Clicky

Jump to content

Forum iPhone 6 Plus - Phablet Apple de dimensiuni gigantice (Unboxing, Review, Galerie Foto, Benchmarks și Preț)

Recommended Posts

iPhone 6 Plus

Mobilissimo.ro prezintă telefonul iPhone 6 Plus, oferit în teste de către Quickmobile.ro. Terminalul vine cu ecran Full HD de 5.5 inch, carcasă metalică rotunjită și cameră iSight de 8 megapixeli cu stabilizare optică. Produsul costă în jur de 4499 lei în versiunea de 16 GB și include un procesor dual core Apple A8, 1 GB RAM și un sașiu de doar 7.1 mm în grosime. În cutie se află căștile Earpods, încărcătorul și cablul USB-Lightning.

iPhone 6 Plus prețuri actualizate

QuickMobile.ro

eMAG.ro

evoMAG.ro

MarketOnline.ro

Okazii.ro

iPhone 6 Plus Unboxing

iPhone 6 Plus Review

iPhone 6 Plus Galerie Foto

P1330429.JPGP1330430.JPGP1330432.JPGP1330433.JPGP1330434.JPGP1330435.JPGP1330437.JPGP1330440.JPGP1330441.JPGP1330446.JPG

P1330404.JPG

P1330405.JPG

P1330408.JPG

P1330414.JPG

P1330417.JPG

P1330419.JPG

P1330420.JPG

Mie mi-a plăcut, le-am ținut azi ambele modele în mână si chiar sunt mișto. Dar prețul era de coca....

Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk

Edited by Gastarbeiter

IPhone va avea nevoie de un accesoriu foarte util și un must have. FIERUL DE CÄ‚LCAT :)) Nu sunt un hater dar la prețul lui nu ar trebui sa aibe astfel de probleme. Ca bonus am văzut ca și ios a inceput sa dea rateuri în ultima vreme. Nu stiu cat ii vor afecta pe cei de la Apple fiindcă e cerere mare pentru noul model și efectul de turma de ia repede.

Crezi ca pe cei de la Apple ii intereseaza fizica atunci cand pot sa-ti spuna verde in fata ca tu esti de vina pentru ca il bagi in buzunar in mod gresit?

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Și băieții de la Mar nu au știut ca un update ca 8.0.1 nu are voie sa îți "f**a" telefonul?

Pe lângă update, pliurile sunt pistol cu capse:p

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Daca tot s-au laudat cu "safir", inutil pe ecran, tot se poate sparge, puteau pune sticla lor de pana acum (de la Gorilla) si sa faca un cadru din alt metal, nu aluminiu, un metal care se deformeaza singur si de la caldura :P

https://www.youtube.com/watch?v=AELWzQ_IXvk#t=83

Si ecranul nu e protejat deloc de margine... fiind curbat. Mare greseala au facut cu telefonul curbat.. Samsung renunta de la S3 incoace, telefon care a fost un total esec la rezistenta (telefonul se crapa pe margini de unul singur si ciudat era reparat pe gratis la service-ul Samsung deoarece si ei stiau de problemele cu marginea telefonului)

Si daca va spun ca mi s-a pus pata pe el... :)) Din 2007 tot vroiam un iDevice, dar tot timpul m-a oprit ceva de la achizitie. Chiar daca el are, eu nu am indoieli ca 6 Plus e o alegere buna pentru mine! :D

Îl cumpăr că am nevoie și de un device cu iOS și îmi e prefect la acea dimensiunea între telefon și tabletă. Îmi va fi util pentru muncă :) Nu mi-e teamă că se îndoaie, știu să am grijă de gadgeturile mele. Nu renunț nici la Lumia 925 și nici la OnePlus One. Le voi folosi alternativ... More fun! ;)

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Ce mă enervează Jaime Rivera de la Pocketnow, dacă continuă să pupe pe Apple unde nu bate soarele, cred că o să renunț la canalul lor. El nu vede această problemă și nu crede că Apple ar trebui să le înlocuiască telefoanele oamenilor, pentru că ei intenționat au îndoit iPhone-ul pentru publicitate.