Guest Deio Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 Aici le centralizam, toate zvonurile cu privire la iPhone 6 si 6L (Lite, Lopata, Large, Lasa-Ne) Nu inseamna ceva rau neaparat, ca sunt identice. Aici, aici si aici, sunt ultimele stiri de pe site. Dar, dupa 5 generatii de telefoane similare, multi incep sa se intrebe, oare Apple mai lasa ceva de la ei si ofera cate o functie noua, un senzor nou? LaptopMag, spune ca un studiu recent efectuat de uSell.com pe 1000 de utilizatori, arata ca multi se asteapta la acel ecran din safir "indestructibil" sau macar aproape indestructibil. O facilitate mai dorita decat port infrarosu spre exemplu. Eu duceam lipsa pe Nexus la asa ceva (infra), chiar este excelent sa il ai, de ce nu devine un standard spre exemplu? Dupa 4 telefoane Apple avute, adica seria 4 si 5 cu tot cu refresh-uri, am dreptul sa spun ca mi-ar fi placut ca iPhone sa aibe niste "briz-briz-uri". Nu vreau sa il transform in Samsung sau LG, dar un port infrarosu, barometru si LED pentru notificari nu ar fi fost crima. Ar schimba enorm conceptul Apple si ar putea concura cu celelalte branduri si sa ii domine chiar. Apple are undeva la 18% market shares, iar Android are undeva pana in 80%, restul e luat WP si ceilalti. Apple sunt o firma uriasa, ii admir pentru ce produse elegante aduc pe piata, au produse extraordinare in general si nu prea se compara nimeni la echipamentele pe care le ofera. Pana acum, laptopurile Apple erau cele mai atragatoare si elegante, stilate. Iar nu demult s-a lansat Asus NX500 Zenbook, ce tocmai il am sa ma joc cu el, orice MacBook Pro se poate ascunde intr-un gang racoros, paleste in fata lui. Iar iPhone, telefon excelent, usor, mic si puternic. Dar dupa 4 telefoane Apple, observ ca devin prea monotone si am impresia ca Apple da cu taraita senzori si functii, ca nu cumva oamenii sa se plictiseasca si sa nu mai doreasca urmatoarea generatie. E pacat, Apple lanseaza anual telefoane, nu lunar ca Samsung, asa ca nu vad o problema cand iese un telefon nou, ar putea oferi mai mult. Un NFC, un Infra, un LED, ceva acolo. Fingerprint e o prostie, l-am dezactivat dupa 5 minute, am incercat sa vad cum functioneaza doar si m-am debarasat de el. Ce imi place si imi va place mereu la iPhone: stabilitate, eleganta, design deosebit, putere calcul. Ce nu mi-a placut si cu siguranta nu se va schimba: autonomie slaba, difuzor slab, IOS ingust la minte (un ringtone nu poti fara iTunes oficial sau o poza sa pui pe telefon, etc), lipsa diverse: infra, LED RGB, barometru, NFC. Poate astea din urma nu sunt asa vitale pentru majoritatea si daca le vrei, alegi alt brand, nu? Nu e asa, Apple de ce nu ar putea, e crima sa le pui? Nu ar copia pe nimeni, ABS-ul e proprietar si restul nu au voie? Aici mai puteti pune zvonuri, pana se lanseaza si aista Sau astea doua, unul mic si unul mare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deiuma Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 (edited) Bijuteria aia de laptop... ON: Atât timp cât iFanii vor zice „nu există pe iPhone, deci nu îmi trebuie†de ce s-ar stresa Apple? Majoritatea utilizatorilor lor gândește așa.. IR-ul n-a fost aproape standard prin 2006? Lucrurile vechi revin la modă? Èšin minte că primisem cadou prin 2008 un SE fabricat în 2005-2006 care avea portul IR sus, lângă butonul de power. Ce mai „pupam†telefoanele între ele pentru niște ringtone-uri.... Edited August 16, 2014 by deiuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 iPhone e cel mai tare, restul firmelor copiaza dupa Apple, abia astept sa-l cumpar si sa ma bucur de exclusivitate, sa fac parte din patura de lux, cei care nu au bani pot opta oricand pentru Android :D Gabii and deiuma 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 A aparut si bateria lui iPhone 6 pe net. http://www.redmondpie.com/freshly-leaked-4.7-inch-iphone-6-battery-photos-reaffirm-1810mah-capacity/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 Totusi cam slabut. Pariez ca o sa aiba autonomie maxim egala cu iPhone 5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 Dupa codul E184259, la UL Online sau Underwriter Laboratiories, rezulta ca bateria este produsa de SimploTech, de care va ziceam de mult, o firma ce face baterii extrem de bune cu viata lunga. Peste 1000 cicluri incarcare-descarcare. Ar insemna 3 ani daca faci zilnic asta. Se gasesc si in unele laptopuri Dell. SIMPLO TECHNOLOGY CO LTD Batteries, Household and Commercial BBFS.E184259 SIMPLO TECHNOLOGY CO LTD Batteries, Household and Commercial - Component BBFS2.E184259 SIMPLO TECHNOLOGY CO LTD Information Technology Equipment Including Electrical Business Equipment NWGQ.E184259 SIMPLO TECHNOLOGY CO LTD Information Technology Equipment Including Electrical Business Equipment - Component NWGQ2.E184259 SIMPLO TECHNOLOGY CO LTD Information Technology Equipment Including Electrical Business Equipment Certified for Canada NWGQ7.E184259 SIMPLO TECHNOLOGY CO LTD Information Technology Equipment Including Electrical Business Equipment Certified for Canada - Component NWGQ8.E184259 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 O fi adevarat, nu o fi. 1GB RAM si pentru iPhone 6. http://www.redmondpie.com/leaked-schematics-reveal-iphone-6-ram-capacity-image/ Pana incepeti sa sariti ca "optimizare", software integration, bla bla, va spun eu ca 1GB RAM e bataie de joc. iPad Air ar beneficia de 2GB macar. Chrome daca deschizi 3 tab-uri, apoi treci in Gmail si revii, face refresh si sacadeaza. Cand iesi dintr-un joc mai pretentios, sacadeaza in draci interfata pana elibereaza "garbage" Cand comuti dintr-o aplicatie mai pretentioasa in alta, reincarca din nou. La Note 10.1 P605 cu 3GB RAM, las 3 zile un joc si nu ii da "clean" e tot in RAM, consuma cu cateva procente in plus, dar e acolo. IOS le "ingheata" in memorie, stiu cum lucreaza. Aplicatiile ce nu sunt prioritare le da cu flit si le tine inchise in cusca, apoi cand "vede" - detecteaza ca ai nevoie de vreuna din ele, ii da drumul din lant Stiu ca Apple fac produse bune, doar am avut si am Tam-pad, dar deja devin plictisitori. Tableta oricum o voi pastra, dar telefon, Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Da, am observat si eu pe tableta, nu am testat jocuri multe si pretentioase pentru ca momentan joc doar Respawnables, imi place prea mult, dar pe maretul iPad Air pe o harta am mereu lag si cand inchid jocul sacadeaza, nu-mi pare normal la cati bani costa tableta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 In general iDevice-urile executa bine cate un lucru odata. Daca vrei sa le folosesti ca pe Droizi sau Win, vei avea surprize. IPad-ul e bun la jocuri, foarte bun. IPhone nu prea are destula stamina si are ecran mic pentru jocuri, dar e bun si el. Acum i-au crescut ecranul putin nu stiu cat e de bine asta. Parca imi placea ca iPhone este telefon mic si voinic, cu un sistem operare ingust la minte, dar bun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Dac lumea vrea paleta, apple le va da palete... Sent from my iPad using Tapatalk Kali 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fresH Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 (edited) am avut toate soiurile de androizi .. sgs3, htc one m7, htc one m8, note 3, etc. acum am trecut la iphone 5s si pot spune ca sunt cel mai multumit de acest telefon. de ce am ales iphone? pentru ca ..dimensiuni mici si pentru ca ..rapid. la cum il folosesc eu .. nu am vazut deloc vreo sacadare in programe sau jocuri; mentionez ca nu i-am facut vreun update la iOS, ruleaza si acum cel cu care a venit din fabrica .. si anume 7.0.6 de care sunt f multumit. nu m-a determinat nimic sa ii fac upgrade, ba din contra..am citit chestii naspa despre 7.1.2 si prefer sa raman la aceasta varianta. legat de iPhone 6..daca va arata ca acele machete care au aparut pe internet .. pot spune ca este oribil ca design. am trecut la 5S tocmai din cauza dimensiunii mici a ecranului, este mult mai comod in mana si in buzunar. nu mai este nevoie sa umblu mereu cu o gentuta sau borseta dupa mine. evident ca nu se discuta gusturile, dar pentru mine, asa cum este iphone 5/5s, este perfect. Edited August 19, 2014 by fresH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Azi: rezolutia. Maine, cine stie Rezolutia e ciudata, 1704x960 pixeli, cumva sub FHD, dar tot "retina", peste 300ppi. Asta e pt iPhone de 5.5 iar pentru cel mai mic, e 1472 x 828. Nu stiu cat de bine este asta sau cat de veridic, dar cel ce a pus ecranul la microscop, confirma rezolutia. Fragmentare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Eu sunt de acord. Asta voiam sa si zic. La device.uri gen tablete, telefoane, smartwatch-uri, nu vad de ce sa fie rezolutia peste 300ppi, nu mai distingi cu ochiul liber. Acum mi se pare mult si 440 cat am la G2, inainte sa il am eram wow ce rezolutie. L-am comparat cu 326ppi de la Moto G si erau foarte mici diferente. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 Pe cand astia tot cu 16GB cu taraita dau, Apple va oferi iPhone de 128GB. http://www.redmondpie.com/iphone-6-may-offer-128gb-storage-option-after-all/ 16GB e bataie de joc sa oferi. Ar trebui 32GB sa devina minim la toti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 Da, cum spuneam, in ritmul asta o sa avem mai mult RAM decat flash pe telefoanele cu Android Andrei P., Deni, candrei and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Avem si A8, nu Audi, ci procesor pe iPhone 6 si pe Air 2. Probabil va fi de 2.6 GHz sau 2GHz cu Turbo Boost ca Intel la 2.6 Va consuma foarte putin, litografie de 20nm... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Asta am zis si eu de mult Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 Cica deja se sta la coada pentru iPhone 6 Pentru cei care ii compatimesc pe "iSheeps" care stau la coada... Nu ii compatimiti, sunt platiti sau sponzoritati de diversi pentru campanii PR. http://www.newsweek.com/people-are-already-lining-iphone-6-dont-pity-them-268745 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 Ei, ce bine era daca ne sponzorizau si pe noi inainte de '89 ionel 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariusDvL Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 (edited) Pentru cei care au vazut acel video cu ceasul celor de la Apple, atunci sa stiti ca este FAKE. Scria in descrierea videoului postat pe Youtube ca este doar un concept facut de cineva. Edited September 9, 2014 by MariusDvL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 Băieți, e 9 septembrie, la ce ora începe evenimentul? Sau a fost deja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcosmin Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 20:00. Nu ai pierdut nimic. Sebi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 http://www.mobilissimo.ro/telefoane-mobile-live-blogging/evenimet-apple-live/lansare-iphone-6-live_38.html Sebi and alexcosmin 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 (edited) Multumesc, am intrebat deoarece am vazut pe pagina de facebook mobilissimo, poza asta.Btw: am intrat din nou pe quickmobile, imi place la maxim de astia. )Poza postata de mobilissimo arata iphone-ul la pretul de 40 de milioane, si acum cand am intrat am gasit pretul de 35 de milioane + un ecran de 4 inch, cica..Si un procesor dual core de 2ghz, in acest articol vedem ca avem un procesor de 1,4 dual core... Acum, ori quickmobile are chef de glume, ori, ori.. ) Edited September 9, 2014 by Sebi candrei 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 Vrei sa-ti cumperi ? Scootch98 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts