Clicky

Jump to content

Nokia Here pentru Android

Sp1tfire

Recommended Posts

Fiind posesor de Nokia wp hartile si-au făcut treaba extraordinar. Fara menajamente sau retineri. Super aplicatia gps a telefonului hartile transportul sau modul pedestrian. Functia echivalenta cu Google maps de căutare a obiectivelor as spune ca e aproape la acelasi nivel.

Daca va urma o schimbare a telefonului vreau sa mă asigur ca nu ii voi simti lipsa. Momentan sunt ok cu telefonul bateria e punctul forte si nu am aplicatii cărora sa le duc lipsa dar de dragul diversității cine stie poate încerc si altceva

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

A iesit din beta si a primit mai multe imbunatatiri. Lucreaza de zor baietii de la Nokia

http://360.here.com/2015/02/12/here-android-updated-improved/

Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk

Am primit si un cado' de la ei, ca am participat la un survey

post-23-142375235442_thumb.jpg

Am testat si eu aseara Here si pot sa spun ca voi ramane la Waze si Google maps . Deci efectiv m-a dus numai prin "balari" , eram pe undeva prin Pirera si am vrut sa ajung la Victoriei . Cand am plecat mi-a indicat sa o iau cumva in sensul opus directiei mele , am zis ca poate stie un drum mai scurt, dar defapt m-a pus sa merg pe durmul ala ca apoi sa ma scoata in sos principala si sa ma intorc aproape de unde am plecat ( o sa pun  o poza) . La podul Pipera in loc sa-mi indice sa merg pe pod mi-a zis sa o iau prin dreapta lui, am zis la fel ca poate stie un alt drum, dupa ce am stat la 2 semafoare am constat ca ma ducea fix unde as fi coborat de pe pod .... in momentul ala dupa multe beep-uri am inchis aplicatia si am zis ca nici nu ma mai bazez pe ea.

PS: in poza cu rosu este trecut drumul pe unde mi-a zis Here sa o iau ; cu verde alternativele cele mai scurte de a iesi in soseaua princiapa ; cu albastru directia mea de mers iar eu eram unde este punctul Verde.

post-24-0-79432800-1423816739_thumb.png

Edited by fLu

Poate stie gresit sensuri unice ? Am patit si eu in TM sa vrea sa ma bage pe sens interzis. Cand am verificat pe web (unde hartile sunt mai actualizate) stia corect acel sens unic, dar in aplicatie nu.

Legat de strainataturi, mie chiar acolo imi lipseste ceva foarte important: Lane Assist pe autostrada.

Edited by Innoxius

Uite ca te-a auzit Google, Innoxius. Daca iti permiti trafic de date in roaming

http://www.phonearena.com/news/Google-Maps-will-now-provide-users-in-15-new-European-countries-with-accurate-lane-guidance_id65981

Eu ma tot plimb pe site-ul lor si nu vad nimic la 25 euro. In schimb vad tot felul de extraoptiuni care nu sunt incluse in pretul hartilor si pentru care trebuie sa platesti anual.

Trebuie să aștepți, au oferta asta periodic. Când primesc mail de la ei cu oferte te notific dacă ești interesat.

Sent from my LG G3

Eu de exemplu am primit gratuit aplicația lor de speedcam ;)

uploadfromtaptalk1423855557092.jpg

Sent from my LG G3

• 4 weeks later...

Ruta diferita, informatii din trafic sau acelasi traseu? Poate au limitarile de viteza mai jos Sygic si Here. Presupun ca ele calculeaza tinand cont de viteza legala.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...

Important Information

Terms of Use