Clicky

Jump to content

Problema Samsung S4 I9505

SorinCP

Recommended Posts

Salutare,

Am de cateva zile un Samsung S4 I9505 si am o problema cu semnalul daca pot sa zic asa...

De primit apeluri , primesc normal fara nici o problema chiar daca am un semn ''NICI UN SERVICIU'', dar de dat nu pot pana nu vine semnalul.

Ma poate ajuta cineva cu un sfat?

Trebuie sa ai o aplicatie Super User (SU) pe telefon si sa fie si functionala, insa problema tine mai mult de modem-ul telefonului.

Telefonul e nou sau SH ?

Are ROM (soft) original sau custom ? (la custom se mai intalneste problema asta)

Garantie ai? Ca si la second hand se pot cumpara telefoane cu garantie.. mi se pare mai normal. Daca vrei un telefon de top nu te zgarcesti la 2 milioane daca nu mai putin, pentru o garantie. Cu garantie in 1 ora ai rezolvat problema la service-ul Samsung.

Ne poti pune ceva screenshot-uri cu About la Settings? Sa vedem firmware, baseband, modem, CSC.

Eventual scrii si un *#1234# si faci screenshot si la asta.

Screenshot faci cu Home + Powerbutton sau activezi Motion in Settings si tragi cu lateralul palmei pe ecran sa faci SS

• 4 weeks later...

Salut! Am cumparat de pe olx un S4 i9505 si dupa cateva zile am constatat 3 probleme majore. sistemul de operare este 4.4.2

1. Telefonul imi indica "no sim card" (din cand in cand) si ma pune sa il restartez cand sunt pe LTE, cand sunt pe gsm am observat ca nu face dar totusi mi-am luat un tel care sa aibe tehnologia 4G si vreau sa ma folosesc de ea

2. Dupa o perioada de neutilizare a tel, cam 15-30 min, dupa ce deblochez ecranul touch screen este blocat dar celelalte 2 butoane sensibile la atingere functioneaza perfect.

3. telefonul se restarteaza din cand in cand....cand vrea el. Il aud din buzunar cum se restarteaza.

Multumesc anticipat!

Astept pareri

Edited by Radu1986

:welcome:

Settings-About si sa vedem daca e ROM oficial. Si daca poti, instaleaza Android System Info si pune ceva screenshot-uri cu ce zice acolo.

Nu imi pare a fi firmware oficial. Si  fa si  *#1234# sa vad ce Baseband are

Mie imi miroase a clona. Sper sa nu fie :wacko:

tocmai am instalat google Play Edition Android 4.4.4 ROM for Galaxy S4 GT-i9505, T-Mobile, AT&T, Verizon, and Sprint......tot la fel face

am facut *#1234# unable to process request

acum nu se mai cheama i9505 

model number SPH-L720

ANDROID 4.4.4

baseband version I9505xxugnh8

kerner 3.4.0

Edited by Radu1986

Eu tot nu inteleg care este modelul tau de telefon.  E SPH-L720? Asa ai zis ca apare la About.

E important sa stiu modelul tau de telefon, ca sa nu te directionez catre un ROM gresit, il faci soft-brick si nu e usor sa il scoti de acolo.

Instaleaza Android System Info de pe PlayStore si spune-mi ce model de telefon iti arata, sau mai bine, sub capac, sub baterie arata fizic un cod. Daca e GT9505, e clasicul S4 si nu Black Edition.

Nu e o problema daca e firmware Vodafone. Si eu aveam Cosmote si sunt pe Vodafone. Nu pica semnalul sau similar.

Avand un firmware original, oficial, nu ar trebui sa ai probleme majore cu telefonul.

am instalat ROM-ul care mi l-ai dat si problema persista cand sunt conectat 4G....telefonul se conecteaza 4G, pot folosi internetul, tot, dar la un moment dat imi zice NO SIM CARD si ma pune sa ii dau restart.

Edited by Radu1986

Esti sigur ca nu este de vina cartela sau slotul sim? Ideal ar fi sa poti testa cartela in alt telefon 4G, sa vezi daca mai ai aceleasi probleme. Verifica si cat de bine sta cartela in slot.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

cartela e luata noua de la orange..nu are 2 sapt...slotul sim nu stiu daca are vreo problema. cartela e bagata normal cum se baga si cardurile microSD, a facut click-ul specific.

ce parere aveti de rom-ul ROM-I9505XXUEMKF     android 4.3? sa il incerc sa vad daca pe jelly bean imi face aceeasi problema?

Edited by Radu1986

• 2 weeks later...

Am observat aceasta problema la tel. Nerecunoasterea (necitirea) cartelei cand sunt pe 4G poate fi diferenta de imei? In ce consta schimbarea lui? Pot sa il schimb de acasa introducand imei de pe eticheta sau trebuie sa ma duc la service? Telefonul fiind adus din europa dupa schimbarea imei-ul sunt sanse sa nu mai am semnal la el?

post-13780-0-45509400-1415442266_thumb.jpg

post-13780-0-78928500-1415442275_thumb.jpg

Sau s-a jucat careva cu el inainte de a-l cumpara tu. La service se poate introduce IMEI-ul telefonului inapoi daca ii schimbi placa de baza.

Sa nu fi fost clonat si operatorul sa refuze IMEI-ul. Nu mergi mai bine la Orange de unde ai cartela si vezi ce si cum?

Si mai poti face ceva, uita-te atent in locasul SIM-ului sa fie pinii corecti inclinati, daca este unul indoit sau deplasat, cartela nu face contact cum trebuie si pierzi semnal sau functionalitate.