Clicky

Jump to content

Nokia Here pentru Android

Sp1tfire

Recommended Posts

Pe MeeGo si WP exista aplicatia Nokia Tranzit, care iti face traseul cu mijloacele de transport in comun. E separata de Drive. Cunoaste doar cateva orase din lume (multe, putine, nu stiu). Tot offline. Pe Android n-am auzit sa fie.

Legat de rutare, la mine merge offline doar daca ii dau o destinatie din Romania. Cum ii dau una din strainatate, vrea neaparat sa se conecteze pentru a calcula traseul. Dupa ce l-a calculat, pot trece in offline si imi merge navigarea. La voi cum e ?

Eu n-am alte harti descarcate, am doar Romania, deci sigur nu va ruta offline o destinatie din alta tara. Uite ca e inclus in aplicatie traseul cu mijloace de transport in comun. Ai la dispozitie trei setari: masina personala, transport in comun si pieton.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

post-23-14133604622_thumb.png

Astăzi am plecat la Slănic Prahova. Ce să vezi? Îmi dădea un mesaj cum că această destinație nu poate fi accesată.

Am încercat s-o accesez chiar din Slănic. Același mesaj.

6ava3u7e.jpg

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Exact.... La beta era verde și în off-line. Acum nu vrea deloc :(

Așteptăm păreri după verificare și de la ceilalți

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Kali, ai bifata optiunea off-line mode? Stiu ca e o intrebare stupida, dar na :) Prima localizare e grea de tot fara net. Dupa ce am facut prima localizare cu net si-a dat drumul, localizeaza mai repede si in offline, testat in vreo 4 locatii diferite, dupa ce am activat net doar in prima locatie.

Ma vede dar nu vrea... Si online mi-a dat plecarea de aici.

Pffff a luat viruși Tapatalk. Deio editează te rog ca nu e de la mine. Mulțumesc

post-74-141337480325_thumb.png

post-74-141337481992_thumb.png

post-74-141337483474_thumb.png

post-74-141337483661_thumb.png

La mine nu merge offline, sa dau pe layerul "satellite". Vrea neapărat sa activez suport online. Am descarcat versiunea din Galaxy Apps, pentru un Samsung Galaxy S4. La consum, se comporta aprox ca Waze, spre deosebire de iGO, ce halește dublu la baterie. Am facut un test. Am folosit pe rand toate aplicațiile cate 15 min la drum. Here și Waze au luat 6%, iGO a luat 11% si Google maps a luat 12%. Ma interesează si consumul, deoarece nu vreau sa pun telefonul la încărcat in masina, pentru un traseu scurt de 45 min. sau mai puțin. La iGO, se descarca 1% pe min. Într-o ora se duce 2/3 din baterie. Si la Asphalt 8, parca ținea mai mult bateria.

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

Ma vede dar nu vrea... Si online mi-a dat plecarea de aici.

Pffff a luat viruși Tapatalk. Deio editează te rog ca nu e de la mine. Mulțumesc

Intrebare stupida: ai descarcat hartile? Swipe spre dreapta si apasa pe "use offline maps".

Nokia a decis sa se dea cate una sa se ajunga la fiecare, asa ca e disponibil pentru toate telefoanele, direct de pe site-ul lor. Mai amuzant e ca ce au pus ei la download e versiune mai noua ca in Samsung Apps. Ori exclusivitatea asta a fost praf in ochi, ori Samsung e la fel de puturos cand vine vorba de update-urile aplicatiilor din Samsung Apps.

http://360.here.com/2014/10/21/here-for-all-android/