Clicky

Jump to content

iPhone 6, 6 Plus si Apple Watch

Guest Deio

Recommended Posts

"Cica multi trec de la Android la telefoane IOS pentru ca acum au ecran mare"

http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/android/apple-iphone-6-converteste-posesorii-de-terminale-android-la-ios-conform-unor-studii-rbc_23237.html

Ca sa ma rezum doar la cateva vorbe sa nu lungesc aiurea:

Cine vrea sa faca parte din gloata, fie. Cine nu, sa vina cu mine! :))

La pret nu se gandese nimeni ? Si eu as trece daca mi-ar permite buzunaru' . Daca intrebi oamenii pe strada daca vor iPhone toti spun da , realitatea e alta , e un telefon mult prea scump pentru ceea ce face . Un prieten are 5s si vrea sa-si ia 6(si da , a avut si 5) ...toti spun ca un android functioneaza prost dupa un an (ceea ce nu e adevarat) . Daca tot iti schimbi telefonul o data pe an , de ce iti iei iPhone ? Cu banii care-i dai pe iPhone iti iei 2 telefoane cu android .

Edited by Scootch98

Si daca ar fi la jumatate din pretul Note-ului meu, tot nu mi-ar trebui. Pentru ca am avut cel putin 3 generatii iPhone si toate generatiile iPad si stiu ca nu imi mai trebuie.

Pentru ca nu are mie de oferit ce am nevoie.

Depinde cum îi întrebi pe aia de pe stradă. Ca dacă îi întrebi dacă vor moca un măr alterat, toți vor vrea.

Întreabă-i dacă vor un măr de o mie de euro si mai vedem ce vor răspunde.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

aha, dar bateriile ?! e ok fata de ceilalti competitori

link http://www.phonearena.com/news/Our-iPhone-6-and-iPhone-6-Plus-battery-life-tests-are-done-both-trail-the-competition_id60920

Sent to your phone - iphone 9 â„¢

Edited by reflavius

Pe langa ca e extrem de trist, cum a ajuns un produs bun sa fie traficat in halul asta, e si mai trist ca sunt implicati copiii. De mici ii invata sa fure, sa smechereasca, sa nu munceasca si doar sa gaseasca mereu alte mijloace decat cele de munca cinstita. Vad ca stau familii intregi acolo, ei din asta traiesc... Trist

Ii compar cu tiganii nostri din pacate, desi admir chinezii pentru cultura lor si pentru exotismul ca natiune. Dar astia nu sunt chinezii din povesti, astia sunt traficantii. Mizerii ai societatii.

Stiam ca se intampla asta cu trafic, dar nu credeam ca s-a ajuns la un asa nivel. Oamenii nu mai sunt entuziasmati, ei vad acest produs ca pe o marfa, ca pe o marfa revandabila, ca pe o moneda :(

Apple sunt de vina. In foamea lor pentru senzational si reclama au alimentat modelul asta de cozi, similare celor de la lapte de pe vremea lui Ceașcă. Municipalitatile ar trebui sa interzica orice coada dinaintea deschiderii si problema ar fi rezolvata.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Nu-i dificil. Sunt convins ca au si ei reglementari care interzic paralizarea traficului pe trotuar, dar probabil cand vine vorba de Apple, pana si autoritatile inchid ochii.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk