Clicky

Jump to content

Aplicatii/jocuri cu plata, care sunt oferite la reducere sau gratuit

Recommended Posts

https://sharewareonsale.com/s/free-iobit-applock-pro-100-discount

inca 2 zile...

ce-mi place la prima strigare este ca FACE UNLOCK nu e standard... adica NU il poti pacali cu o fotografie... cand te inrolezi pentru advanced face unlock, sau cum ii zice, trebuie sa-ti rotesti capul la stanga si la dreapta.

la fel faci si cand deblochezi aplicatiile...

"se merita" toti cei zero lei cat costa acum.

Am douazeci de degete. Nu-mi trebe feisanloc. Plus ca n-am zero lei.

Asta asa, ca m-ai facut sa intru pe link-ul ala direct din mail, credeam ca e pentru Windows pe desktop. pentru aia saraci care n-au bani de calculatoare care pot asta pe W10 :)

Nu pot debloca Pro, îmi cere card bancar. Din câte am înțeles din email trebuie să pun parola sharewareonsale ca să deblochez versiunea pro dar nu găsesc unde să introduc chestia asta.

@DTTR

Cum fac? Mulțumesc.

Iaca

attachicon.gifScreenshot_20170513-143343.png

Acolo era, înainte de deblocare, o liniuță...88b52534cbbdfa00ca0c155e3ae10799.jpg

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Vezi explicația...22edfcbb0475736ecbf450bbfdd3a77b.jpg

Iti trebuie si alta metoda de deblocare. Daca nu-ti recunoaste fata dupa n incercari, trebuie sa-ti ofere si o alta metoda. Asa e la toate deblocarile cu fete, amprente, iris.

Biometrice le zice, imi scapa.

Deblocare ECRAN are doar pattern și PIN.

Din păcate.

Și nu este nici măcar zece la sută din cât de complex este AppLock... O altă aplicație similară pe care am testat-o.

Cine vrea icon pack UX S8 pe telefon îl poate descărca gratuit de pe google play. Este compatibil cu mai multe launchere printre care și Nova Launcher pe care îl folosesc eu.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.leomaz.ux.experience

Screenshot_20170521-115320.pngScreenshot_20170521-115326.pngScreenshot_20170521-115312.png

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Uite, asta nu-mi place la Android. Ca are tone de aplicatii. Dau pe link-ul ala si imi zice "Aplicatie instalata". Cand Dumnezeu am pus-o si pe asta? Pe WP era clar. Avem aplicatia X pentru chestia Y. Si atat. Ca sa nu mai zic de MeeGo unde nu aveam aplicatia X pentru chestia Y :)) 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Similar Content

• By Liviu Roşca
      ... sau cel puțin încearcă. Pe scurt. Prin Ianuarie apărea proiectul pe kickstarter. Era vorba despre un dock pentru telefon cu ieșire HDMI și aplicația propriu-zisă. N-au strâns suma de 100.000 de dolari cât cereau dar totuși aplicația este publică pe google play de ceva timp în versiune foarte beta. Mai are bug-uri.

În mare parte aplicația este un launcher ceva mai diferit față de un launcher obișnuit de android. Interfața este gândită să arate ca cea a unui desktop fiind destul de greu de nimerit pictogramele chiar și pe tabletă în lipsa unui mouse.

Launcher-ul are câteva aplicații incluse, momentan un browser, calculator, un file manager și un joc. Mi-a mai găsit câteva aplicații compatibile cu funcțiile de windows manager dar mai apar buguri. Restul aplicațiilor pot fi folosite doar în mod full-screen.

Eu am încercat cu screen mirroring pe chromecast + mouse. Per total aplicația are intenții bune și ar fi utilă dar mai trebuie lucrat la ea. Mult.

Link google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andromium.os

Site oficial: http://www.andromiumos.com

• By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Cortana pentru Android

Îl puteți descărca de aici:

com.microsoft.cortana.apk

Folosiți Pushbullet? https://www.pushbullet.com/channel?tag=mobilissimo

Pushbullet este un sistem de notificări cross-platform, care permite de exemplu în cazul link-ului de mai sus, ”împingerea” de notificări chiar și pe PC sau laptop. Practic primiți notificări legat de noile articole ce apar pe Mobilissimo.ro (și nu numai). Evident notificările apar și pe iOS sau dispozitivul Android. În afară de acest lucru, prin Pushbullet puteți face copy pe telefon și da paste pe Desktop PC. Printre funcții mai aveți și notificări ale SMS-urilor primite și chiar puteți scrie un SMS din aplicația instalată pe laptop de exemplu, care va livra mesajul prin push via telefon. Recomand cu căldură aplicația! E disponibilă spre descărcare aici: https://www.pushbullet.com/apps

• By Liviu Roşca
      De câteva zile cei de la Facebook au lansat o aplicație mai prietenoasă cu telefoanele cu Android mai vechi sau pentru cei care n-au nevoie de o aplicație pe 50 de mb care face date de fundal pentru a îți trimite în timp real notificare pentru fotografia cu o pisică drăguță trimisă de o colegă de servici.
      Pe scurt, aplicația nu se găsește în Google Play deci vă descurcați voi. Este gratis dar disponibilă oficial prin țări din lumea a 3-a, altele decât România.
      Până acum foloseam browserul cu bookmark m.facebook.com dar varianta asta e mai rapidă, atât ca acces cât și ca navigare printre postări sau alte tab-uri.
      *a trebuit să activez fake locations ca să meargă

Google Maps 9.0.0 APK, lauti de aici:

com.google.android.apps.maps-9.0.0-900029124-minAPI18.apk

• Who's Online (See full list)

There are no registered users currently online

• Create New...

Important Information

Terms of Use