Kenji Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 De ce ? Atata timp cat se comanda la un furnizor si nu se livreaza de pe stoc (cand as intelege ca nu mai este pe stoc o anumita culoare) ! Si din cate am inteles vine si in minim 3-4 saptamani de parca in momentul comenzii se apuca sa-l asambleze ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 What the... Beep?! Pai dacă nu îl au pe stoc, de unde sa ți-l dea? Nu comanda un produs doar pentru tine. Sent from my Nexus 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Cum am inteles eu, nu iti poti alege culoarea dorita daca il cumperi, iti trimit/dau de care au in acel moment, fara a mai putea alege culoarea, sau cam asa ceva.... Sent from my iPad using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
berila_mz Posted October 25, 2014 Report Share Posted October 25, 2014 Mai @Kenji, tu vrei sa iti cumperi telefon de la Digi, ca doar acolo nu stii ce culoare primesti si cand il primesti. Preturile lor sunt comparabile cu magazine online cunoscute unde iti poti alege culoarea, modelul si capacitatea telefonului, si il primesti in 24-48 de ore. Innoxius and Sebi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted October 25, 2014 Report Share Posted October 25, 2014 Dar, nu il iei la abonamentul ala de 4$(7$). Sent from my iPad using Tapatalk Innoxius and Sebi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenji Posted October 27, 2014 Author Report Share Posted October 27, 2014 @Gastarbeiter Daca il aveau pe stoc si-mi spuneau ca au doar o anumita culoare intelegeam si era alegeara mea daca-l iau sau nu. Dar nu-l au pe stoc ci doar la comanda si asta nu inteleg eu: de ce nu se poate comanda la furnizor in culoarea dorita de client ?!? Si mai imi spune ca daca nu vine in culoarea dorita pot sa-l refuz si sa-l comand din nou Si sa mai stau 3-4 saptamani... cel putin. @berila_mz Este vorba de un Lenovo A328 la 400 de lei (sub 500 de lei nu l-am gasit la nimeni) pe care-i platesti intru-un an (in rate egale si fara dobanda) la un abonament de 2 € / luna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenji Posted October 31, 2014 Author Report Share Posted October 31, 2014 Am renuntat la Lenovo A328 deoarece nu am vrut sa risc sa stau dupa el 3-4 saptamani ca sa ma trezesc cu un telefon alb si am comandat Philips S388 (fiind doar pe negru). L-am comandat miercuri la un abonament de 2 € / luna si astazi vad ca l-au bagat in oferta cu abonamentul de 5 € / luna Asa presimt ca nu o sa mi-l livreze cu abonamentul de 2 € / luna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIGI_Helper Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 In cazul in care in stoc sunt disponibile si alte culor esti instiintat de lucrul acesta. Voi prelua ca si sugestie posibilitatea de a alege culoarea telefonului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenji Posted November 5, 2014 Author Report Share Posted November 5, 2014 @DIGI_Helper Pana rezolvati problema cu posibilitatea de a alege culoarea telefonului poate rezolvati problema cu confirmarea comenzilor (nici nu mai zic de livrarea comenzilor). "Philips S388 pe care l-ati comandat online la RCS & RDS, nu este, momentan, disponibil in stocul punctului de prezenta indicat de dvs. (Iulius Mall Timisoara ) Revenim in 5 zile pentru confirmarea disponibilitatii echipamentului." Mesajul acesta l-am primit miercurea trecuta, deci au trecut 7 zile de atunci si inca nu am primit confirmarea disponibilitatii echipamentului. Din cate am citit pe alte forumuri au patit multi sa astepte 3-4 saptamani confirmarea aceasta si in locul ei au primit un: "ne pare rau, nu mai este disponibil". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIGI_Helper Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Vei primi notificare cand va fi in stoc.Daca doresti am posibilitatea sa verific starea comenzii.Sa imi spui te rog in PM codul client sau numarul de comanda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenji Posted November 10, 2014 Author Report Share Posted November 10, 2014 @DIGI_Helper a ajuns telefonul comandat in punctul de prezenta solicitat. A fost comandat in data de 28.10.2014 si a ajuns in data de 10.11.2014. Acceptabil, zic eu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIGI_Helper Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 Multumesc pentru feedback! Sa il folosesti sanatos, fara incidente. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laurale Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 Suntem in 2016 si nici acum nu s-a rezolvat posibilitatea alegerii culorii dorite la telefoanele de la RDS-RCS. Am un abonament la RDS cu de toate (cablu tv - extra, internet fix, internet mobil, telefon fix si mobil + 3 abonamente de telefonie mobila) si doresc sa mai portez un numar la care sa-mi aleg un telefon (care nu este prea ieftin) si il doresc pe culoarea alba (deoarece mai avem in casa un telefon identic) si mi s-a spus ca nu se poate alege culoarea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIGI_Helper Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 @laurale- Doar La Samsung Galasy S7 si S7 Edge este aceasta posibilitate (momentan). De indata ce vor fi noutati voi reveni cu feedback. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Întrebare de cârcotaș... Aveți S7 sau S7 Edge pe stoc? Sent from my Samsung Galaxy S7 berila_mz and DTTR 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 "Decât" la comandă... Livrare estimată 6 luni. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Pai deja apare s8..... Scuzati-mi ironia. Sent from my Samsung Galaxy S7 DTTR, Innoxius and berila_mz 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laurale Posted May 14, 2016 Report Share Posted May 14, 2016 @laurale- Doar La Samsung Galasy S7 si S7 Edge este aceasta posibilitate (momentan). De indata ce vor fi noutati voi reveni cu feedback. Multumesc pentru raspuns. Pacat! Orice operator de telefonie iti ofera aceasta posibilitate, atata timp cat telefonul se fabrica in diverse culori. Feri and pascaleandrei 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted May 14, 2016 Report Share Posted May 14, 2016 Azi am fost într-un magazin Digi, mai exact în cel din Mall Calea Sagului din Timișoara. Din păcate telefoanele expuse fac parte din categoria......low cost.... Și încă ceva...... În asemenea locații chiar dacă este weekend, trebuie să ai personal....era o coadă...de îți venea să renunti la orice.... Tot azi an fost și la Vodafone, măcar ei au avut 3 persoane pt clienți față de Digi unde unul era casier iar celălalt era cu relații clienți...... Sent from my Samsung Galaxy S7 La Vodafone am așteptat 5 minute(Auchan Nord) la Digi am stat 40 minute..... Am fost în ambele locații deoarece la nepotul meu iau furat telefonul... Sent from my Samsung Galaxy S7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcosmin Posted May 14, 2016 Report Share Posted May 14, 2016 Si... te gândești la o nouă achiziție? Trimis de pe al meu SM-G361F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted May 14, 2016 Report Share Posted May 14, 2016 Eu nu. Am menționat am fost astăzi în cele 2 locații deoarece aveam nevoie de 2 cartele sim. Cele furate le-am blocat. Sent from my Samsung Galaxy S7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarbul Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 Din pacate , la capitolul relatii ( sau relatia ) cu clientii , Digi e din alt film . berila_mz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodolay Botond Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 Azi am fost într-un magazin Digi, mai exact în cel din Mall Calea Sagului din Timișoara. Din păcate telefoanele expuse fac parte din categoria......low cost.... Și încă ceva...... În asemenea locații chiar dacă este weekend, trebuie să ai personal....era o coadă...de îți venea să renunti la orice.... Tot azi an fost și la Vodafone, măcar ei au avut 3 persoane pt clienți față de Digi unde unul era casier iar celălalt era cu relații clienți...... Sent from my Samsung Galaxy S7 La Vodafone am așteptat 5 minute(Auchan Nord) la Digi am stat 40 minute..... Am fost în ambele locații deoarece la nepotul meu iau furat telefonul... Sent from my Samsung Galaxy S7 Asta e relativă cu așteptatul. La fel pot spune și de Orange Shop-ul din Baia Mare: niciodată(!) nu ai nicio șansă să mergi cu o treabă la ei. În orice oră din zi mergi, e plin ochi. La Vodafone e gol, la ăia poți flirta cu vânzătoarea, ajungi să o și ceri în căsătorie și tot nu reții pe nimeri în urma ta. Acuma Digi e pe val, e normal să fie mulți la un moment dat în magazin. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarbul Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 La Digi e normal dintotdeauna . Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts