Clicky

Jump to content

Custom ROM, nu se mai conecteaza la Internet


Recommended Posts

salut !


pe tel. meu allview p5 quad si intampin  urmatoarea problema 

dupa instalare imi apare la ambele cartele (cosmote si digi) semnul R si nu ma pot conecta de pe niciuna din ele la net chiar si dupa ce am setat APN -ul la ambele caretele. Am inteles ca este o problema a modemului insa nu am gasit nicio sulutie de remediere . Daca ma poti ajuta cu o idee te rog foarte mult sa imi trimiti un mesaj . 
Link to post
Share on other sites

Multumesc pentru raspuns . Postarea am copiat-o dintr-un mesaj privat pe care l-am trimis catre un alt membru si din cauza aceasta a aparut sa primesc raspuns prinmesaj . Imi cer scuze pentru acest lucru .

Da cartela de Digi este in roaming national . Dar R-ul imi apare la ambele cartele (cosmote si digi) indiferent ca am bifata optiunea de roaming sau nu.

De asemenea am observat ca atunci cand fac o apelare vocala im apare un mesaj de genul ca nu am setat cartela locala .

Imi cer scuze daca nu m-am facut inteles , dar nu am cunostinte prea multe in domeniu .

Link to post
Share on other sites

Offtopic: Desire 310 se misca bine, utilizatorul lui nu se joaca pe telefon. Are 1 sim Digi in primul lacas, pentru net. E un telefon mediu, e mai bun Desire 816, dar 310 a fost ieftin, isi atinge scopul.

 

Daca mai sunt alte intrebari legate de topic, imi scrieti si il redeschid. Cred ca s-a gasit raspuns la intrebare.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use