Clicky

Jump to content

A mai patit cineva asta pana acum?


WiNNNNK

Recommended Posts

Acum 2 saptamani am spart display-ul telefonului , l-am dus la GSM sa mi-l schimbe l-au schimbat , totul era bine pana am ajuns acasa si am constatat ca telefonul imi reciteste in continu sim-ul. I-am dat un restart am zis ca asta e de vina. Nu era . I-am scos cartela am sters-o putin niciun rezultat probabil ca , cartela era magnetizata , am dat o fuga sa o schimb si la fel acelasi rezultat ( nu pot da sms-uri nu pot primi apeluri sau mesaje ).Bun.Am incercat sa-mi schimb soft-ul pana cand am vazut ca intram in lucruri in care nu aveam cunostinta si m-am dus din nou cu el la un alt GSM sa vad care ar fi problema.

Dupa ce baiatul de acolo s-a uitat la el mi-a zis ca nu poate accesa acele setari pentru reinstalarea soft-ului si mi-a zis ca telefonul meu are versiunea sau softul ( VODAFONE SPANIA ) si chiar nu stiu de ce Spania . Nu cred ca am reusit sa schimb nimic in el cand am vrut sa instalez CYANOGENMOD.

 

Tin sa precizez ca totul a inceput dupa ce l-am adus de la GSM cand am schimbat display-ul , banuiesc ca mi-au furat din piese .

Imi cer scuze daca nu sunt pe intelesul tuturor nu cunosc aproape deloc in telefoane cand vine vorba de software.

Sper sa ma ajutati .

 

Stima !

Edited by WiNNNNK
Link to comment
Share on other sites

La service-uri se fac tot felul de mizerii de genul. Pe viitor mergi la un service cu prestanta si dupa ce iti inapoiaza obiectul verifica pe loc tot gen: sunet, wifi, semnal, xenon, camerele. Noteaza intodeauna codurile din setari legate de versiunea de banda a softului, imei-ul.. Sunt multe chestii care se pot face iar de aceea trebuie sa fi precaut.

Acum daca ti-au schimbat ceva prin el si te-ai dus la ei sa iti dea explicații, nu prea ai ce sa rezolvi mai ales daca nu esti vrun cefos cu tatuaje pe ambele brate.. Nu ai nicio dovada sa le arati ca e ca tine.. De aceea cea mai buna arma este verificarea in fata lor. Atunci nu au ce sa zica..

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

cu siguranta cei de la service sunt implicati. este singura explicatie logica. idee e ca in momentul cand se preia telefonul de la orice service se fac verificarile standard de fata cu un reprezentant.

in aceeasi situatie era sa fiu si eu daca nu verificam telefonul inainte de a-l prelua din service. ma rog a fost o problema mult mai mica decat in cazul tau insa a fost remediata cu scuze.telefonul a ajuns in service dupa aproximativ 18 luni de la achizitionare de pe un site online atomgsm. cand l-am cumparat cei de acolo m-au asigurat ca service-ul este impecabil.intradevar in 24 de ore telefonul mi-a fost inapoiat si in perfecta stare.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use