Sp1tfire Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 Tocmai ce formulez plangerea catre ANPC, pentru ca am vazut ca mi s-a mai emis inca o factura si tot nu mi s-a stornat suma impusa abuziv. E inacceptabil ca dupa 5 luni de la sesizare sa nu am o rezolutie, in ciuda interventiilor unui angajat dintr-un magazin fizic Digi, cat si a ta. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk LCM, Innoxius and Gastarbeiter 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 De ce nu merg posturile de pe digionline, merge doar digi24, digisport nu merge ... Sunt autentificat pe aplicatie Trimis de pe LG G2 32GB White Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 Ești în reteaua Digi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 Da Trimis de pe LG G2 32GB White Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarbul Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 Daca zici ca esti in reteaua Digi , incearca sa iesi din aplicatie si apoi sa intri din nou . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 În Digicare ce device-uri apar ca fiind conectate? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 Îmi apare telefonul ... Trimis de pe LG G2 32GB White Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 Șterge telefonul din Digicare. Intră pe telefon si dezinstaleaza aplicația. Reinstaleaza și autentifica-te din nou. Trimis de pe GT N7100 cu Tapatalk soare 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted January 17, 2015 Report Share Posted January 17, 2015 multumesc de ajutor, merg toate posturile din aplicatie acum Alpe d'Huez 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarbul Posted January 17, 2015 Report Share Posted January 17, 2015 Concluzie : Mobilissimo forum iz za best ! La fel , Gigi iz za best ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted January 17, 2015 Report Share Posted January 17, 2015 Gigi nu-i ză best Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarbul Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 Sorry ! Digi iz za best , nu Gigi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 Nici unu, nici altu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIGI_Helper Posted March 9, 2015 Author Report Share Posted March 9, 2015 Informativ: Pe factura lunii martie apar infomatii legate de consumul de date pentru aplicatia Digi Online in functie de calitatea imaginii. Consum estimat de date pentru aplicatia Digi Online, variabil in functie de calitatea imaginii: LQ (low quality) - 170 MB/oraMQ (moderate quality) - 550 MB/oraHQ (high quality) - 800 MB/ora" igabrieu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIGI_Helper Posted April 22, 2015 Author Report Share Posted April 22, 2015 In cazul in care aveti dificultati in a accesa platforma Digi Play prin ultima versiune de Chrome (v 42.0.2311.90 m), va rog sa re-activati NPAPI (bydefault, il blocheaza)In bara veti scrie: chrome://flags/Veti cauta NPAPI si ii veti da ENABLEIn partea de jos va aparea RELAUNCHSe va restarta browserul si ar trebui sa fie in regula.Setarile acestea sunt valabile si pentru HBO GO, am postat si in threadul dedicat acestui serviciu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIGI_Helper Posted June 23, 2015 Author Report Share Posted June 23, 2015 Info: Versiune 4.0.5 a aplicatiei Digi Online ce poate fi descarcata din Google Play Store permite vizualizarea stream-ului din orice retea insa pe teritoriul Romaniei. Bodolay Botond 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snookerdog89 Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Ultima versiune de Digi Online nu mai imi recunoaste contul. De ce? Nu aveam nici o problema cu aplicatia inainte de "update". Am reinstalat aplicatia si nimic. Pentru mine s-a dovedit un downgrade. Masiv, cand faci trecerea de la ceva fara cusur la ceva care nu functioneaza la fel de bine. Cu ce ma ajuta pe mine o noua interfata daca nu ma pot loga cu propriu-mi cont? Pe Digicare merge contul, in aplicatie ba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIGI_Helper Posted June 29, 2015 Author Report Share Posted June 29, 2015 @snookerdog89 - Te rog sa notezi o sesizare din DigICare si sa imi oferi numarul de inregistrare.Sa detaliezi exact ce se intampla, modelul de telefon folosit, sistemul de operare (daca e stock sau nu si care este). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIGI_Helper Posted September 2, 2015 Author Report Share Posted September 2, 2015 Continutul Digi Play, acum fara costuri pentru clientii Digi Mobil si Digi Net! RCS & RDS lanseaza astazi o noua campanie promotionala pentru clientii noi Digi Mobil si Digi Net Fiberlink 300/500/1000, noi si existenti, care ofera acestora posibilitatea de a urmari continutul video disponibil pe Digi Play, fara niciun cost suplimentar la abonament pana la data de 31 decembrie 2016. Aceasta promotie este disponibila clientilor care isi activeaza serviciul Digi Play in perioada 02 septembrie - 31 decembrie 2015.Serviciul Digi Play este disponibil prin platforma Digi Online si poate fi accesat doar de catre clientii companiei la minim un serviciu Digi. In plus, in perioada 02 septembrie - 31 decembrie 2015, clientii RCS & RDS care nu se incadreaza in criteriile campaniei promotionale, se pot abona la Digi Play pentru doar 5 RON/luna (TVA inclusa), de la 15 RON/luna (TVA inclusa).De asemenea, utilizatorii existenti care au avut serviciul activ in luna august, vor beneficia de acces nelimitat la continutul Digi Play, fara niciun cost la abonament, in perioada 01 septembrie 2015 - 31 decembrie 2016.Pentru a beneficia de continutul de calitate disponibil pe Digi Play, utilizatorii trebuie sa se inregistreze si sa activeze serviciul in Contul Meu Digi. Persoanele care au deja cont in aplicatia Digi Online, vor putea sa acceseze Digi Play, folosind datele de conectare valabile pentru aceasta platforma.Digi Play contine o baza variata de peste 850 de filme si peste 2500 de episoade de seriale care acopera preferintele intregii familii: de la filme de dragoste la actiune, de la comedii la aventura, de la fictiune la animatie, de la drama la thriller sau filme de arta, continut dedicat copiilor, documentare, telenovele si continut propriu marca Digi, dintre care amintim: "Ultima judecata" ("Dredd"), "Jocul lui Ender" ("Ender's game"), "Nemuritorii: Razboiul Zeilor" ("Immortals"), "Ultraviolet" ("Ultraviolet"), sau titluri din cinematografia independenta - "Cu Papa la psihiatru" ("Habemus Papam"), "Melancholia" ("Melancholia"), "Iubire" ("Amour"), dar si seriale precum "Lista neagra" ("The Blacklist"), "Amantele" ("Mistresses") , Capcana Mintii ("Perception") sau "Masteres: Doctor in sex" ("Masters of Sex"), "Teresa" si "Mi Pecado".Cele mai recente episoade ale serialelor "Lista neagra" ("The Blacklist") si "Masters: Doctor in sex" ("Masters of Sex") pot fi urmarite pe Digi Play la mai putin de 48 de ore de la premiera in SUA. Iubitorii filmelor de animatie se pot bucura de povestile frumoase ale productiilor "Doamna si Vagabondul" ("Lady and the Tramp") sau "Ratatouille", dar pot urmari si serii clasice "Musti", "Pet Alien" sau "I got a Rocket".In plus, biblioteca virtuala contine si productii proprii marca Digi, cum este emisiunea Superjurnal, dar si o colectie speciala de filme documentare, precum: "Parteneri de vanatoare" ("Hunting buddies"), "Disparitia lui Coada Rupta" ( "A tiger called broken tail"), "Cernobil: Lupii radioactivi" ("Radioactive Wolves").Lista completa a filmelor, serialelor si documentarelor disponibile pe Digi Play poate fi consultata aici.Comunicat de presa LCM, cbacsro and AeRoDiNaMiC 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaKoS Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 Dupa 31.12.2016 serviciul se va prelungi automat si va trebui implicit platit, sau va exista posibilitatea de a renunta la el? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIGI_Helper Posted September 2, 2015 Author Report Share Posted September 2, 2015 Se poate activa/dezactiva oricand DigiPlay. In cazul dezactivarii, ba intra in vigoare cu 1 a lunii urmatoare solicitarii. DaKoS 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LCM Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 L-am activat. Merge. Am Fiberlink 300 si il am gratis pana la sfarsitul anului viitor. Merci, Rds&Rcs! Insa as avea o propunere, respectiv sa-l faceti compatibil cu Chromecast. Ar fi super! Hbo Go este compatibil cu deviceul Google, iar vizionarea filmelor este superimbunatatita. Trimis de pe al meu LG-D955 folosind Tapatalk Mihnea 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIGI_Helper Posted September 3, 2015 Author Report Share Posted September 3, 2015 @LCM - Multumim de sugestie. LCM 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarbul Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 Acest serviciu este gratuit pana la 31.12.2016 , in conditiile mentionate . Daca nu doresti sa continui ( si implicit sa platesti ) , cand ar trebui sa te dezabonezi , ca termen limita ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 Se poate activa/dezactiva oricand DigiPlay. In cazul dezactivarii, ba intra in vigoare cu 1 a lunii urmatoare solicitarii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts