Andrei P. Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Sora mea e interesata de noul Samsung gear S sau cum puii mei se numește. (ala cu nano SIM). Eu zic că e un rahat. Scuzați-mă, dar are bateria cu 100 mAh decât G watch de la LG care are autonomia două zile, iar deșteptul ăsta ce cias diestept are și 3G și Wi-Fi... Spuneti-mi voi cât ar trebui să țină bateria la acel ceas... In plus nu prea văd cum vorbești la el sau trimiți mesaje de pe el, chiar dacă are flesky keyboard. Un alt caz nefericit e G watch, defapt aici e vina și nesimțirea producătorului, care a afirmat că NU este responsabil dacă pinii de încărcare se deteriorează în timp. Încă mai au MUUULLT de evoluat. Cel mai mare minus e prețul. Scootch98 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Toma Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 Poate că sunt bune și toate cele ,dar eu personal nu le văd rostul , mi mi se par atât de practice și majoritatea trebuie să fie legate de un telefon de la același producător și doar cu unele modele ,apoi autonomia scăzută și prețul . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Stop trying to sell me wrist-worn smartphones Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
denis Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Eu mi-as lua un smart watch, cel de la Sony îmi face cu ochiul dar cu siguranta nu la pretul de acum. Port mereu ceas si mi se pare destul de util la scoală ( copiat ). Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk Scootch98 and Andrei P. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 (edited) Aceste dispozitive pot deschide documente Adobe sau Word ? As vrea sa cumpar un ceas pentru copiat, dar sa fie usor de manevrat si usor de inchis si deschis ecranul. Trebuie neaparat si imperechere cu telefon ? Cata memorie interna are ? Edited September 11, 2014 by n_iulian Gabii 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted September 11, 2014 Author Report Share Posted September 11, 2014 Samasung Gear S nu are nevoie de telefon și cam toate au 4Gb de memorie interna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 Si uite asa, eu care nu suport accesoriile, o sa ma vad pe viitor cu un ceas d-asta sau ceas + telefon, sper sa nu fie Samsung dar daca nevoia ma impinge.....sau bibilica grea ca nu bag la cap cartea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 Are un coleg de-al meu un ceas de genu' dar nu e smart, baga text in el din pc. Asa a trecut el clasa . Dar nu e ceva scump, e o chinezarie. Nu pot sa-ti dau detalii ca nu prea vorbesc cu el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
denis Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 Eh, nici chiar asa nu mi se pare ok. Mai merge sa arunci un ochi pe la vreun test de istorie, geografie, dar nici sa treci clasa cu el. Sebi and Andrei P. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 Crede-ma, colegii mei sunt foarte inventivi cand vine vorba de copiat, spre deosebire de mine care ma chinui sa invat. Copiaza cu caietu' pe banca, cu telefonu' in banca, cu caietul/telefonul sub fund, ceas, unu' a scris lectia pe o chestie d-aia de plastic de la jaluzele si o tragea sa se uite. Si copiaza la materii de bac (sunt la stiinte) :biologie, chimie(la asta ne lasa sa calculam cu telefonul) + istorie, geografie etc. Sa vedem ce fac la bac, atunci se vede cine a invatat. La fel ca la mine in generala, pregatire la mate si romana din clasa a 5-a(cu acelasi profesor care preda la clasa) , note mari, medie 5-8 peste 9 si in examen nu trec de 7. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 Eu mi-as lua un smart watch, cel de la Sony îmi face cu ochiul dar cu siguranta nu la pretul de acum. Port mereu ceas si mi se pare destul de util la scoală ( copiat ). Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk Aceste dispozitive pot deschide documente Adobe sau Word ? As vrea sa cumpar un ceas pentru copiat, dar sa fie usor de manevrat si usor de inchis si deschis ecranul. Trebuie neaparat si imperechere cu telefon ? Cata memorie interna are ? Oh, doamne... Cum spunea Adi cândva, oare cine o să ne plătească pensiile? Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Kali, Innoxius, samyjuanito and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 Exagerezi, mesersmith. Copiatul cred ca e a doua meserie din lume, doar se perfectioneaza metodele Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
denis Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 @mesersmith : Nu te gandi ca daca voi avea un smartwatch ( si putin probabil ca imi voi avea unul, nu sunt modele compatibile cu WP ) voi copia toata ziua la scoala. De parca daca vrei nu poti copia si fara smartwatch, doar ca asa e mai usor. Dar cand ai scoala 6-7 ore si ziua urmatoare dai test la o materie la care singurul lucru pe care il poti face e sa stai cu orele si sa tocesti prefer sa iau nota mica sau sa copiez ( bineinteles ca nu fac asta si la materiile de BAC ). Trebuie sa mai iesi si afara din casa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 Eu sunt atat de ocupat in timpul liceului ca nu prea ies deloc din casa , doar plec mai devreme spre liceu sa ma intalnesc cu colegii . Mai sunt si pauzele de 5 minute si 7 ore pe zi . Eu totusi nu copiez , nu mi-a iesit cea mai mare medie din clasa (7.93), dar am luat note corect si profa' de chimie chiar m-a apreciat ca am luat 5 in teza pe al doilea semestru(pe primu' am luat 8) si cei ce-au copiat au luat 3 la tabla .Ne-a lasat cu telefonul , dar nu e atat de proasta sa nu-si dea seama ca putem copia , totusi , are iPhone 5 =)) . Andrei P. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 @mesersmith : Nu te gandi ca daca voi avea un smartwatch ( si putin probabil ca imi voi avea unul, nu sunt modele compatibile cu WP ) voi copia toata ziua la scoala. De parca daca vrei nu poti copia si fara smartwatch, doar ca asa e mai usor. Dar cand ai scoala 6-7 ore si ziua urmatoare dai test la o materie la care singurul lucru pe care il poti face e sa stai cu orele si sa tocesti prefer sa iau nota mica sau sa copiez ( bineinteles ca nu fac asta si la materiile de BAC ). Trebuie sa mai iesi si afara din casa. Eu îmi amintesc de un topic deschis de Adi, in care se povestea despre ce facem noi toată ziua, in raport cu telefoanele astea. Si acolo îmi amintesc că se povestea cum că toată ziua se făcea orice, numai de învățat nu se învăța deloc. Ei, având în vedere asta, e de înțeles de ce se copiază in draci. Si eu am copiat in școala si când am terminat liceul, se întâmpla să particip la tot felul de discuții, in diferite întâlniri. Si ce să vezi, eram cel mai prost dintre toți participanții la acea discuție. In primii ani de după liceu, am luat la mâna o grămadă de manuale diferite, pentru ca era îngrozitor să vezi ca nu puteai participa la nicio discuție. Probabil că nu-mi alegeam bine partenerii de discuții. Ma rog, am dat-o-n offtopic de tot. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Kali and Innoxius 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 (edited) Stiu ca am dat-o-n off topic , dar pentru o cauza buna , sa-i facem pe denis si pe n_iulian sa nu iroseasca atatia bani pe un smartwatch degeaba . Trebuie sa te descurci de un 5 . Nimeni nu poate fi bun la toate materiile(sunt mici exceptii , dar aia nu cred ca au viata sociala) . Daca nu de descurci de un 5 ori vrei sa ramai corijent la materia aia , ori esti prost , ca mine..si atunci stai pana in ultimul moment cu doi de 4 si 4 in teza la mate 😂 . On : N-as da atatia bani pe un smartwatch decat daca as avea atat de multi bani in cat sa nu am ce face cu ei . Edited September 12, 2014 by Scootch98 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Dca vei" păți" asa ceva sa nu ai ce face cu ei.... Sunt atâtea de făcut în țară. Căminele de batrani(ei s-au chinuit sa construiască tot ce au vândut politicienii de au bani acum),,,, spitale etc. Asta ca sa revin la off:( Innoxius and denis 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Dude , trebuie sa creeze cineva un "topic" de off topic in care se poate discuta orice . Exista deja asa ceva ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 S-a propus. Am refuzat. Punct Am explicat atunci, mergem pe subiecte la Cafenea. Nu amestecam ciorbele. Pana la urma si off-topicul are un subiect anume. N-o sa discutam in acelasi topic despre copiat si despre piramidele egiptene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 De ce? Poate Tutankhamon a copiat proiectul de piramida de la ancient aliens. Deci are legatura Sent from my GT-I9505 using Tapatalk mesersmith, Kali, Andrei P. and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Si avea smartwatch pentru copiat. Clar, acum se leaga. Nu e off-topic Sp1tfire and mesersmith 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 (edited) Stiu ca am dat-o-n off topic , dar pentru o cauza buna , sa-i facem pe denis si pe n_iulian sa nu iroseasca atatia bani pe un smartwatch degeaba . Trebuie sa te descurci de un 5 . Nimeni nu poate fi bun la toate materiile(sunt mici exceptii , dar aia nu cred ca au viata sociala) . Daca nu de descurci de un 5 ori vrei sa ramai corijent la materia aia , ori esti prost , ca mine..si atunci stai pana in ultimul moment cu doi de 4 si 4 in teza la mate . On : N-as da atatia bani pe un smartwatch decat daca as avea atat de multi bani in cat sa nu am ce face cu ei . 1. Nota minimă pentru a promova examenul pe care trebuie să o obțin este 7 (șapte), asta pentru că nu am dus niște referate și nu am fost la examenele parțiale, pentru că și muncesc, noaptea la muncă, ziua la facultate. Examenele sunt așa : referat + examen parțial pe calculator grilă + examen scris, din care se face o medie, nu știu formula lor de calcul, știu doar că minimum 7 trebuie să obțin, din care se scade parțialul și grila și nota finală o să fie 5. 2. Nu se pune problema repetării anului școlar la mine, pentru că sunt la taxă, d-asta muncesc, să plătesc facultatea și restanțele vieții... Vreau să profit 1-2 ani cât mai mult de acel ceas, până nu devin prea populare accesoriile și nu ne mai lasă profesorii cu ele în examen. Dacă nu munceam, aveam timp să învăț, dar așa..... Edited September 12, 2014 by n_iulian Mihnea, Sp1tfire, Innoxius and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Tu esti la facultate , asa mi se pare normal sa copiezi (daca poti) , mai ales ca si muncesti , deja ai luat bacul , ai cunostinte cel putin medii , trebuie sa recunosc ca la facultate e greu , examene peste examene . Am crezut ca esti la liceu ca noi . Daca consideri ca un smartwatch te-ar ajuta , go for it ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Poate baga astia niste oferte "Back to school" Din cate stiu, singurul care e independent de telefon e Gear S. Dar,fiind cu Tizen, nu stiu daca sunt aplicatii office, macar PDF Reader. Se laudau cu 1.000 de aplicatii nu de mult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 (edited) Nu îmi trebuie urgent acum, înainte de sesiunea de vară, iunie 2015, până atunci mai progresează tehnologia și se mai ieftinesc prețurile, cumpăr și telefon și ceas dacă e nevoie, după examene mă duc în cafenele să-mi etalez valorile P.S. O dată cu înmulțirea acestor dispozitive, o să apară la profil așa : Model telefon : Model tableta : Purtabile : mai multă muncă pentru domnul administrator Edited September 12, 2014 by n_iulian Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts