Guest Deio Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 V-am tot promis ca va arat jucarii pentru copii mari Nu sunt neaparat pentru copii mari, dar se pare ca microbul ne ataca. Sunt sigur ca de mici v-au placut jucariile telecomandate, mai ales cele care zboara. Eu pe vremea mea, cand eram copil faceam zmee si avioane de hartie, nu aveam bani sa imi cumpar jucarii, desi nici nu se prea gaseau, decat aduse prin Shop de afara, pe sub mana Acum ca au aparut si acestea pe piata, cand ai copii, dai in mintea lor si vrei jucariile copilariei, pe care nu le-ai avut. Asa am LEGO 2 cutii pline Pe langa ele, am primit cadou un Parrot AR 2.0, de la un coleg ce s-a saturat de el, se vede ca a luat ceva cazaturi, mi s-a ars si un motor dar l-am schimbat si era sa o pierd (drona) pe langa Dunare intr-un camp langa deal Noroc ca am auzit motoarele la timp, o luase vantul. Compenseaza ea, dar vanturile pe la Bazias sunt puternice in rafale. E o drona super ca jucarie, cam scumpa sa o cumperi, doar motorul m-a costat 220 lei E greu de controlat din tableta sau telefon. Mai buna ca Parrot este DJI Phantom, dar aceea costa ~ 2200 lei si ai nevoie de o gramada de accesorii, cu totul echipata iesi la 4000 lei lejer. Parrot o gasesti si la 1000 lei si e ready to fly, un telefon Android/IOS/WP sa detii, sau tableta. Poti filma cu drona, dar nu recomand in locuri publice, mai ales ca in Romania avem o lege stupida cu ele, daca ai camera trebuie autorizatie. La tara, e perfecta, sau in camp, nimeni nu se ia de tine Celelalte 2 mici, sunt bijuterii. La propriu. Mici si frumusele, puternice si rapide ca randunicile, se numesc Hubsan H4 107L si 107C (varianta cu camera HD 2MP). Cea neagra costa 260 lei in Romania, dar puteti sa o luati de afara la pret mult mai mic. Piese de schimb se gasesc la tot pasul. www.rcforfun.ro au piese si accesorii, eu deja am schimbat 2 carcase si 2 motoare. Acum mai imi comand un set reparatie, sper sa imi ajunga saptamana asta. Cea rosie este cu camera H107C si costa ceva mai mult, ~400 lei si filmeaza HD. E superba. Mica si agila, filmeaza pana la 100 metri pentru ca are telecomanda radio, nu WiFi. Ambele Hubsan sunt cu telecomanda lor. Sunt perfecte ca si jucarii in aer liber, ca jucarii pentru copii si nu numai in parcuri, cand iesi la iarba verde sau oriunde. Nu sunt scumpe de intretinut si in principiu suporta multa tortura Ale mele au cazut de pe bloc de multe ori pana am schimbat carcasa. Acumulatori rezerva sunt ~25 lei si se pot incarca de pe un USB Powerbank portabil. Nici Parrot nu e scump de intretinut. In principiu il cumperi si nu ai treaba cu el. Este autonoma, nu trebuie sa o manevrezi prea mult si nu ai nevoie de piese la ea, decat daca o spargi. Carena este din polistiren si greu se strica. La cererea lui Erwin, de aici puteti cumpara Hubsan: http://www.rcforfun.ro/ sau Etech-Expert SRL si Parrot AR 2.0 de aici: http://www.emag.ro/drona-parrot-ar-drone-2-0-elite-edition-jungle-pf721842/pd/DHJ6LBBBM/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Deio! Da pune si ceva link-uri de unde putem sa le cumparam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Modificat si pus preturi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Cam scump hobby-ul AR Parrot Drone e de vis, dar e cam cat un laptop. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Gata.... Vad ca avem și altceva în afara de a patra paletă pe wishlist ul nostru Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Uite, Deio, jucarie pentru tine: http://www.engadget.com/2014/11/12/DJI-Inspire-4k/ Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Optimus, tu esti? Drona care se transforma si are tren aterizare Asta imi place mult. 3000$ coca, dar e cea mai cea In curand vor aparea cele autonome 100%, ca in filmele SF Dystopiene, unde oamenii pe strada vor merge urmariti de ele. Un pas gresit si boom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 La cum au inceput americanii sa traga dupa ele, da, e cam scumpa. Eu astept una blindata sau macar cu sistem de evitare / distrugere a proiectilelor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Meet the Zano: an autonomous, intelligent drone for aerial photography GoPro reportedly working on drones, to reveal next year Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted November 27, 2014 Report Share Posted November 27, 2014 Moda dronelor a inceput! Trecem de la tablete la drone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Mini-drone controlled by SmartEyeglass and SmartWatch 2 Kali, Mihai, Alpe d'Huez and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Daca e cu Android, ceasul acela, imi pot controla si eu Parrot-ul meu cu el. Moto 360 parca era cu Android. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Da, sunt cu Android Wear Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted January 10, 2015 Report Share Posted January 10, 2015 Am mai adaugat la colectie o buburuza zburatoare: http://www.banggood.com/Syma-X5C-Explorers-2_4G-4CH-RC-Quadcopter-Mode-2-With-Camera-p-913827.html Nu va obositi sa o cumparati in Romania, e 540 lei peste tot chiar si pe Okazii. De pe BangGood mi-a sosit in 23 zile si a costat ~210 lei Filmeaza 720p si e extrem de usor de controlat. Fiind jucarie, nu va intreba nimeni despre faptul ca e "drona", desi are camera, nu e autonoma si are ~100g Luni va pun poze reale, nu link-uri. Si poate un film mic de exterior Numai sa nu ploua. Piesele sunt extrem de ieftine, e bine sa aveti elice de schimb si 1-2 motorase, plus 2 acumulatori totalizand 10 euro (pret bun pentru spare parts). Am in Wishlist urmatoarea dorinta: http://www.banggood.com/Wltoys-V303-Seeker-Quadrocopter-2_4G-GPS-RC-Quadcopter-With-HD-Camera-p-918525.html E splendid. Sa strang bani pana mai la IT Congress 2015 sa o pot prezenta oficial si sa filmez evenimentul. E cam 1200 lei, sper sa reusesc sa o iau pana in mai. Am comandat si: http://www.banggood.com/WLtoys-V912-4CH-RC-Helicopter-With-Gyro-RTF-with-Videography-Function-p-82901.html https://www.youtube.com/watch?v=L3W5iTNHBS4 Are cam 50 km/h deci e racheta Sper sa imi ajunga zilele urmatoare, apare la 17Track ca e in Romania deja. Nu va fie teama sa comandati de la chinezi, Banggood e de incredere si vine prin posta de obicei. Uneori poate veni la vama dar fiind jucarie sau ceva de pret mic, nu platim vama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted January 10, 2015 Report Share Posted January 10, 2015 Ce înseamnă"nu e autonomă"? De fapt ce înseamnă autonom / neautonom la sculele astea? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted January 10, 2015 Report Share Posted January 10, 2015 Autonom inseamna ca poate zbura fara controlul tau si pluteste sau merge in directia data de GPS. Dronele mai avansate, gen DJI Phantom, pot efectua trasee fara control de la distanta, doar ii introduci coordonatele unde sa filmeze si o va face, apoi se va intoarce "acasa" sau la transmitator. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted January 10, 2015 Report Share Posted January 10, 2015 X5C arata superb, e destul de mare. Sa ne spui ce autonomie are. Sent from my LG-V500 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 @Deio http://9gag.com/gag/a3dOebr?ref=android.s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 Aia nu e jucarie, e arma si ai nevoie de autorizatie. Pentru drone nu mai e nevoie de permis Legea noua permite: http://www.romanialibera.ro/stiinta-tehnologie/gadgets/zborul-dronelor--permis-prin-lege-338823 Drona asta e atat de usoara, ca o pană Oricine poate sa o manevreze dupa putin timp. Unii pe Youtube ziceau "Your mother could fly this " Facem si o filmare mai incolo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 A sosit V912. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 Te mai tine doamna in casa cu toate cate le ai ? Sau le tii la servici ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 La servici ca acasa am doi care ar sari pe mine. Unul mare cu banii si celalalt ca le vrea si el Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 I-ai facut si heliport. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 Da, ca sa nu isi puna colegii echipamente pe raft, am incercuit cu marker. Azi am avut 3 zboruri de proba. E dificil sa zbori cu 4 canale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 @Deio: care e durata de viata a bateriei? Ai gasit si baterie de rezerva? As vrea sa cumpar si eu una in viitorul foarte apropiat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts