Clicky

Jump to content

Report

  • Similar Content

    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Allview tocmai ce au anunțat primul asistent virtual în limba română. Acesta va veni preinstalat pe Allview X4 Soul Infinity. 
      Iată comunicatul de presă:
      Allview lansează primul asistent vocal în limba română, creat de echipa de cercetare și dezvoltare a companiei brașovene
      Noul flagship, telefonul X4 Soul Infinity, va fi primul terminal Allview dotat cu asistent vocal
      19.09.2017 - Allview, brandul autohton numărul unu de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România, anunță lansarea asistentului vocal în limba română. Zilele acestea Allview definitivează ultimele scenarii de răspuns și lucrează deja la stadiul doi de evoluție a asistentului vocal. X4 Soul Infinity, flagship-ul Allview care se va lansa în curând, va fi primul terminal dotat cu asistent vocal.
      Platforma AI dezvoltată de Allview vine ca o confirmare a noii etape de dezvoltare a companiei. Activitatea Allview a fost remarcată și pe piața internațională, fapt confirmat de recenta nominalizare a companiei în raportul Bursei de la Londra, în rândul “top companii care pot inspira Europa”.
      „Suntem inspirați de clienții care au crezut în noi și care au cumpărat produsele Allview să demonstrăm că am evoluat și că putem concura pe un nou segment de piață, într-o altă ligă. Am investit mult know-how și resurse în noul X4 Soul Infinity și în crearea asistentului vocal. În urma mai multor studii am identificat faptul că românii își doresc un asistent vocal cu care pot interacționa în limba noastră și cred că am reușit să venim cu un produs puternic, cu impact real pentru piața locală”, a explicat Lucian Peticilă, fondatorul Allview.
      Echipa Allview a integrat pentru început cele mai utile funcții, care sunt necesare atunci când utilizatorul se află în mașină sau dorește să rezolve rapid o situație fără a tasta. Compania va lucra permanent la dezvoltarea de noi capabilități, astfel că asistentul vocal va cunoaște o adevărată evoluție la scurt timp de la lansare. Utilizatorii care vor cumpăra telefoanele dotate cu asistent vocal se vor putea bucura de funcțiile acestuia, compania fiind pregătită să lanseze versiuni noi ale asistentului.
      “Suntem în punctul în care vom putea dezvolta asistentul vocal în orice direcție vom dori, inclusiv lansarea în alte limbi europene, pentru piețele internaționale“, a dezvăluit Lucian Peticilă.
      Versiunea Beta a asistentului vocal va fi disponibilă pe două terminale din aceeași gamă, respectiv X4 Soul Infinity cu noua generație de ecran de 5,7” și X4 Soul Infinity Plus, cu ecran de 6”. Caracteristicile complete ale noilor telefoane vor fi prezentate în momentul lansării din toamna acestui an.
    • By Alex Matei
      Salut. Am un allview v1 viper e din 2013. Telefonul a functionat perfect, n-am avut probleme cu el, dar int-un timp m-a batut gandul sa-i fac un upgrade, nu aveam update-uri disponibile, si fiind incapatinat am cautat android 5.0 pe diferite forumuri, intr-un final am gasit o versiune dezvoltata de un roman. Am pus-o , arata frumos, n-am ce zice, dar apar o multime de probleme, incepand de la google play , care arata non-stop "downloading" fara success, si atele. Asa ca m-am gandit poate ii pun firmware-u care a venit din frabrica, dar de unde? Nu I-am facut backup. De aceea am apelat aici, poate cineva are acest telefon si imi poate da backup-ul lui, sau un link la firmaware-ul original. Multumesc.
      Acesta e telefonul : http://forum.mobilissimo.ro/index.php?/topic/4153-forum-allview-v1-viper-e-telefon-chic-pentru-cei-care-preferă-dimensiuni-mai-mici-pentru-un-telefon-unboxing-review-și-galerie-foto/
    • By Lisa
      Buna seara. Am o tableta allview alldro 2 speed cumparata in 10-04-2014 pentru un concediu ( strict pt chat pe skype , verificare email si jocul jewels , care sunt destul de mici ).
      Am folosit-o in acel concediu pt a tine legatura cu familia , dupa care cateva luni o deschideam dimineata pt o verificare rapida a emailurilor ( am cateva nu doar o adresa ) dupa care o inchideam pana a 2-a zi de dimineata. Dupa cam un an am adus-o la setarile dim fabrica si am pus-o in cutia ei la pastrare deoarece nu am mai avut nevoie de ea ( deoarece am achizitionat un smartphone cu diagonala destul de mare care a inlocuit tableta ).
      Inca de cand am luat tableta de la flanco (la cateva luni ) a inceput sa faca erori si sa se inchida singura , uneori se reaprindea si greu o mai puteam opri . Cand i-am contactat pe cei de la flanco mi-au spus ca trebuie sa o duca in service pentru verificare si eventual o reparare. Auzind acestea am fost socata ca desi am cumparat tableta noua din magazin ( nu de la resigilate ci noua sigilata ) , am mai si citit pe di erse forum-uri , de astfel am auzit cazuri precum ca la astfel de centre/service se cam fura piesele bune din respectivul device si se inlocuiesc cu unele mai proaste . Eram foarte dezamagita insa am preferat sa dau vi a pe aplcatiile instalate ( desi erau doar cele banale cu review-uri bune ) deoarece mi-a fost teama sa dau in service tableta noua si sa ma trezesc cu cine stie ce si am preferat sa o pun la pastrare.
      Fupa cateva luni _ un an am decis sa verific tableta , insa surpriza cea mai neplacuta a venit odata cu incercarile mele esuate de a o deschide in zadar deoarece se aprinde si ramane blocata pe logo-ul Allview si nu se mai deschide ..In momentul in care apas ambele butoane ( power + home ) pt resetare se intampla acelas lucru incontinuu : tableta se inchide pt cateva secunde dupa care reporneste singura ramanand blocata la fel ( pe logo-ul Allview ).
      Cum este posibil ca produsele cumparate noi ( si in special allview ) sa fie defecte din fabricatie si cum trece garantia gratuita de 2 ani , cum mor odata cu ea ?! 
      Tin sa mentionez ca nu doar tableta mea a fost defecta di fabricatie ci si inca vre-o 4 telefoane allview cumparate de la diverse magazine la fel cu probleme de functionare.
      Allview ar trebui sa ofere garantie pe viata ( dupa parerea mea ) sau cel putin 5 ani tinand cont ca preturile produselor sunt destul de ridicate iar produsele sunt sub orice critica .
      Eu nu voi renunta deoarece tableta asta a costat ceva bani si nici macar nu am reusit sa ma folosesc de ea cum trebuie. Este chiar strigator la cer !! Cineva trebuie tras la raspundere si sa rezolve problema ca nu ne dau banii afara din casa sa ne cumparam acelas produs an de an !!
    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Allview X3 Soul Lite
       
      Mobilissimo.ro prezintă telefonul Allview X3 Soul Lite la doar 2 ore după anunțarea sa oficială. Terminalul costă 899 lei și există și un voucher care îi scade prețul cu 300 lei. Detalii aflați în clip-ul de mai jos. Handsetul vine cu un ecran 2.5D de 5 inch, cu rezoluție HD și procesor quad core MediaTek. Aduce 3 GB RAM, 16 GB stocare, baterie de 2400 mAh și camera de 13 MP.
       
      Allview X3 Soul Lite prețuri actualizate:
      Allview.ro eMAG.ro Cel.ro evoMAG.ro Altex.ro Compari.ro  
       
      Allview X3 Soul Lite Preview
       


       
       
      Allview X3 Soul Lite Unboxing
       
      curând
       
       
      Allview X3 Soul Lite Review
       
      curând
       
       
      Allview X3 Soul Lite Galerie Foto
       

    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Allview P8 Energy Pro
       
      Mobilissimo.ro scoate din cutie un battery phone de mari dimensiuni, modelul Allview P8 Energy Pro. El vine cu un ecran de 6 inch AMOLED și costă 1.899 lei. Punctul său forțe e bateria de 5020 mAh, care în condițiile unei talii de 8.4 mm, nu e rea deloc. Terminalul se remarcă și prin scannerul de amprente integrat în butonul Home și panoul frontal 2.5D.
       
      Allview P8 Energy Pro prețuri actualizate:
      eMAG.ro Cel.ro evoMAG.ro Altex.ro Compari.ro  
       
      Allview P8 Energy Pro Unboxing
       


       
       
      Allview P8 Energy Pro Review
       
      curând
       
       
      Allview P8 Energy Pro Galerie Foto
       

  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use