Clicky

Jump to content

Cardul de fidelitate Vodafone

Sp1tfire

Recommended Posts

Tudor, ai idee care sunt reducerile sau beneficiile oferite de Samsung pentru cardul ala de fidelitate Vodafone? Observ ca MyVodafone a primit update si la parteneri apare si Samsung, dar un click pe el te duce la avantajele oferite de Vodafone, nu de Samsung, iar pe site-ul vostru Samsung nu apare la parteneri.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Nu stiu care sunt conditiile, dar un moderator de pe forumul Vodafone zice ca se ofera doar unei anumite categorii de clienti, in functie de fidelitatea acestora. Poate Tudor ne explica, daca stie si are voie sa faca publice conditiile.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Voi despre ce vorbiti ? Ca eu n-am auzit pana acum de card de fidelitate Vodafone. Sau e doar pentru oameni nu si pentru firme ?

Pentru Vodafone exclusive sunt eligibili doar clienții persoane fizice,abonați si utilizatori cartele prepaid.

Si care sunt conditiile pentru a primi acest card sau nu este pentru toata lumea?

Tot ce aveți nevoie sa știți se afla in Regulament si conditii generale Vodafone Exclusive(https://www.vodafone.ro/libs/documents/digital_asset/v118133.pdf) si Anexa la regulamentul anterior amintit( https://www.vodafone.ro/libs/documents/digital_asset/v118134.pdf )

post-12694-0-78744900-1410446563_thumb.png

@ Tudor am văzut pe net ca acum cu "super net" toate abonamentele red primesc viteza 4g. Acest lucru este valabil pentru abonamentele red noi sau și pentru cele vechi?

Toate numerele din rețeaua Vodafone au acum acces în HSPA+ de până la 43 Mbps. Clienții existenti cu RED vechi își păstrează viteza conform contractului. Clienții noi beneficiază de 4G conform vitezelor din promotia actuala.

Pentru Vodafone Exclusive, da, de la 30 euro TVA inclus în sus lunar și se face treptat. Eu sunt în același timp și angajat și client Platinum și Vodafone Exclusive :D

Am verificat, in cele câteva zile de la lansare,noua versiune a aplicației MyVodafone.Toate bune si frumoase,numai ca,nu mai pot gestiona toate abonamentele in secțiunea Cost Control.Adică,numerele sunt listate,dar la selectarea unuia nu se întâmpla nimic.

Verificat pe câteva device-uri,cu sisteme de operare diferite.