Razvan5 Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Buna,am o intrebare S4-ul meu s-a inchis brusc si nu si-a mai revenit.L-am trimis la service si mi-au spus ca placa de baza e arsa si ca nu mai pot face nimic cu telefonul,dar un prieten mi-a spus ca se poate schimba placa de baza.Asa ca m-am gandit sa va intreb daca intradevar se poate schimba si cam cat ar costa o placa de baza noua.Multumesc mult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Normal ca se poate schimba, dar probabil costa cat jumate de telefon. Pe site-urile chinezesti gasesti la preturi cuprinse intre 100-280 dolari. Cred ca la noi sub 600 de lei nu gasesti. Primul link din Google, la 1000 de lei, probabil gasesti si mai ieftin, daca mai cauti. 425 de lei pe okazii.ro http://www.adial.ro/hu/termek:samsung/telefoane_mobile/piese/gti9505/placa_de_baza%5B63%5D/placa_de_baza_samsung_galaxy_s4_gti9505-25.html Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Razvan5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts