Clicky

Jump to content

Cum arata o zi tipica din activitatea noastra ?

Innoxius

Recommended Posts

Anul trecut mă trezeam la 7:00, mă pregăteam pentru școală până pe la 7:30 și ajungeam acasă la 14:30 (la 16:00 lunea și joia). Apoi mâncam, îmi făceam temele, învățam și pe la 18-19 terminam de pregătit tot pentru școală. Apoi aveam timp liber până pe la 23:00 când mă băgam la somn. :)

Anul ăsta cred că va fi total diferit pentru că e primul an de liceul și anul în care vreau să încep să lucrez.

EDIT: Dimineața mă uitam pe forumuri de pe telefon, la fel și  în fiecare pauză de la școală sau când mă plictiseam de teme.

Edited by deiuma

De rusine, astia mai batranii oricum folosim pseudonime. Suntem safe. Cei care dati date, pregati-va. Va face o analiza sociologica nepotul lui Innoxius si va declara dependenti de gadget-uri si de forumul mobilissimo.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Eu sunt antreprenor.... Cum o zic ăștia la televizor, deci fiind în mișcare pe drumurile naționale și nu numai, fac pauze mici și dese:))... Nu scriu pe forum pe ascuns în timpul orelor de la școală :)

• 2 weeks later...

Ok, hai da spun si eu ( desi am o presimtire ca voi fi înjurat de unii). Ma trezesc la 9:00, ma spăl, fac patul, se face 9:30 si merg la masa. Acolo verific mailul, fb, forumuri si stiri. Apoi mă schimb, la 10:30 plec de acasa si la 11:00 ajung laa munca. Lucrez cam continuu vreo 2 ore, la 13:30 pauza de masa... mail,stiri, forum, fb... Pe la 14:30 ma apuc iar de munca si lucrez cam continuu pana pe la 19:15. La 20:00 ajung acasa, mănânc (punandu-mi pe laptop un serial sau ceva tv), dus, apoi vorbesc la tel cam o jumătate de ora, tv, net... 12-1 noaptea, somn. Acesta este programul meu pe o sapt (inclusiv weekend). Următoarea saptamana am liber. :)