Clicky

Jump to content

Black Friday 2014

Recommended Posts

Ma bucur pentru ca ai scapat de calvarul asta cu livrarile. Dar eu siincer va spun ca nu pot sa-mi imaginezi, sa-mi dau seama sau sa gasesc o explicatie logica cum se fac livrarile astea la eMag ,cred mai usor imi pot explica cum s-a format Universul... Eu creedeam ca o sa tine cont de primul venit primul servit dar se pare ca nu, nu vreau sa exagerez dar cred ca ce astept eu acum a fost in primele MAXIM 500 de comenzi plasate de BF si eu acum trebuie sa astept 2-3 saptamani sa vina ?! Nu era normal sa se livreze intr-o ordine aceste comenzi ? Dar doar eMag nu sapa intr-o mina sa livreze doar ce scoate de la suprafata, au si ei acolo niste depozite bine puse la punct cu sectoare , culoare si acces la orice lucru/produs de acolo deci sa nu-mi zica cineva ca ei au produsele gramada si de aceea livreaza la nimereala

Edited by fLu

Care, ala cu un leu? Mai ai si pretenții :D

Eu cred ca se tine cont de o optimizare a cheltuielilor cu transportul, functie de sediile curierului, distante, paletaj. Cel puțin asa ar fi normal. Eu am comandat pe la 7:45 si a ajuns duminică dimineața in TM.

Care, ala cu un leu? Mai ai si pretenții :D

Eu cred ca se tine cont de o optimizare a cheltuielilor cu transportul, functie de sediile curierului, distante, paletaj. Cel puțin asa ar fi normal. Eu am comandat pe la 7:45 si a ajuns duminică dimineața in TM.

Fan Curier ti-a adus comanda?

Gata, mi-a venit si mie televizorul. Nenea de la Cargus se plimba de 2 zile cu tv-ul dimineata pana la mine la usa si nu gasea pe nimeni acasa. Iar desteptii de la CEL i-au dat numarul meu de telefon cu 11 cifre. Prin eliminare a dat de numarul real si m-a gasit si acasa

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Gata, am primit si eu tot ce am comandat vineri. Dar atat. Sambata la pranz am mai comandat un microSD de la Domo (la ei tine o saptamana BF), dar pana acum nu m-au deranjat decat cu confirmarea automata a comenzii. Sper sa nici nu ma deranjeze inca doua zile ;)

Eu de la domo n-am mai primit nimic de la confirmarea comenzii de sambata. Maine cred ca incerc sa-i contactez. Am facut si comanda fara cont si nu pot urmari date despre ea.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

De 20 de minute stau in telefon sa-mi raspunda un operator de la Domo. :wacko: Dupa 22 de minute am reusit sa prind pe cineva, habar n-au cand se va livra, dar se va livra. Astia sunt cei mai praf dintre toate magazinele de la care am comandat.

Marea surpriza a fost de la Digi. In 4 zile a sosit cardul CI+ pe care il comandasem, trebuie sa ma duc sa-l ridic. Auzisem ca lumea asteapta luni de zile pana soseste. Probabil conteaza si din ce magazin alegi sa-l ridici.

Sent from my LG G3-D855

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use