Clicky

Jump to content

Black Friday 2014

Recommended Posts

Nu stiu ce fel trimit astia de la emag comenzile. La mine prima comanda plasata nici pana acum nu a fost trimisa/preluata de curier iar comenzile plaste ulteriori chiar cu ore bune deja au si venit... Deci nu inteleg cum vine asta. Acum sper ca totul sa fie ok.

Sent from my LG G3 using Tapatalk.

Nu, de-abia se ocupa de confirmarea ei. Vei primi mail sau sms cand va fi confirmata.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Scrie chiar in cadrul mailului ca mesajul in cauza nu reprezinta o confirmare a comenzii, daca e vorba de mesajul: comanda ta a fost preluata. Stiu, pentru ca am comandat ceva produse de la evomag de-a lungul timpului.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Ce am mai aflat cu ocazia BF: ce va spune voua marca de frigidere Heinner ? Asa ca va transmite o senzatie de calitate si rigoare germana ? Dar Asesoft ce va zice ? Baschet si unora, din domeniu, calculatoare, IT. Ei bine, Asesoft e producator de frigidere. Ieftine, Care se cheama Heinner. :D

A prins și soră-mea un laptop destul de OK la 1349 de lei la emag. Acum să vedem dacă și vine comanda. În rest, eu nu prea am găsit chestii interesante. Cele mai bune achiziții le poți face după sărbătorile de iarnă, atunci când scad vânzările, iar prețurile sunt apropiate de cele reale fără umflări artificiale cu câteva zile înainte și apoi scăderea la prețul normal. Asta cu condiția să mai existe bani rămași după sărbători :)).

LE: Îmi spune și mie cineva de ce site-ul emag deși îl accesez după desktop e setat pe mobile? :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use