Clicky

Jump to content

Aplicatii/jocuri cu plata, care sunt oferite la reducere sau gratuit

Recommended Posts

Banca nu se uită la tine fără compania părinților până la 18 ani. Nu-ți pierde timpul.

Trimis dupe racheta de G-Pad a soției.

Azi vineri 27 iunie 2014 pe amazon appstore.

Lista e lungă...

Trebuie instalată aplicația, nu am găsit link web cu aplicațiile.

9etu7e5u.jpg

Trimis dupe racheta de G-Pad a soției.

Cam multe si ciudate permisiuni cere Amazon asta. Cei care ati instalat aplicatiile furnizate de Amazon, cat de recente sunt față de GooglePlay? Am instalat candva si parca erau niste versiuni mult mai vechi decât pe GooglePlay.

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

• 4 weeks later...

Thx.

L-am instalat.

În setări ai opțiunea pt codul promo.

Mie mi-a mers ;)

uploadfromtaptalk1406057792605.jpg

Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk

Am venit sa scriu acelasi lucru. Se gaseste in Settings -> "Insert promo code". Am instalat-o si alta data, cred ca pe vechiul telefon.

• 3 weeks later...

Soundhound Infinity la juma' de pret in Google Play, doar 3 dolari. O pandeam de mult, desi o aveam din Amazon Appstore cand a fost free app of the day, ma enerva ca era o versiune din precambrian

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Nu exista o aplicatie gen sa setezi daca o persoana te suna intr.o anumita perioada de timp sa ii trimita un mesaj cu "Nu pot raspunde"? Gen sunt la o sedinta si daca telefonul suna, sa inchida apelul si sa trimita mesaj cu ce ai precizat tu in acea aplicatie.

Sent from my LG G2 .•°•.

Ce vrei tu, se poate face cu Tasker. Meniurile prezentate mai sus nu funcționează la ce vrei tu. Cel cu respingere, este un Blacklist nativ. Da ton de ocupat interlocutorului si practic cel care te suna nu știe de ce nu se efectuează apelul si nici telefonul tau nu suna. Găsești in registrul apel, cine a fost respins automat. Celalalt meniu, nu are legătură cu precedentul, el trimite manual un SMS la cel ce te suna. Adica atunci când esti sunat, tragi sertarul de jos in sus si alegi un sms predefinit de tine anterior. In momentul acela se da ton de ocupat si se trimite un sms automat.

Prin intermediul Tasker, poți face un profil sa trimita sms automat la un nr anume sau la toate, atunci cand de exemplu ești pe vibrați sau esti in telefon cu altcineva sau dormi sau esti la școală sau nu poti rasounde din alte motive.

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

• 2 weeks later...

Epoch 2 la reducere, 1$ in loc de 5$. Primul mi-a placut, dar era destul de greu sa avansezi fara in-app purchases. Sa vedem cum e asta. Are 1,2 GB.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Similar Content

• By Liviu Roşca
      ... sau cel puțin încearcă. Pe scurt. Prin Ianuarie apărea proiectul pe kickstarter. Era vorba despre un dock pentru telefon cu ieșire HDMI și aplicația propriu-zisă. N-au strâns suma de 100.000 de dolari cât cereau dar totuși aplicația este publică pe google play de ceva timp în versiune foarte beta. Mai are bug-uri.

În mare parte aplicația este un launcher ceva mai diferit față de un launcher obișnuit de android. Interfața este gândită să arate ca cea a unui desktop fiind destul de greu de nimerit pictogramele chiar și pe tabletă în lipsa unui mouse.

Launcher-ul are câteva aplicații incluse, momentan un browser, calculator, un file manager și un joc. Mi-a mai găsit câteva aplicații compatibile cu funcțiile de windows manager dar mai apar buguri. Restul aplicațiilor pot fi folosite doar în mod full-screen.

Eu am încercat cu screen mirroring pe chromecast + mouse. Per total aplicația are intenții bune și ar fi utilă dar mai trebuie lucrat la ea. Mult.

Link google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andromium.os

Site oficial: http://www.andromiumos.com

• By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Cortana pentru Android

Îl puteți descărca de aici:

com.microsoft.cortana.apk

Folosiți Pushbullet? https://www.pushbullet.com/channel?tag=mobilissimo

Pushbullet este un sistem de notificări cross-platform, care permite de exemplu în cazul link-ului de mai sus, ”împingerea” de notificări chiar și pe PC sau laptop. Practic primiți notificări legat de noile articole ce apar pe Mobilissimo.ro (și nu numai). Evident notificările apar și pe iOS sau dispozitivul Android. În afară de acest lucru, prin Pushbullet puteți face copy pe telefon și da paste pe Desktop PC. Printre funcții mai aveți și notificări ale SMS-urilor primite și chiar puteți scrie un SMS din aplicația instalată pe laptop de exemplu, care va livra mesajul prin push via telefon. Recomand cu căldură aplicația! E disponibilă spre descărcare aici: https://www.pushbullet.com/apps

• By Liviu Roşca
      De câteva zile cei de la Facebook au lansat o aplicație mai prietenoasă cu telefoanele cu Android mai vechi sau pentru cei care n-au nevoie de o aplicație pe 50 de mb care face date de fundal pentru a îți trimite în timp real notificare pentru fotografia cu o pisică drăguță trimisă de o colegă de servici.
      Pe scurt, aplicația nu se găsește în Google Play deci vă descurcați voi. Este gratis dar disponibilă oficial prin țări din lumea a 3-a, altele decât România.
      Până acum foloseam browserul cu bookmark m.facebook.com dar varianta asta e mai rapidă, atât ca acces cât și ca navigare printre postări sau alte tab-uri.
      *a trebuit să activez fake locations ca să meargă

Google Maps 9.0.0 APK, lauti de aici:

com.google.android.apps.maps-9.0.0-900029124-minAPI18.apk

• Who's Online (See full list)

There are no registered users currently online

• Create New...

Important Information

Terms of Use