Sp1tfire Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Nu era vorba despre tine, Saluco, tu ai fost finut Vorbeam in general despre fanii infocati Johannis de pe Facebook si alte forumuri. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk ionel, Saluco and candrei 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reflavius Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 De sezon Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk 2 ionel and Saluco 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Ä‚sta de mic se visa mare... Aici a fost mana d-nei Naum. El nici în liceu nu stătea cu cei care fumau pe furiș ca sa nu își strice reputația. Era pe sinele UTC ului spre ale PTR ului. Acum s-a schimbat doar firma.. Sunt curios ce și cine va scrie aici peste doi ani din cei care-l consideră varianta cea mai bună acum. Tare curios sunt Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Saluco and ionel 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Întrebarea e? Va mai exista România sau domeniul .ro? Sau va fi .ro.rus? ) Dar, ca să nu fiu răutăcios am înțeles că acea poză este un pic trucată Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Da, acesta este motivul pentru care voi vota â€cu prostul ălaâ€. Pentru că m-am simțit jignit ca și alegător de dreapta că sunt redus la proprietatea de lucru. Eu nu sunt un lucru, sunt o persoană, la fel ca și alegătorul de stânga. Dar pentru acest domn, doar cei de stânga există. Adică atitudinea tipic stalinistă â€cine nu e cu noi, e împotriva noastrăâ€. Și voi mai vota, pentru că m-am săturat de Cinzeacă-Vodă aka președintele jucător; vreau un mediator în rolul președintelui. Pentru că atitudinea duplicitară de tipul â€every-ones bitch†a lui Ponta nu trebuie și la Cotroceni. Și pentru că vreau un altfel de dialog, m-am săturat de â€bă pe-a mătiiâ€. Și ar mai fi motive, dar pe care le-am enumerat deja. Ionel, nu voiam să mai votez acum, deși n-am lipsit niciodată de la vot de când am dreptul ăsta.Vreau să-ți spun că tu ești cel care m-a determinat să ies și să votez împotriva lui ghinion.Dacă ce-ai scris tu mai sus este un motiv pentru a vota cu prostul ăla, atunci eu voi ieși la vot pentru a contracara cel puțin votul tău.Așadar, poți să stai liniștit acasă, votul tău va fi nul.Trimis de pe al meu SM-N910U folosind Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Scrisoarea I http://m.adevarul.ro/news/politica/doctor-fizica-princeton-dialog-victor-ponta-ma-consider-prost-comparatie-dumneavoastra-1_545a235c0d133766a88f55f3/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 (edited) eu cred ca ne vom întâlni pe străzi cu borduri în mana ...daca nu reușim să întrerupem "Furia Rosie" Plagica asta se crede Arnold și crede ca ne poate arata ce înseamnă Terminator la Cotroceni.... 'r-ati ai dreacu' cu melcii voștri va deveni un adevăr în momentul în care va trebui sa umple visteria pe care o zvânta acum de resurse ca sa amețească pe cei care se mai îndoaie la o pleasca în sacoșă Deci ... Sent from my TX201LA using Tapatalk Edited November 6, 2014 by Kali Saluco 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Votez Iohannis si sunt ferm convins ca este cea mai inteleapta alegere! Innoxius, Alpe d'Huez, Ionutzvip and 3 others 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Deci, Kali, după ce trece perioada asta, ne întoarcem la telefoanele noastre și uităm încă 5 ani de președinte. Dă-i dreac! Trimis de pe al meu SM-N910U folosind Tapatalk Sp1tfire, candrei, Innoxius and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 In 2016 va fi iarasi nebunie. Alegeri parlamentare, alt premier, promisiuni, etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 (edited) Dacă as avea N4 și l as vedea pe Plagica în raza nu as ezita sa il arunc sa ii fac o gaura în cap sa ii mai iasă infatuarea aceasta de care îmi este scarba. acum serios vorbind i-aș da , dar nu vezi ca nu se lasă ei dusi...niciunul decât când ii culege instituția cu Na Na sa ii pună la extemporale:) și la parcarea zabrelita. Oricum sunt convins ca anul asta nu votez Raul cel mai mic ci din contra e prima oara când cred ca votez ceva nou, ceva nou și nemaivăzut pana acum în politica noastră .El ca si individ , nu și cei din spate care vor latră la el sa le arunce ceva , că i-au netezit drumul la scaun ; asta nu va fi acum în primii doi ani.( sper sa crească alte partide pana atunci fără "greii "care sper sa fie în parcarea de care vorbeam) Acum vreau sa îl vad ce face după ce ajunge în scaun la Cotroceni. Sa ne demonstreze ca putem schimba ceva...ca apoi sa schimbăm orice nu ne este bun, trebuincios și împotriva intereselor neamului romanesc! Da Doamne ! Sent from my TX201LA using Tapatalk Și nu va fi cazul pentru ca sun in Brasil sa imi cumpere cineva de acolo sa l trimita apoi repede spre mine:)....ce? cum , ce? Moto Droidul Maxx:) Asa am șanse cu Droidul sa il fac pe "terminator" hi hi hi Sent from my TX201LA using Tapatalk Edited November 6, 2014 by Kali Saluco and ionel 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Kali, va face ce stie mai bine dupa ce ajunge la Cotroceni. Tace, in timp ce Blaga&Co vor fi ministri. Dar nu va mai fi ca pe vremea lui Boc, cand Basescu ordona si Boc executa, acum nu va mai fi un presedinte jucator, ci un presedinte marioneta care nu va avea nimic de spus. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Vadim zice ca Basescu are un consilier american. Il cheama Johnnie Walker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Oricum, cred că e de preferat să fii susținut de Vadim Tudor decât de Tokes. Cred că asta e greșeala fundamentală pentru ghinionul ăla ce vrea să ajungă la Cotroceni. Oameni care să urască țara asta mai mult decât Macovei și Tokes, n-am văzut în viața mea. De ce dracu n-or pleca unde le place, nu înțeleg. Trimis de pe al meu SM-N910U folosind Tapatalk Kali 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Hmm, e tot pe-acolo, cu diferenta ca Vadim e doar un pacient inofensiv de la Spitalul 9, in timp ce Tokes nu reprezinta interesele Romaniei nici cat negru sub unghie. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Kali 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Eu cred că e mai mult decât atât. Vadim, fie și bolnav mintal, măcar e patriot, pe când gunoiul ăla de Tokes ne-a reclamat în parlamentul european și pentru faptul că românii consumă aer din țara asta. Să ne amintim că a spus exact pe un 1 decembrie că acea dată este prilej de doliu național? De ce morții lui nu se duce să facă sărbătoare din ziua Ungariei? Trimis de pe al meu SM-N910U folosind Tapatalk candrei and Kali 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 De-abia astept sa se termine circul cu alegerile, sa revenim din nou la rutina cea de toate zilele si sa uit de toti policienii pana in 2016. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk mesersmith 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Subscriu! Trimis de pe al meu SM-N910U folosind Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 (edited) In dimineata de dupa alegeri, Șova vine grăbit în biroul lui Ponta. – Șefu’, șefu’! Am două vești: una bună și una proastă. – Începe cu aia proastă. – Iohannis are 60% ! – %@&**!!! Și aia bună? – Vestea buna e că dumneavostră aveți 70%…!!! Sent from my LG-V500 using Tapatalk Edited November 6, 2014 by DTTR Denis Bogdan, Sp1tfire, Innoxius and 4 others 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Ghinion ar fi sa iasa Ponta presedinte! Impozit unic 16% ciuciu, accize marite + noi impozite... Asta ne asteapta! Am scris aici, ca sa am cu ce va dojeni cand va veti plange ce nasoala-i treaba sub conducerea totala PSD! Vadim e un nebun de legat! Daca n-ar exista oameni ca el si Funar, nici Tokes n-ar fi existat! Mi-ar fi placut sa se discute aici pe argumente, fara ura, dar se pare ca spiritele sunt prea incinse si nu neamtul e cel care provoaca aceasta inversunare si ura fata de semeni! Sa te porti decent, fara a minti, provoca si a duce in eroare, nu inseamna ca esti slab, ba din contra, esti puternic, poti rezista tentatiei de a raspunde cu aceeasi moneda! Tara s-a cancanizat, lumea se hraneste cu venin si nationalism extrem, iar Antenele sunt portavocea josniciei PSD-iste! Totalitarism ne asteapta! Votati Ponta, dar nu spuneti "GHINION" dupa! Topic inchis! E motiv de cearta... iNenny, ionel, Sebi and 8 others 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 De pe Facebook Andrei P. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Vezi ca topicul e inchis ionel and Sebi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Asta e ca o împăcare și un picuț de umor, așa să ne mai descrețim frunțile . Sebi and reflavius 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted November 12, 2014 Report Share Posted November 12, 2014 Stiu ca nu ar trebui sa postez dar mi se pare jegos ca un site precum dexonline.ro sa se alature campaniei electorale tinand cont de traficul generat de site. Poate influenta destula populatie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted November 12, 2014 Report Share Posted November 12, 2014 Andrei, gazda noastră, dintr-un motiv pe care, personal, nu-l înțeleg, a ales să închidă discuția asta. Consider că, fiind în casa lui, trebuie să respectăm regulile casei. Deci, topicul este închis până când cel care l-a închis dorește să-l redeschidă. Altminteri, rămâne închis. Trimis de pe Note 4 SM-N910U Innoxius 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts