Clicky

Jump to content

Black Friday 2014

Recommended Posts

Astia de la Domo sunt dusi cu pluta. Le-a luat o saptamana sa ma sune tocmai din Bihor sa-mi spuna ca au doar un exemplar de robot, care a fost expus in showroom. Am ramas doar cu masina de tocat, care nu stiu cand va veni sau daca va veni. Cine stie cum ma suna peste inca o saptamana sa-mi spuna ca au gasit o bucata printr-un showroom din Burkina Fasso.

Sent from my LG G3-D855

La cardul meu scrie pe site-ul Fan că e plecat de la ora 9. Nici un SMS sau telefon. Fain ar fi să trebuiască să mă duc eu la ei, pe motiv că nu m-au găsit acasă și să-mi ceară 15 pe transport. Distanța între Fan și Domo e de 5 minute cu tot cu semafor :D

Din filmele cu Stan si Bran. Tocmai ce-am primit mail de la Domo ca mi-a fost expediata comanda din Oradea. Si in comanda scrie ca mi-au expediat si robotul. O fi greseala sau mi-au expediat robotul ala obosit de atatea expozitii, pe care l-am refuzat?

Sent from my LG G3-D855

In primul rand multumesc frumos Mobilissimo, mulțumesc Ervin.

Iar in al doilea rand... Surprize, surprize si al meu tot nou este. Dar a fost tare frumos cand m-am dus la emag sa-l iau, initial casiera a ramas blocata si nu a vrut să-mi ia bani dar o tipa de pe acolo a intervenit si pana la urma mi-a luat bani :)).

686bece99dc48f8d861f780272afdb4b.jpg

Sent from my LG G3 using Tapatalk.

Era un gest dragut din partea ei , o vedea Mos Craciun si cred ca ar fi apreciat si el :))) .

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2852585/Mayhem-Black-Friday-begins-Shoppers-clash-supermarkets-trying-grab-bargains-Boots-Game-Curry-s-PC-world-websites-crash-thousands-start-hunt-Christmas-deals.html... vai de capul meu ce a fost si la astia, dar macar nu se bat pe tigai si bormasini =)))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use