Clicky

Jump to content

Black Friday 2014

Recommended Posts

Ce tari astia de la Domo din Timisoara: la cuptor m-au sunat sa ma intrebe daca vin la ei sau mi-l trimit cu Fan. De parca as avea la dispoztie masina si zdrahoni sa-mi care cuptorul. La microSD m-au anuntat direct ca l-au dat curierului. Pac 15 lei ca sa-mi aduca un card :D

Tocmai am primit un msg de la eMag

" Ne cerem scuze pentru intarzierea livrarii comenzii tale de Black Friday. In acest moment, comanda ta xxxxxxxxx este procesata si urmeaza sa fie livrata in termen de 4 zile. Te rugam sa astepti confirmarea datei de livrare de catre curier, prin SMS si telefon. Multumim pentru intelegere."

Hai sa ii vad acum dacă chiar se tin de promisiune.

Sent from my LG G3 using Tapatalk.

Bv, hai ca inca o zi doua si ai scapat. :))

App, de ziua de maine ce se aude? Avem magazine care vor face Black Friday reloaded? , am tot vazut pe net ca Evomag, familia azerty ( marketonline și mediadot) quickmoblie parca ar face iar BF, altceva mai știți??

Eu de când au afișat asta am mai așteptat 3 zile. Și nimic. Nici azi. Desi m-am luat de par cu ei la telefon. Cică ar fi în depozitul fan courier în Brașov și se vor interesa cat mai curând de colet. Cat mai curând nu am idee ce înseamnă.

Sent from my haiFăun using Tapatalk

La mine la comanda de BF pe care o astept a acum imi scrie " coletul a fost predat curierului la ora 19:17" iar daca intri la Cargus si verific imi zice " nu exista informații despre acesta expediere" pe cine sa cred mai cred acum.?

Iar la comanda cu S4-ul resigilat inca imi scrie comanda inregistrata :)))).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use