pascaleandrei Posted July 18, 2019 Report Share Posted July 18, 2019 @Mihai, daca drona are sub 500g nu trebuie înmatriculată din ce am citit, nu? Trimis de pe al meu SM-G975F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted July 18, 2019 Report Share Posted July 18, 2019 @pascaleandrei se pare că din 2016 astfel de drone nu mai trebuie înmatriculate (nu scrie nimic de cameră). Link-ul AACR este AICI. Eu știam că se legau de cameră, că oricare dronă cu cameră trebuie înregistrată (chiar dacă avea sub 500 de grame). Tot nu e perfect, pentru că ei tratează dronele mici (cum sunt Mavic și DJI) până în 15 kg ca aparate de zbor. Cel mai fain e în SUA, acolo ești obligat să te înregistrezi ca pilot o singură dată și apoi să lipești un sticker cu datele tale pe dronă. pascaleandrei 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts