Clicky

Jump to content

Samsung Galaxy S III - zvonuri si discutii pana la lansare

Guest Deio

Recommended Posts

Intai sa vedem ce spec-uri are, apoi ce poate, daca au stiut sa ia ce e mai bun din ICS. Eu sunt rezervat, la fel cum am fost si cu seria One de la HTC. Prefer sa fiu surprins placut.

Ca sa clarific, Apple lansa la operatori/developeri telefoane prototipuri de iPhone 4 in carcase de iPhone 3 ca sa alunge suspiciunile unui nou design. Samsung face la fel.

Ca sa clarific, Apple lansa la operatori/developeri telefoane prototipuri de iPhone 4 in carcase de iPhone 3 ca sa alunge suspiciunile unui nou design. Samsung face la fel.

Celebrul caz al lui iPhone 4 uitat de un angajat Apple intr-un bar in 2010: http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/apple/iphone-4g-este-real--modelul-pierdut-intr-un-bar-verdictul-oficial-vine-de-la-gizmodo-video_7337.html

Mai multe articole pe acesta tema aici: http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/tag/Gizmodo+iPhone+4

Mi se pare mai ok sa aiba buton fizic home, parca ii confera un design unic, specific Apple Samsung.

Mie nu-mi place deloc butonul ala fizic, in afara faptului ca e de o calitate indoielnica si scartaie din toate incheieturile (pe SII cel putin, nu stiu cum e pe alte modele Samsung), nu-l folosesc decat in cazuri extreme, atunci cand telefonul nu mai raspunde la comenzi si trebuie sa accesez task managerul preinstalat sa opresc toate aplicatiile. As prefera oricand varianta americana fara buton fizic.

Ok, redenumesc titlul si il "agat". Va fi topicul despre noutati SGS III. Puteti discuta si posta orice gasiti nou despre acest terminal. Pastram un istoric de evolutie.

interesant la samsung e ca lanseaza super produse dupa ce concurenta a facut asta deci au timp sa fie deasupra tuturor insa de data asta sar putea sa asteptam degeaba orcum eu as vrea sa vad un quad core A15 ceva de genu pe SGS3 si peste 1gb ram deja e invechit 1gb ram

Daca are senzorul de 12 megapixeli, cu doar 1,12 microni pe pixel va avea penumbrele pline de "purici", mai rau decat la ultimul sony de 12 megapixeli.Am alte pretentii de la un tel produs in 2012, chiar si din ac pdv - sau mai ales. Senzorul lor mai bun - de 16 MP si 1,34 microni nu cred ca va veni acum.....Macar sa il puna tot pe cel de 8, mai ales ca l-au imbunatatit, dar nu cred sa bata pasul pe loc...

Daca nu are "capac" la baterie, sa o poti schimba, dupa un an il arunci la gunoi sau dai matale 2 mili sa iti schimbe bateria, sa il zgarie, sa ii strice aia la service butoanele sau altceva.... ca numai de faze din astea am avut parte....

Dc nu are peste 1 gb ram, la rezolutia aia hd si cu android 4+ touchwiz ramane putin ram pt aplicatii si peste 1 an vei dori altul.... poate asta e si ideea. Am galaxy s si memoria ram 512 mb, e acum insuficienta. Si firefox de ex se blocheaza din ac motiv.Folosesc opera si dolphin.

Cei de la Samsung nu sunt prea inspirați când vine vorba de design dacă telefonul din imagine e chiar Samsung Galaxy S III

Detalii aici: http://m.gsmarena.com/is_this_a_live_photo_of_samsung_galaxy_s_iii-news-4089.php?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

1953-samsung-galaxy-s-iii-leak-m-0.jpg

Unde s-a vazut telefon stock Samsung cu icoana de la baterie albastra si culoarea ceasului galbena sau maro ? Pe langa faptul ca launcher-ul ala pare descentrat. Daca asta e SIII-ul inseamna ca Samsung isi sapa groapa. Dar sigur nu e ;)

Samsung Galaxy S III va fi lansat pe data de 3 mai la Londra. Samsung a început să distribuie invitațiile pentru presă.

1334557180.png

Va reamintesc specificatiile posibile:

• Conectivitate 2G, 3G HSDPA și 4G LTE 700
  • Dimensiuni: 131x64 mm și 126 g
  • Ecran: Super AMOLED Plus cu Gorilla Glass de 4,7" și rezoluție de 720x1280 pixeli
  • Memorie: internă de 16/32 GB și 1 GB RAM plus microSD
  • Camera: 12 MP, video [email protected] plus cameră secundară de 1.3 MP și video [email protected]
  • CPU: Exynos Quad-core 1.5 GHz
  • Altele: Bluetooth v4.0 cu A2DP, EDR, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, DLNA, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot, port microUSB v2.0 și jack pentru căști 3.5mm

Alte detalii pe site.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Similar Content

• By Liviu Roşca
      Anul 2018 a fost anul marginilor mici, în anul 2019 trendul continuă. Este normal, telefoanele sunt dispozitive media, ecran mai mare, conținut mai mult, distracție mai multă în aceleași dimensiuni în buzunar.
      Au fost sacrificate pe rând butoanele de navigație fizice, cititorul de amprentă frontal convențional, difuzoarele stereo frontale devin o raritate, casca pentru apeluri fiind plasată în extrema superioară, etc
      Camera frontală însă a rămas. Atunci a apărut bretonul, slider-ul, decupătura, camera motorizată, display-ul secundar pe spate (lol), ecranul cu gaură (S10), etc. 
      Probabil mai durează până o să avem camera integrată în display precum senzorul de amprentă în așa fel încât atunci când folosim ecranul camera să fie invizibilă. 
      Merită un display sacrificat de decupături, pete negre, colțuri tăiate, etc pentru cameră? Am văzut câteva leaks-uri cu S10. "gaura neagră" mi se pare chiar mai enervantă decât un notch tip lacrimă gen One Plus 6T. 
      De ce nu au devenit populare slide-urile și mecanismele motorizate pentru camera frontală? Oppo, Xiaomi și o mână de producători au încercat asta dar nu prea am văzut să fie așa populare. 
      Eu folosesc mult telefonul pentru video, probabil și voi. Un notch, gaură, etc m-ar distrage, enerva, etc. E ciudat, pare ceva nefinisat, ceva pus acolo de urgență, din lipsă de altceva mai bun. 
      Voi cât de des folosiți camera frontală să suportați găuri în display, decupături, etc? Eu unul fac 2-3 selfie-uri pe săptămână și maxim un apel video pe WhatsApp. 
      Folosesc un LG G6 care nu are notch iar marginile în 2019 sunt undeva la nivel de midrange aș spune. Folosesc carcasa asta (https://www.amazon.co.uk/dp/B06XCY1JQM/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_OAbBCbFCCA9JN) deci clar și cu margini mai mici nu aș vedea mari diferențe. 
      Stiu că e un topic cu frustrări cu titlu de topic de poll dar sunt singurul care dacă ar fi să-și aleagă un telefon acum preferă să aleagă un S9 de exemplu sau să mai aștepte? Consider un moment de experimente anul acesta și aș prefera să stau pe bară cu achizițiile. 
    • By Ovidiu Cretu (OviOne)
      Salutare,
      Am urmarit un pic forumul si as dori sa primesc si eu niste sfaturi de la colegii forumisti.
      Doresc sa cumpar un telefon performant cu urmatoarele cerinte in minte: buget 2500 RON; doar Android, pe cat se poate un flagship, va fi folosit in filme, jocuri gen PUBG, youtube si altele uzuale: chat, facebook etc.
      Am restrans optiunile la urmatoarele firme si modele:
      1- Oneplus 6 de pe site-ul lor, varianta 8Gb RAM/128GB stocare
      2- LG V30 
      3- Xiaomi Mi 8 
      4- Samsung Galaxy S9 sigilat de pe un site de vanzari online, cu factura si garantie.
      5-Sony Xperia XZ2 compact. (am mai avut un Sony in trecut si am fost super multumit; in plus nu imi plac telefoanele foarte mari, cu toate ca asta e trendul)
      Multumesc in avans pentru sugestii.

• By andyground
      Vand Samsung S5 mini black - liber de rețea
      - specificațiile se găsesc pe internet;
      - prezintă urme de uzură normele (a se vedea pozele);
      - are folie aplicată;
      - are cutia originală cu toate accesoriile (cablu de date, căști și cărți).
      Pret - 350 lei
      Predare personala in Targu-Jiu, iar prin curierat se mai adauga transportul.

• By Smooth1c
      ne normal ca atunci cand te uiti la ecranul telefonului din anumite unghiuri, marginile sa prinda o umbra albastra? multi am vazut ca unii au problema asta cu pixel 2xl, nu cu s8. se poate rezolva?
    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      După failul numit Note 7 din 2016, Samsung Galaxy Note 8 e probabil cel mai așteptat telefon din 2017 (o arată și niște statistici ale noastre)!
      Deschid acest topic pentru cei care vor să urmărească și să discute pe acest subiect în vederea unei posibile achiziții.
      Feel free!

• Who's Online (See full list)

There are no registered users currently online

• Create New...

Important Information

Terms of Use