WiNNNNK Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 (edited) Acum 2 saptamani am spart display-ul telefonului , l-am dus la GSM sa mi-l schimbe l-au schimbat , totul era bine pana am ajuns acasa si am constatat ca telefonul imi reciteste in continu sim-ul. I-am dat un restart am zis ca asta e de vina. Nu era . I-am scos cartela am sters-o putin niciun rezultat probabil ca , cartela era magnetizata , am dat o fuga sa o schimb si la fel acelasi rezultat ( nu pot da sms-uri nu pot primi apeluri sau mesaje ).Bun.Am incercat sa-mi schimb soft-ul pana cand am vazut ca intram in lucruri in care nu aveam cunostinta si m-am dus din nou cu el la un alt GSM sa vad care ar fi problema. Dupa ce baiatul de acolo s-a uitat la el mi-a zis ca nu poate accesa acele setari pentru reinstalarea soft-ului si mi-a zis ca telefonul meu are versiunea sau softul ( VODAFONE SPANIA ) si chiar nu stiu de ce Spania . Nu cred ca am reusit sa schimb nimic in el cand am vrut sa instalez CYANOGENMOD. Tin sa precizez ca totul a inceput dupa ce l-am adus de la GSM cand am schimbat display-ul , banuiesc ca mi-au furat din piese . Imi cer scuze daca nu sunt pe intelesul tuturor nu cunosc aproape deloc in telefoane cand vine vorba de software. Sper sa ma ajutati . Stima ! Edited September 11, 2014 by WiNNNNK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
denis Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 Pai si duce inapoi cu el la service si fa scandal acolo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiNNNNK Posted September 11, 2014 Author Report Share Posted September 11, 2014 Degeaba .. ei isi sustin minciuna cum ca nu s-a umblat in el Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexp93 Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 La service-uri se fac tot felul de mizerii de genul. Pe viitor mergi la un service cu prestanta si dupa ce iti inapoiaza obiectul verifica pe loc tot gen: sunet, wifi, semnal, xenon, camerele. Noteaza intodeauna codurile din setari legate de versiunea de banda a softului, imei-ul.. Sunt multe chestii care se pot face iar de aceea trebuie sa fi precaut. Acum daca ti-au schimbat ceva prin el si te-ai dus la ei sa iti dea explicații, nu prea ai ce sa rezolvi mai ales daca nu esti vrun cefos cu tatuaje pe ambele brate.. Nu ai nicio dovada sa le arati ca e ca tine.. De aceea cea mai buna arma este verificarea in fata lor. Atunci nu au ce sa zica.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiNNNNK Posted September 12, 2014 Author Report Share Posted September 12, 2014 Initial intrebarea suna asa " Care e diferenta intre LG G3 16 GB si cea de 32 GB ? In afara da RAM si SPATIU mai are ceva in plus la camera procesor sau altceva? " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 (edited) Bajatu, ai greșit strada. Edited September 12, 2014 by Sebi candrei, Innoxius, samyjuanito and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabimaricescu Posted October 10, 2014 Report Share Posted October 10, 2014 cu siguranta cei de la service sunt implicati. este singura explicatie logica. idee e ca in momentul cand se preia telefonul de la orice service se fac verificarile standard de fata cu un reprezentant. in aceeasi situatie era sa fiu si eu daca nu verificam telefonul inainte de a-l prelua din service. ma rog a fost o problema mult mai mica decat in cazul tau insa a fost remediata cu scuze.telefonul a ajuns in service dupa aproximativ 18 luni de la achizitionare de pe un site online atomgsm. cand l-am cumparat cei de acolo m-au asigurat ca service-ul este impecabil.intradevar in 24 de ore telefonul mi-a fost inapoiat si in perfecta stare. eu.constantin 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted October 10, 2014 Report Share Posted October 10, 2014 ..... Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eu.constantin Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 Gabi Maricescu , atomgsm a fost infiintat pe 26 aug 2014, despre ce 18 luni vorbiti? Presupun ca este vorba de reclama ieftina. Reputatia se castiga prin fapte, teapa se pedepseste penal. Scuze pentru initiatorul topicului pentru offtopic . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 Pai si atunci de ce i-ai dat like ? Aha, m-am prins. A inceput frazele cu litera mica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts