Clicky

Jump to content

Recommended Posts

TUTORIAL-ul original :

Click AICI

 

TUTORIAL-ul poate fi realizat de pe Apple MAC OSX sau de pe Microsoft Windows XP / Vista / 7 !!! Aplicati acest tutorial pe propria dumneavoastra raspundere, noi nu ne asumam eventualele erori aparute in timpul sau dupa terminarea procesului de deblocare !!! Cititi cu atentie acest tutorial, iar apoi incepeti procedura de deblocare. ATENTIE la Pasul 6

 

Pentru inceput, daca aveti un device deblocat cu ultrasn0w sau cu GeveySIM, NU faceti update/restore la iOS 5.0.1 pentru ca nu le veti mai putea debloca in viitor.

 

Device-urile suportate si tipurile de jailbreak sunt:

  • iPhone 4 (Tethered)
  • iPhone 3GS new bootrom (Tethered)
  • iPhone 3GS old bootrom (Untethered)
  • iPod Touch 4G (Tethered)
  • iPod Touch 3G (Tethered)
  • iPad 1 (Tethered)

 

Lista necesara pentru Jailbreak :

Jailbreak :

 

Pasul 1: Conectati device-ul la PC cu cablul USB, deschideti iTunes, selectati device-ul vostru din stanga, apasati Shift + butonul "Restore" din iTunes si apoi selectati ipsw-ul descarcat mai devreme. Daca aveti deja iOS 5.0.1 sariti peste acest pas

 

Pasul 2: Deschideti redsn0w 0.9.9 b9 si apasati pe butonul "Jailbreak"

 

 

1-498x600.png

 

Pasul 3: Bifati “Install Cydia†iar apoi apasati “Nextâ€

 

 

2-471x600.jpg

 

Pasul 4: Inchideti device-ul si apoi conectati-l la PC

 

 

3-507x600.png

 

Apasati "Next", porniti telefonul apoi tineti apasat pe butonul Home si pe butonul Power deodata timp de 10 secunde. dupa aceste 10 secunde tineti apasat in continuare doar pe butonul Home pana cand redsn0w incepe instalarea.

 

Pasul 5: In cateva minute veti avea un device jailbroken, felicitari!

 

Pasul 6: Pentru ca jailbreak-ul este unul tethered, de fiecare data cand pornim telefonul trebuie sa il deschidem cu redsn0w. Pentru a face asta deschideti redsn0w si apasati pe "Extras", pe "Just boot" apoi urmati instructiunile de la pasul 4.

 

4-503x600.png

 

Trebuie sa faceti acest pas de fiecare data cand vreti sa porniti device-ul (de asemenea rezolva problema cu crash-ul applicatie Cydia sau icoana alba a acesteia)

Link to post
Share on other sites

Pentru cei care detin un iPad2/iPhone 4S, adica Apple A5, cu firmware 5.0/5.0.1 nu este necesar decat sa descarcati urmatoarea aplicatie Absinthe: http://cache.greenpo...the-win-0.4.zip (pt Windows OS)

 

Aplicatia se ruleaza, se conecteaza normal telefonul/tableta si se apasa pe butonul Jailbreak. Nimic mai simplu. Apoi se urmareste ecranul dispozitivului dupa ce termina si se apasa acolo pe icoana care a aparut noua. Se reporneste dispozitivul, care va avea Jailbreak de acum in colo.

 

Atentie ca nu functioneaza daca v-ati facut deja update la 5.1. Apple nu mai "seed-uie" firmware 5.0.1, doar Cydia are SHSH-urile necesare. Salvati-le apoi cu iSHSHit (free) de pe store-ul Cydia. Sunt utile pentru downgrade.

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use