Clicky

Jump to content

Digi Online & Digi Play

DIGI_Helper

Recommended Posts

DIGI_Helper : sant sanse , pe viitor , sa se deblocheze si alte programe ?

De indata ce vom suplimenta lista de posturi voi reveni cu feedback. Sanse sunt.

Digi helper cum pot vedea desfășurătorul convorbirilor pe luna octombrie? Cînd se actualizează? In digicare sint doar pe septembrie!!!

Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk

Deoarece convorbirile se achita cu 2 luni in urma, de indata ce se va emite factura pe Decembrie, in zilele imediat urmatoare va aparea si desfasuratorul pe Octombrie.

Care-i explicatia logica pentru care emiteti facturi cu 2 luni in urma? Sunteti singura companie din Romania, probabil si din lume, care procedeaza asa.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Modalitate de facturare a noastra este urmatoarea:

Factura pe luna Noiembrie de exemplu a fost emisa in data de 20.10 (data de emitere este ~ 18 a lunii precedente) si sunt facturate servicii cu abonamente fixe pentru Noiembrie si eventualele costuri aditionale la telefonie (convorbiri) pe luna 09 (Septembrie).

Ultima zi de plata este ultima zi din luna Noiembrie.

Aceasta metoda de facturare este in beneficiul clientului datorita faptului ca se ofera o perioada suficienta de timp pentru a acoperi soldul ei.

Mda, beneficiul clientului. Chiar ma intreb unde e beneficiul meu pentru achitatea unei facturi Digi (tv+cablu+telefonie fixa) care continea convorbiri de pe telefon mobil, desi nu am abonament de telefonie mobila la Digi. De 4 luni cer stornarea sumei impuse abuziv si cand sun o data pe luna sa aflu stadiul reclamatiei, mi se promite ca se urgenteaza. Oare urgentati cererile tot cu 2 luni intarziere? Probabil nu tine de domeniul tau rezolvarea acestei probleme, dar am expus-o ca fapt divers, vis-a-vis de beneficiul clientului in relatia cu Digi.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk