Clicky

Jump to content

Digi Online & Digi Play

DIGI_Helper

Recommended Posts

Tocmai ce formulez plangerea catre ANPC, pentru ca am vazut ca mi s-a mai emis inca o factura si tot nu mi s-a stornat suma impusa abuziv. E inacceptabil ca dupa 5 luni de la sesizare sa nu am o rezolutie, in ciuda interventiilor unui angajat dintr-un magazin fizic Digi, cat si a ta.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

• 1 month later...
  • 1 month later...

Informativ:

Pe factura lunii martie apar infomatii legate de consumul de date pentru aplicatia Digi Online in functie de calitatea imaginii.

Consum estimat de date pentru aplicatia Digi Online, variabil in functie de calitatea imaginii:

LQ (low quality) - 170 MB/ora
MQ (moderate quality) - 550 MB/ora
HQ (high quality) - 800 MB/ora"

• 1 month later...

In cazul in care aveti dificultati in a accesa platforma Digi Play prin ultima versiune de Chrome (v 42.0.2311.90 m), va rog sa re-activati NPAPI (bydefault, il blocheaza)

In bara veti scrie: chrome://flags/
Veti cauta NPAPI si ii veti da ENABLE
In partea de jos va aparea RELAUNCH
Se va restarta browserul si ar trebui sa fie in regula.

Setarile acestea sunt valabile si pentru HBO GO, am postat si in threadul dedicat acestui serviciu.

• 2 months later...

Ultima versiune de Digi Online nu mai imi recunoaste contul. De ce? Nu aveam nici o problema cu aplicatia inainte de "update". Am reinstalat aplicatia si nimic. Pentru mine s-a dovedit un downgrade. Masiv, cand faci trecerea de la ceva fara cusur la ceva care nu functioneaza la fel de bine. Cu ce ma ajuta pe mine o noua interfata daca nu ma pot loga cu propriu-mi cont? Pe Digicare merge contul, in aplicatie ba.

• 2 months later...

Continutul Digi Play, acum fara costuri pentru clientii Digi Mobil si Digi Net!

RCS & RDS lanseaza astazi o noua campanie promotionala pentru clientii noi Digi Mobil si Digi Net Fiberlink 300/500/1000, noi si existenti, care ofera acestora posibilitatea de a urmari continutul video disponibil pe Digi Play, fara niciun cost suplimentar la abonament pana la data de 31 decembrie 2016. Aceasta promotie este disponibila clientilor care isi activeaza serviciul Digi Play in perioada 02 septembrie - 31 decembrie 2015.

Serviciul Digi Play este disponibil prin platforma Digi Online si poate fi accesat doar de catre clientii companiei la minim un serviciu Digi. In plus, in perioada 02 septembrie - 31 decembrie 2015, clientii RCS & RDS care nu se incadreaza in criteriile campaniei promotionale, se pot abona la Digi Play pentru doar 5 RON/luna (TVA inclusa), de la 15 RON/luna (TVA inclusa).

De asemenea, utilizatorii existenti care au avut serviciul activ in luna august, vor beneficia de acces nelimitat la continutul Digi Play, fara niciun cost la abonament, in perioada 01 septembrie 2015 - 31 decembrie 2016.

Pentru a beneficia de continutul de calitate disponibil pe Digi Play, utilizatorii trebuie sa se inregistreze si sa activeze serviciul in Contul Meu Digi. Persoanele care au deja cont in aplicatia Digi Online, vor putea sa acceseze Digi Play, folosind datele de conectare valabile pentru aceasta platforma.

Digi Play contine o baza variata de peste 850 de filme si peste 2500 de episoade de seriale care acopera preferintele intregii familii: de la filme de dragoste la actiune, de la comedii la aventura, de la fictiune la animatie, de la drama la thriller sau filme de arta, continut dedicat copiilor, documentare, telenovele si continut propriu marca Digi, dintre care amintim: "Ultima judecata" ("Dredd"), "Jocul lui Ender" ("Ender's game"), "Nemuritorii: Razboiul Zeilor" ("Immortals"), "Ultraviolet" ("Ultraviolet"), sau titluri din cinematografia independenta - "Cu Papa la psihiatru" ("Habemus Papam"), "Melancholia" ("Melancholia"), "Iubire" ("Amour"), dar si seriale precum "Lista neagra" ("The Blacklist"), "Amantele" ("Mistresses") , Capcana Mintii ("Perception") sau "Masteres: Doctor in sex" ("Masters of Sex"), "Teresa" si "Mi Pecado".

Cele mai recente episoade ale serialelor "Lista neagra" ("The Blacklist") si "Masters: Doctor in sex" ("Masters of Sex") pot fi urmarite pe Digi Play la mai putin de 48 de ore de la premiera in SUA. Iubitorii filmelor de animatie se pot bucura de povestile frumoase ale productiilor "Doamna si Vagabondul" ("Lady and the Tramp") sau "Ratatouille", dar pot urmari si serii clasice "Musti", "Pet Alien" sau "I got a Rocket".

In plus, biblioteca virtuala contine si productii proprii marca Digi, cum este emisiunea Superjurnal, dar si o colectie speciala de filme documentare, precum: "Parteneri de vanatoare" ("Hunting buddies"), "Disparitia lui Coada Rupta" ( "A tiger called broken tail"), "Cernobil: Lupii radioactivi" ("Radioactive Wolves").

Lista completa a filmelor, serialelor si documentarelor disponibile pe Digi Play poate fi consultata aici.

Comunicat de presa

L-am activat. Merge. Am Fiberlink 300 si il am gratis pana la sfarsitul anului viitor. Merci, Rds&Rcs! Insa as avea o propunere, respectiv sa-l faceti compatibil cu Chromecast. Ar fi super! Hbo Go este compatibil cu deviceul Google, iar vizionarea filmelor este superimbunatatita.

Trimis de pe al meu LG-D955 folosind Tapatalk