Clicky

Jump to content

Black Friday 2014

Recommended Posts

3 electrocasnice de la 3 magazine diferite, care vor veni cu 3 expeditori diferiti. Trebuie sa le zic sa se inteleaga intre ei, ca daca vin in acelasi timp, n-au loc in fata blocului. Or sa stea la coada ca la fabricile de ciment cand duduia economia :))

Eu am luat un router de la eMAG

Asus rt-n18u

Redus cu vreo 30% de la 330. La 229. La asta prețul a fost ok și chiar e redus, îl urmăresc de ceva vreme... În rest, cam vrăjeală mare peste tot.... SSD INTEL despre care se zicea că o să fie 99 era 199 și tot așa

Oricum, când ajunge router ul..... fiber link 1000 😆😆😆

Eu astept sa ma sune baietii de la pcgarbage.ro, sa le confirm comanda pentru tv-ul redus la 2700 lei de la 3500 si achizitionat cu 4200. O sa le spun ca o sa ma duc sa-l ridic in ziua de BlackFriday a anului 2024.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

*nici matematica nu mai IE ce-a fost

@Sp1tfire ce zici, ai facut o alegere buna cu 650-ul? Nu o sa vedem vreun 670/730 pe la 2000? Ca mie nu-mi prea plac marginile alea din metal/plastic ce-or fi

Ma gandesc sa sun la cel.ro, pe site 730 e 2829, scrie reducere 23% si pret dupa reducerr 2819. Wtf ?! Atat era inainte de a aparea fundita cu reducere. Daca as afla un numar de telefon, as suna. Daca ar fi cu reducerea de 23% adica 2178 de lei, l-as comanda.

Matematica...

Nu mi-am luat nimic, deși ps4 era foarte tentant. iPad air a fost la un preț decent, mai ales ca avea și 32 de gb de stocare.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Edited by Tyler Durden

Gata, am rezolvat-o si pe sotie cu masina de tocat si robotul de bucatarie de la Domo, o sa ma sune si de la Vodafone pentru prelungire + LG G3, deci totalul se va ridica la vreo 4000 RON sparti in cateva ore

Nu e disperare, erau in plan de achizitionat si cum am gasit ceva reduceri, de ce sa nu le iau acum. Am avut presimtire buna cu husele de G3, am rezolvat-o si cu Vodafone, dar postez in topicul Vodafone ce am obtinut de la rosii.

Eu am reusit sa-l iau doar ca weekend-ul asta ca o sa mi-l petrec la munca, din graba sa nu-l pierd am dat livrare unde am nimerit :)))

:)) felicitări. Printre putinele oferte cu adevărat valabile. Oricum cred ca au fost max 3 console la pretul asta. La 7 era epuizat

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use