Clicky

Jump to content

Black Friday 2014

Recommended Posts

:)) felicitări. Printre putinele oferte cu adevărat valabile. Oricum cred ca au fost max 3 console la pretul asta. La 7 era epuizat

Pe Facebook cei de la eMag au zis ca cica au fost 100 de bucati, iar stocul a fost epuizat in mai putin de 1 min :)))

Mda... A mea vrea one m8.... Bineînțeles nici o ofertă de doamne-ajuta nicaieri

Parca era un pret bun la M8, dar la cate oferte am vazut, nu tin minte magazinul. A mea se multumeste cu S4-ul meu drept mostenire.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Va dati seama ca angajatii de la eMag au si prieteni , rude , care vor ps4 la un pret cat mai bun , "cativa" stiau exact cand sa dea comanda .

Asa am patit mai demult in Kaufland cu o promotie, ajungand primul la raft, am aflat ca stocul se epuizase. La scandalul facut directorului de magazin am constatat ca cei din magazin isi luasera partea. Tara trista! :)

Trimis de pe al meu LG-D955

@Sp1tfire... Eram indecis pe la 2-3, ce sa fac, sa iau asta sau sa mai astept.

Am zis ca ma hotarasc cand ajung acasa.

Upss, stoc terminat.

Am mai cautat si am aflat aici, si primesc si 4 perechi de ochelari +tastatura si mouse wirelles, in valoare de 150 de lei. Cu cele 2 perechi care mi dau ei in plus, se ajunge la 2.000, deci tot acolo e. ;)

@Gastarbeiter, haideti😂😂😂

Edited by Gabii

Poveste de spus nepotilor:

Acum un an am cumparat la BF de la Emag un televizor. Pret 1.050, redus la 900 si nu stiu cat. De-a lungul anului, pretul lui a scazut (cum e si normal) cu cca. doua, trei sute fata de pretul de lista (1.050). Astazi il vad la 1.060. Dupa un an de zile. Si nici macar nu participa la BF. Poate zilele urmatoare o sa avem BF "la cererea publicului" si o sa-l bage si pe asta cu o reducere de 300 de lei.

Eu nu mai stau, luni ma duc la DNA :D

Am mai cautat si am aflat aici, si primesc si 4 perechi de ochelari

Eu am cumpărat acu 3 săptămâni 4 ochelari LG de la Altex cu zece lei transport inclus.

Mai mult, la orice cinematograf vei găsi cu patru lei ochelari.

Iti jur că tastatura nu o vei folosi la TV mai mult de două zile.

Eu mi-am cumpărat Logitech K400 pe care acum mă chinui să-l vând.

Oricum, felicitări pentru achiziții!

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use