Iulian.23 Posted November 28, 2014 Report Share Posted November 28, 2014 Sunt satul de alea )) am trecut de partea merelor... Andrei P. and Sebi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Sunt 2 experiente diferite, depinde care iti place. Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin.ciuciu Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Am sunat iarasi la emag:)).De data asta mi-au dat un awb intru frumos pe cargus introduc awb-ul dar nimic incerc sa ii contactez pe cei de la cargus dar dupa 20min petrecute cu tel langa ureche auzindo pe fata aia ca toate liniile sunt ocupate am innebunit si am inchis.In concluzie nici acuma nu stiu pe unde imi este coletul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 AWB-ul nu apare imediat in sistem. La Fan aparea dupa cateva ore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin.ciuciu Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Cand am primit sms acum 2 zile zicea ca azi ajunge dar iarasi mi-au dat o data asa numa sa fie pusa acolo in mesaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fLu Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Si eu sunt aceeași situație ca și tine. Vineri am primit acest mesaj "Vineri 28 noiembrie, 09:17 Coletul a fost predat curierului la ora 09:17" si un AWB iar de atunci tot verific la Cargus sa vad daca a ajuns in depozit la ei si imi scrie ca nu exista informatii despre acesta livrare. Chiar ma asteptam sa ajunga azi la mine coletul dar nici nu-mi mai fac speranțe iar acum vin si 2 zile libera clar ca abia de marți incolo dacă e sa vina... Sent from my LG G3 using Tapatalk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 La mine au fost rapizi toti: Cargus, Urgent Curier, Fan Courier. Doar Domo o lalaie cu livrarea. Sent from my LG G3-D855 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin.ciuciu Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Ma bucuram mai mult daca o punea prin Posta Romana ajungea in 3zile. fLu din cate stiu lucreaza si duminica si luni Cargus.ul si Fan Courier. fLu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fLu Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Acum am vb si eu la emag sa vad ce se intampla cu coletul si cica e pregatit de livrat doar ca cei de la Cargus nu au venit să-l ridice... Exact cum ai zis tu sunt depasiti total de situatie si livrează foarte greu iar produsele noastre stau in depozite la emag. Am aflat și eu acum chiar pe facebook au scris cei de la Cargus ca lureaza zilele astea. Oricum sunt de parere ca nu aveau ceva caute la livrarile de BF, ei nici macar nu au flota . Nu poti compara loganul lor cu mașinile celor de la fan curier care cred ca au capacitatea de 3 ori mai mare. Sent from my LG G3 using Tapatalk. alin.ciuciu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin.ciuciu Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Deci am citit ceva comentarii pe facebook la cargus si m-am amuzat foarte tare cand am citit un comm: "Sunteti cu mult peste fancurier". Deci cum pana mea sunt astia peste Fan cand nu sunt in stare sa se duca dupa colete la Emag, chiar daca si Fan au intarzieri eu zic ca s-au miscat mult mai bine fata de ceilalti parteneri cu care a incheiat Emag contract. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 La mine au venit la timp Cargus. Cred ca depinde si de zona unde au livrari. Sent from my LG G3-D855 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fLu Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Bineinteles ca nici pana acum nu a fost ridicat coletul dar abia acum mi-a picat fisa. Am primit la comanda pe care o mai astept factura si garantie dar ele sunt emise cu data de 21, adica eu pierd 2 sapt din garantie doar asa așteptând? Pai cum vine asta? Maine e clar, calare peste ei sunt. Sent from my LG G3 using Tapatalk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Vezi ce scrie pe site legat de garantie. Din data cumpararii sau a primirii. fLu and IonuÈ› 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fLu Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Am vb cu cei de la emag si mi-au zis ca cica garantia este activa din momentul incare primesc coletul. . IAR in legatura cu coletul pe care-l astept de la Cargus, azi de dim m-am hotarat si am zis sa ii sun cu toate ca initial ma gandisem sa nu ii sun si sa le fac scandal ca apoi mi-l aduc in suturi dar pana la urma am zis ce o fi o fi . Am sunat , dupa cam 4-5 min de asteptat a raspuns o tipa, i-am explicat cum sta treaba si mi-a dat un raspuns destul de ciudat, initial a zis ca "stati un pic sa verific ca poate il livram chiar azi" dar apoi a revenit si mi-a zis ca nu se poate azi dar maine vor face tot posibilul sa-l livreze ca inca se descarca masina cu produse venite de la emag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin.ciuciu Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 (edited) Pana la urma au fost astia sa ridice coletele de la Emag? Edit:Sâmbătă 29 noiembrie, 16:11 Coletul a fost predat curierului in BUCURESTI la ora 16:11 Edited November 30, 2014 by alin.ciuciu fLu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fLu Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Eu asa am inteles. Am am sunat la Cargus si tipa de acolo mi-a zis initial ca sa astept ca poate ma rezolva si-mi trimite coletul chiar azi dar apoi a revenit și mi-a zis ca inca nu a fost descarcat camionul si face tot posibilul sa trimita coletul maine. Acum nu stiu ce a mai zic, eu am avut de 3 zile asa cum ai tu acum la statusul comenzii si vad ca abia acum ar fi ajuns la ei. Ramane de vazut ce se mai intampla maine Sent from my LG G3 using Tapatalk. alin.ciuciu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 După BF 2014 a rămas cum rămâne pe străzi după revelion. Innoxius, Kali and Saluco 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin.ciuciu Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Nu prea imi fac sperante sa ajunga maine nici marti..sper totusi pe miercuri sa ajunga dupa atatea zile fLu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fLu Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 (edited) Dar ti-a aparut AWB in comanda? Daca da ai incercat sa verifici la Cargus sa vezi unde e coletul?? La mine si in momentul de fata scrie ca nu exista informații despre acesta expediere. Am început sa-mi iau gandul e la ce mi-a zis aia azi la telefon cum ca ar ajunge maine la mine pachetul... Sent from my LG G3 using Tapatalk. Edited November 30, 2014 by fLu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin.ciuciu Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Pe Cargus apare "plecat din centru azi la 19:17" inseamna ca a plecat din depozitul lor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fLu Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Wow.... La mine nu scrie nimic de 3 zile. Da, înseamnă că a plecat spre depozitul din apropierea ta, iar acum e in tranzit. Sper sa nu gresesc. Sent from my LG G3 using Tapatalk. alin.ciuciu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin.ciuciu Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 (edited) Sper sa nu fie produsul resigilat ca, am auzit ca Emag a trimis multe produse resigilate. Edited November 30, 2014 by alin.ciuciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 S-au gandit sa aveti ce pune sub brad de Craciun Alpe d'Huez, fLu and alin.ciuciu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Moș Nicolae. fLu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin.ciuciu Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Da asa se pare. fLu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts