acolo a fost diferenta la ecran, baterie, design, stylus totototot. Diferenta acum dintre Note 4 si Note 3? Ecranul. Atat. Nimeni nu va observa la utilizarea de zi cu zi o diferenta imensa intre Snapdragon 800 si 805. Mai ales ca S800 are de mutat 2 milioane de pixeli si S805 are de mutat vreo 3 milioane. Nu crede ca daca iti iei Note 3 la anu nu o sa.ti mai mearga jocuri pe el. Note 3 e mai sus ca Note 4 la baterie, pun pariu daca iti pun acelasi joc pe ele, le joci la fel, fara lag. De ce G3 si nu Note 3? Note 3 il bate la baterie, are stylus, procesor 99% identic. Cu ce te ajuta rezolutia aia 2k inafara de baterie mai scazuta? Cu nimic.

Alege Note 3 si vei fi super multumit. Sau daca nu ai nevoie de stylus ( iti garantez ca odata ce il ai nu vei mai vrea sa te desparti de el ) alege Z2 si gata tot.

@Dragos

Pentru ca oricum nu sunt diferente majore intre FHD si 2k , Z2 are ecranul mai luminos . Depinde in ce stare se afla ca sa poti stabilii o diferenta , desi nu cred ca vor prea multi sa dea N3 pe N2 si o mica diferenta , mai bine incerci sa-l vinzi .

Edited by Scootch98

Încerc să-l vând de aproape 2 săptămâni și nimic.. :D Poate aștept eu prea mulți bani pe el, nu știu..

Gabi, am stylus și pe note 2.. Åžtiu cum e . Åžtiu că la note 3 , camera nu se descurcă foarte bine în condiții proaste de iluminat.. Camera e un factor care mă influențează la alegerea noului telefon.