Clicky

Jump to content

O sa cumparam carne lapte si oua.De unde?De la eMag.

Alexandru Cristian

Recommended Posts

Ce o sa ii mai vina prin cap lui I. Stanciu? Automobile, bormasini, carucioare....acum, produse alimentare?Cum vi se pare treaba asta?Sa ne vina alimentele direct la usa? In spate sta defapt Mega Image.

http://www.emag.ro/supermarket

Edited by Alexandru Cristian

Nu stiu cat de firesc e. Daca prin absurd toti oamenii o sa comande de acasa alimente (eu personal fac cumparaturi saptamanal, in week-end), Auchan, Billa, Metro, Selgros, Cora, Carrefour etc. o sa intre in faliment rapid. Mi se pare o sabie cu doua taisuri. Am inteles ca flota ar fi proprie, adica nu ar livra prin FanCourier sau alt curier national.

Ok,deci preturile sunt cam mari,la colt gasesti aceleasi produse,mult mai ieftin. Daca voiau sa aibe multi clienti,ar fi trebuit sa aduca alimente de dincolo(italia,franta,germania,etc).

Va zic eu,asta ar fi fost o miscare inteligenta.

@Alex,e la fel la amandoi,eventual,poti sa-i injuri.

Btw: cica la emag ai 30 de zile de test,pai daca eu cumpar niste carne de vita,o prepar,o mananc si constat ca 4 zile stau numai la wc,atunci ce fac? Căchiță in lighean! Si trimit prin curier ligheanul.

Edited by Sebi

Sa sti ca la alimente de baza nu mi se pare un pret mare, este unul chiar ok. De exemplu ai o apa plata Aqua Carpatica 2L la 2.64 lei, sau o paine feliata French Toast secara la 4,5 eu la "coltul" meu o cumpar cu 1 leu mai mult. Depinde si de zone probabil ;))

Edited by Alexandru Cristian

Spre exemplu,tymbark e 5 lei si la mine in oras e 4.

Daca cumperi un flacon,nu-i bai,dar baiu e atunci cand dai o petrecere si cumperi 20 de flacoane. Pe aia 20 lei castigati mai iau 4 flacoane de la emag,sau 5 din oras. 😉

Ce sa zic, depinde si de produse. La Zuzu Lapte la 1L un alt exemplu, este mai jos cam ca toate magazinele, vorbim de cativa banuti, 10-20, dar cum ai zis si tu la cantitati de cateva zeci de bucati conteaza; si la vinuri au preturi foarte bune.

Cred ca o sa ma incumet zilele astea sa comand cate ceva, asa de proba...;))

Secțiunea supermarket e făcută în parteneriat cu Mega Image. Nu livrează produse perisabile unde Mega n-are depozit. Mi se pare o idee foarte faină și un proiect mult mai complex decât cel ar Carrefour, care livrează doar în București și împrejurimi. :)