Clicky

Jump to content

Black Friday 2014

Recommended Posts

E clar. Vor sa va intalniti ca mafiotii, pe strazi laturalnice sau sub vre-un pod, sa-ti dea in cap si sa-ti ia leul ala. Eu zic sa te duci insotit :D

nu prea am inteles de ce voi mai fi sunat iar dar ramane de vazut

Deci in primul rand :))) Sp1tfire a venit a postat aici acum ceva timp ca nu ii ajunge azi telefonul si ii vine maine... lumea pauza totala , toata lumea eMag :blink: ... eMag :blink: .. eMag :blink: ... revine  dupa cateva ore si ne spune ca pana la urma a primit telefonul :))) aceeasi liniste lumea tot pe eMag axata :))))

S-a razgandit Fan Courier, mi-a adus telefonul la birou acum. Diseara am program artistic

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Iar bineinteles ca in al2-lea rand , :D felicitari sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri cat mai mult de el si fara probleme:) . Abea astept sa vad ce parere ai despre G3, ca din cate am vazut nu prea il agreeaza lumea pe aici :-s

Mie mi-a placut cand am vazut lansarea oficiala, dar asteptam S5 si Nexus 6, care s-au dovedit prea scumpe si nici nu indeplineau conditiile de baterie inlaturabila si card (Nexus 6)

Nu a fost campanie de marketing, dar s-au gandit sa iasa elegant din problema si sa profite de asta. Profitul pe care il fac e mic spre inexistent, am citit intr-un comentariu ca e de fapt mai mult o campanie de fidelizare. Asta a fost Black Friday de anul asta si cu scaparea lor la resigilate. Daca stateam ieri la PC si pe FB, observam, dar fusei ocupat.

N-avem de unde sa stim ca n-a fosta campanie. Cum zicea cineva pe site, 300.000 nu e o suma asa mare. Sa nu uitam ca s-a petrecut DUPA BF, moment in care stiau in mare ce si cat au vandut, deci si cat au castigat. Si puteau sa puna de-o astfel de campanie, la care se cunosc costurile si e de impact enorm.

Oricum, per total, eu m-am lecuit de BF. Cel putin cu Emag. Chiar daca aveam banii pentru tot ce am avut de cumparat inainte, nu le puteam cumpara pentru ca nu aveam unde sa le tin. Abia de-o saptamana mi-au eliberat mesterii apartamentul. Emag are tot timpul promotii sau primesti pe mail coduri de reducere si poti obtine un pret normal si in cursul anului.

Hai fiti cuminti, a intarcat balaia, la anul dupa tunsul oilor :P

Asa dar cum e cu eMAG?! Nu fac decat emagarii care patronul initial nici nu visa sa conceapa nici din gresala, multi vor zice bravo, EU , nu , spun doar ca ador momentul cand miros asa ceva, anul asta de BF de la ei, nimic ....nimic, dar nu-i bai, peste 6 luni cand se va comite din nou :) Dar , tare mie teama ca pass....

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk 2

Mai e cineva pe aici care nu a primit produsele de BF? Eu inca sunt cu statusul comanda inregistrata de vineri. Daca pana acum nu a fost predat/ridicat coletul de catre curier e clar ca nici maine nu-mi vine nimic, acum sa sper ca maine seara ajung la curier... :(

Sent from my LG G3 using Tapatalk.

Tacere totala din partea domo, desi mi-a fost confirmata comanda. Poate totusi le livreaza si ei pana vineri. Cel.ro mi-a zis ca vor livra tv-ul in 6 zile maxim.

Eu mai am de primit o plita de la cel. Aseara m-au sunat si mi-au zis ca l-au dat la Fan si tot asa, maxim 6 zile. Cu domo am avut noroc ca aveau in TM, aseara am primit cuptorul. Pana la urma, Emag au fost cei mai rapizi. Duminica dimineata m-a sunat Fan ca imi aduc frigiderul. Iar anul trecut am primit TV-ul sambata. Cred ca au negociat cu Fan si prioritatea, nu doar pretul.

Eu am văzut link-ul la 2 minute după ce l-a postat Erwin și nu am mai găsit nici un s4. Neștiind ca sunt și le reduceri, m-am uitat doar la vreo 20 de pagini din 140 cu resigilate și am renunțat. Puteam găsi alte produse dar nu am știut... Mi-o fost ciudă 2 zile.

Distracție. Eu am verificat la curier, ca îmi arăta în istoricul comenzii că aceasta ar fi în custodia lui. Toate bune până aici. Am sunat la ei, mi-au spus că au doar jumătate din comandă în custodie și ca trebuie să fie ridicată de la eMag și cealaltă jumătate și că nu îmi pot livra doar produsul de la ei, ci trebuie să îl aștepte și pe celălalt. E normal sa o trimită pe bucăți?

Sent from my haiFăun using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use