Clicky

Jump to content

Un telefon bun pentru batrani?(>70 de ani)


Recommended Posts

Am fost la Vodafone si total accidental mi-a iesit in ochi 2000X-ul de la Alcatel si nici n-am mai stat pe ganduri, l-am luat (decodat). E super telefonul, nu stiu de ce ma tenteaza si pe mine sa imi iau unul ;)).E probabil cel mai bine gandit telefon pentru un om in varsta.


UPDATE:Riscand sa ma fac de ras, revin cu o veste care cel putin pentru mine a fost una...pe acest Alcatel difuzorul este net superior difuzorului de pe Sony Xperia Z1.

Link to comment
Share on other sites

Alexandru, vezi ca pe spate ai un buton ascuns pentru urgente, e inima aia roșie de sub camera.

Oricând se întâmplă ceva, persoana respectiva trebuie sa tina apăsat acel buton 3 secunde (din cate îmi aduc aminte) și scoate un sunet de alarma, și persoana aleasă din setări va fi apelată.

Edited by Sebi
Link to comment
Share on other sites

Multumesc tuturor! Vlad, diferenta este ca 2001 are in plus fara de 2000X, camera de 2 MPX (pentru batrani nu isi are rostul). M-a impresionat extraordinar acest telefon, astfel incat maine voi mai cumpara un telefon si pentru bunic.(o sa incerc sa il gasesc pe negru, sa le diferentieze ;)) )

Link to comment
Share on other sites

Sa fiu ma concret, aceastea sunt diferențele de design intre cele doua (am mai cumpărat unul)c6b2afa10cf2f9017113a9ba7e18c135.jpg6fe79c850d87e85d744b4fc7fb6cd7b0.jpg

Concluzionand, telefonul din generatia mai noua (2001) are tastele o idee mai mici pentru ca au trebuit sa faca loc la cele din partea dreapta, FM, Galerie, Camera si Alarma Vocala. Tastele din partea sus sunt construite umpic mai bine, iar ce mai are in plus fara de 2000X, si pe mine unul m-a uimit (la 180 de lei), se poate conecta prin GPRS si are aplicatie pentru Vreme in timp real. Ce nu am mai vazut iarasi pe niciun telefon, este faptul ca radioul se poate porni fara a fi nevoie sa introduci castile (are antena incorporata)

Link to comment
Share on other sites

Tot ce mi s-a parut in plus la 2001 (si util pentru un om in varsta) este sa zic aplicatia meteo. La prima vedere pare o aberatie, dar daca o configurezi sa se actualizeze singura la 3 ore prin GPRS, iar batranul decat sa apese pe cursor in sus, devine interesant.

Edited by Alexandru Cristian
Link to comment
Share on other sites

Da, cam asa e treaba in ziua de azi...iauite-l pe sarantocu ala, nu are maru la ureche, are un telefon "vai mama lui"...astia suntem.Nu stiu de ce am un feeling ca lumea o sa inceapa sa se intoarca de la touch-uri la clasicele telefoane cu taste.

Edited by Alexandru Cristian
Link to comment
Share on other sites

C-am asa este in ziua de astazi pe fondul unei educatii precare,snobism,etc.

 

  Una din clientele mele detine un Alcatel 200X.A fost cea mai buna alegere,caci raspunde cel mai bine nevoilor ei de utilizare.

 Cineva la Alcatel are parte de intelepciune in ultimul timp. ;)

Link to comment
Share on other sites

Esti sigur? Cu Alcatel risti sa fii demodat.Mno,o asa pocnitoare de producator nu se aliniaza cu Apple,Samsung,etc. :P

 Alcatelul a crescut in ochii mei odata cu Smart 3.A continuat cu POP C7.Experienta continua cu 2000X si 2001.  ;)

 

Sa-mi fie cu iertare, dar cred ca cele mai bune telefoane (a se intelege raport calitate/pret, rezistenta in utilizarea cotidiana, intr-o vreme dominata de Nokia - care pentru mine a fost teapa) au fost Alcatel si Sagem, in speta 311 respectiv MyX-7. Sagemul il mai am si acum. Merge perfect si imi pare rau ca nu gasesc baterie pentru el. Nu stiu care mai e treaba acum. Dar sunt doua companii frantuzesti pentru care terminalele mobile nu inseamna mare lucru. Ei se bazeaza pe altceva. Au intrat de cateva ori mai puternic pe piata telefoanelor mobile si cand au facut-o a cam avut ecou. Ca in cazul de fata, cu acest terminal aparent stupid si banal, dar f bine gandit. 

 Va rog sa ma iertati de off.

Link to comment
Share on other sites

Offf, am avut un Sagem My400V demult , m-a dezamăgit total.

 

Sent from mako via tapatalk

 

Asa o fi. Mai stiu oameni care au fost dezamagiti. Dar stiu si care au fost f multumiti. Poate ma crezi nebun, dar daca Alcatel sau Sagem se tineau de treaba poate ca acum aveam ceva de la ei. Si va rog sa nu-mi spuneti ca le gasesc si acum, dar de cele mai multe ori brand-uite de operatori. :D

Link to comment
Share on other sites

Eu am avut pana în luna martie un sagem a50 (sper ca nu greșesc denumirea,asa știu ca se numea ) la care nu a mai mers bateria, foarte bun telefonul, rezistent, cu snake. 😄😄

Asta asa, ca sa ne aducem aminte de trecut.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use