Irimia Alex Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 Buna seara/ziua.Am o problema cu a ma loga la contul meu de Yahoo.Deci pot sa ma loghez pe Facebook,aici pe forum,etc.dar nu ma pot loga pe Yahoo...am scris toate parolele + cea originala pe care stiu ca o folosesc,si tot nu merge .Si cand imi spune sa-mi trimita un email pe contul alternativ(emailul celalalt)...pai,practic...nu stiu parola nici la celalalt ca sa intru sa vad :'(.Ce pot face ?am reusit sa ajung la intrebarea 2 din 2 la yahoo forgot,dar nu mai stiu ce am raspuns acu' 4 ani la CE CARTE AM CITIT :|.Deci,stie cineva ce pot face ? Va multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 Adresa de rezerva tot pe Yahoo este ? Mare greseala. Asta indiferent de problema prezentata aici. Legat de problema prezentata aici, nu ai nici o sansa daca nu stii parola sau raspunsul la intrebare sau nu ai acces la adresa de rezerva. Irimia Alex 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irimia Alex Posted August 16, 2014 Author Report Share Posted August 16, 2014 Iti multumesc pentru ajutor,si nu pot spune decat ca am cam dat de belea .Contul bancar,newsletterele erau acolo.....mesajele ...asta este,viata asta este grea uneori .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Parca Yahoo are un serviciu ca la Gmail, sa iti trimita pe telefon un cod prin SMS si sa poti recupera asa parola. De-asta nu e buna optiunea cu "Save password". Daca ai incercat prea multe parole, Yahoo blocheaza accesul preventiv. Incearca din nou vreo 3-4 parole cand iti va permite (nu mai stiu daca trebuie sa treaca 24 de ore pana vei putea incerca din nou). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Are, dar trebuie sa stie de el. Adica sa fie trecut in setari. Scootch98 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 Din păcate, cred ca șansele de recuperare sunt minime. La începutul internetului in orașul nostru, prin modem Romtelecom pe atunci, aveam un cont pentru care am uitat parola, iar întrebările alea nu cred ca le completasem. N-am reușit niciodată să-l recuperez. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 Presupun ca se poate recupera, daca scrii la Yahoo support si le dai destule informatii despre cont, incat sa le dovedesti ca este al tau. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Saluco 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saluco Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 Exact, scrie la Yahoo, demult de tot am pățit lanțul, am scris și mi-au reactivat contul Și altădată memorează și tu toate parolele și întrebările de securitate. Evident, când ala te întreabă la întrebările de securitate unde ți-ai petrecut luna de miere tu nu spui chiar Turcia, ca poate mai sunt și alți "prieteni" care știu pe unde ai fost și uite asa ne miram ca ne-au fost sparte conturile. Răspunzi și tu abbsbrbdhwgsvs .. Dacă nu stai bine cu memoria, notezi întotdeauna ce parola ți-ai pus și ce răspunsuri, folosești un program ca TRUECRYPT și criptezi fișierul frumos pe 256 biți cu o parola unica și pe care preferabil o ții minte Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Contul despre care vorbeam eu a fost făcut când doar aflasem de internet. Evident ca acum am parole puternice, cu întrebări și răspunsuri criminale si notate în paișpe locuri. Insa acel cont, fiind primul din viata mea, mi-ar fi plăcut să-l pot recupera. Mai mult, acum am contul mesersmith_m si ala era mesersmith simplu. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now