Clicky

Jump to content

Cu cine votezi?

Sebi

Recommended Posts

De cate ori m-am dus la vot, am ajuns de obicei seara tarziu inainte de inchiderea urnelor. Surpriza, nu votase nimeni in locul meu. Astea-s basme, furaciunile se fac altfel.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Argumentează!

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

Poate vota cineva folosindu-se de datele tale...?

De cate ori m-am dus la vot, am ajuns de obicei seara tarziu inainte de inchiderea urnelor. Surpriza, nu votase nimeni in locul meu. Astea-s basme, furaciunile se fac altfel.

Cert este ca se poate face și așa ceva doar ca nu are impact prea mare asupra rezultatului.

Sent from my Nexus 4

Da. Cineva poate vota folosind datele mele. Dar ar săvârșii o ilegalitate. La care eu nu sunt parte. Deci nu-mi pasă.

candrei, e normal sa gandesti asa la varsta ta. Cand ajungi la varsta noastra, s-ar putea sa nu te mai duci, daca lucrurile continua in aceeasi directie in minunata noastra tara. Sunt unii care se duc la vot din diverse motivatii si ii apreciez ca pot sa faca asta. Eu sunt satul si nu mai pierd timpul, dar asta nu inseamna ca-i bine ce fac eu.

Oricum. Și dacă votezi iar cei din secția de votare au un target... Îți pot anula votul. Mai pun o ștampilă... Acuză că ștampila s-a transferat și pe altă pagină... Singura soluție viabilă este... Votul electronic.

Edited by DTTR

Da. Cineva poate vota folosind datele mele. Dar ar săvârșii o ilegalitate. La care eu nu sunt parte. Deci nu-mi pasă.

Da, dar tot prin ignoranta unora a primit și Hitler putere deplină. Dacă nu facem nimic, se aleg tot ei intre ei.

candrei, e normal sa gandesti asa la varsta ta. Cand ajungi la varsta noastra, s-ar putea sa nu te mai duci, daca lucrurile continua in aceeasi directie in minunata noastra tara. Sunt unii care se duc la vot din diverse motivatii si ii apreciez ca pot sa faca asta. Eu sunt satul si nu mai pierd timpul, dar asta nu inseamna ca-i bine ce fac eu.

Probabil asa voi gândi și eu în viitor dacă nu se schimbă nimic pe aici dar atâta timp cât pot vota, este dreptul meu, il voi exercita.

Sent from my Nexus 4

Excepțional.

Dacă tot ești acolo, te rog să-ți exerciți și celelalte drepturi: la educație, la sănătate, la o viață demnă.

Sper că ți le permiți.

Dacă lucrurile decurg normal nu au cum să mai pună o ștampilă, deoarece când incepe numărătoarea voturilor stampilele se inchid intr-un dulap și teoretic nu ar trebui sa mai aiba acces la ele, nimeni din sectia de votare.

Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk

Nu știu cu cine votez dar nu voi vota cu Ponta. De dus sigur ma voi duce fiindcă e dreptul meu. Sper sa nu fiu nevoit sa votez pe principiul "alege raul cel mai mic" dar în România asta se intampla întotdeauna.

Edited by ionutzvip

Excepțional.

Dacă tot ești acolo, te rog să-ți exerciți și celelalte drepturi: la educație, la sănătate, la o viață demnă.

Sper că ți le permiți.

Asta încerc să fac.

Sent from my Nexus 4

Eu am votat la toate alegerile din 90 încoace. Acum este prima dată când mă gândesc serios dacă mă duc sau nu la vot.

Chiar nu vreau să votez răul mai mic, aș fi vrut să am de unde alege. Din păcate, nu e deloc așa. La celelalte alegeri, parcă nu a fost în halul ăsta.

Mă mai gândesc.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

E trist ca nu avem de unde alege dar si mai trist ar fi sa nu ma duc la vot si sa se duca nea gogu din satul scuipatii din deal si voteaza cu x si y ca i-a dat o galeata sau o pelerina de ploaia sau ce i se mai da.

Edited by ionutzvip

Discutie reala intr-o piata din Braila:

- Pofti-ti un o sacosa cu candidatul nostru la alegeri!

- multumesc,, dar nu iau pomana de la morti!

- Dar nu este mort...

-Pentru mine si pentru tara sunt ca si morti cei din parlament.

:o

Să vedem! Peste 50 procente din populația țării locuieste in mediul rural, unde popa și primarul dictează.

Așadar de oricât spirit civic gen Salvati Rosia Montană dăm noi orășenii dovadă întotdeauna va ieși cine trebe.

De ce crezi că greii partidelor candidează în circumscripții ciudate din Neamț, Gorj și alte din astea?

Crezi că dacă un VVP, o EU, sau un CA ar fi candidat în București sau Timișoara ar fi ajuns în parlament?

Du-te, exercită-ți dreptul și apoi zaci în frustrare pentru că cel pe care l-ai votat NU e cel care credeai că e. Ai votat o imagine creată de alții. Ai votat o idee...

Speță: USL. O alianță contra naturii care s-a format numai pentru a-l detrona pe Zeus. N-au făcut-o. Mai mult, când un mare lider USL a avut frâiele țării ce a făcut? A promulgat o lege care se știa că va distruge referendumul. Avea posibilitatea să nu o facă... Și-a tăiat cu bună știință craca de sub picioare.

Zeus va ieși în pensie, îi vom plăti vilă de protocol și garda de protecție atât timp cât va trăi...

Clar ca nu dau votul meu, cuiva care nu-l merita, daca avea onoare isi dadea demisia cum si-a dat 'cuvantul' in engleza :)

Nu v-ati prins , iata-l pe cel care nu merita votul meu, e primul pe lista:

Insa e atat de greu sa ai incredere in ei, poate de erau 12 era mai usor :)

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk 2

Edited by reflavius

Victor Ponta te iubim căcat ine nu găsim

Semnez: niciodată Mărul și cu atât mai puțin Roșii

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Mi-a placut sloganul asta electoral, CRL din atasament....

Trecand peste, e foarte important ca oricine cu drept de vot sa participe la actul respectiv, se repeta odata la 4/5 n ani , e pacat sa-l lasi inactiv!

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk 2

post-12162-141473502668_thumb.jpg

Probabil Iohanis, as vota și Macovei, dar nu are nici o șansă (dar măcar capătă un punct de start).... Nici după Iohanis nu ma înnebunesc (adică nu votez contra Ponta va să vină unul care sa spună ca e ghinion ca alți profi ca el n-au putut lua n case, ma rog e nunatata treaba).. Ideea e ca orice (aproape ) numai nu PSD

Nu fac campanie pentru Macovei dar toți zic ca nu are nici o șansă. Votează cu ea dacă crezi în ea și poate avem o surpriza. Oricum va fi turul 2 și mai votam odată.

Ps: și eu cred ca nu are șanse dar tot votez cu ea, poate poate 😆

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use