Clicky

Jump to content

Probleme OnePlus One - yellow sceen și unresponsive screen

Recommended Posts

cand ai nevoie de garantie, par oarecum justificate preturile telefoanelor flagship gen Apple, Samsung, HTC, LG, Sony.

asta si consumul baterie Android vs WP8 sunt cele doua mari revelatii in domeniu din aceasta saptamana.

Am cobit !. D*asta zic unii ca nu prea e bine sa cobesti..

Apropo tocmai ce am primit acum cateva ore o invitatie. pentru cine vrea sa isi ia oneplusone donez contul de pe forumul oneplusone :). Va puteti face cont pe mailbox.de si il livrati de acolo in Romania. Invitatia e valabila 24 de ore parca..

post-13138-0-20924300-1409082009_thumb.png post-13138-0-27655500-1409081946_thumb.png

E a 2 invitatie pe care o primesc. La prima acum 1 luna nu i-am dat claim. Nu eram acasa. Nici acum nu sunt acasa da am primit notificare pe mobil :).

Hai ca am auzit ca pe ultimele stocuri s-a dus problema cu displayul ingalbenit :) S-a dus deja o ora din inviatia imi scrie 23 Hr left :))

Edited by koss_x_treeme

Am vazut review la Mi4 de la Phonedog sau Pocketnow. Crash-uri gramada si rom cu multe sectiuni in chineza, fara traducere. Si pe mine ma batea gandul si asteptam versiunea LTE de la MI4. Cred ca pana la urma astept sa ma curteze Vodafone cu un G3 la pret de dumping.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Prea scump G3-ul la abonament..cel putin pentru mine care nu-mi iau telefon sa sun , nici mesaje nu dau prea des , internetul merge oribil in locatia mea si nici n-am salariu sa dau 60 de euro pe luna pentru ceva ce nu folosesc ...numai fac prostia care am facut-o cu tableta 2 500 de lei pe tab 2 7" si stau tot pe wifi :) .

Am cobit !. D*asta zic unii ca nu prea e bine sa cobesti..

Apropo tocmai ce am primit acum cateva ore o invitatie. pentru cine vrea sa isi ia oneplusone donez contul de pe forumul oneplusone :). Va puteti face cont pe mailbox.de si il livrati de acolo in Romania. Invitatia e valabila 24 de ore parca..

attachicon.gifoneplus g2.png attachicon.gifinvitatie oneplusone.png

Si eu am primit astazi o invitatie

Yackhhhh și când te gândești ca eu pe al meu îl țin numai în buzunarul din fata stanga.... Pfffff :)

Clar o sa dau bănuți doar pe flagship uri

Edited by Kali

Nu știu dacă stii.... Dar si Last un era o mașină fabricata în Romania. Și tot ce a scos Dl. Ing Iustin Capra a fost și rămân The Best Of Romania. Deci or scoate aia multe dar au nevoie de cel puțin o recunoaștere internationala, ceea ce One Plus nu vor obține după ce au lansat acest hit(hot&burning)

Mai dureaza 12 zile de la trimitere, apoi reparatia/inlocuirea. Probabil ca urmatorul nu va avea o moarte subita...ce status are coletul? Ai trimis cu Posta Romana sau curier expres? Ceva de costuri epeditie...

Bafta

Sent from my ME173X using Tapatalk 2

Noroc cu IFA 2014 din Berlin care mi-a ocupat intregul timp si restul  problemelor din zilele trecute, deoarece nu am apucat sa trimit telefonul in garnatie! Ieri mi-am facut timp si am ras sistemul de operare de pe OnePlus One si i-am flash-uit prin metoda ADB sideload cel mai nou ROM CyanogenMod (Bacon). Folosesc telefonul de ieri seara, iar problemele touch nu mai apar! Sa speram ca va tine, iar problema nu mai apare!

THX @Sp1tfire pentru pont!