Clicky

Jump to content

Yahoo imi trage clapa


Irimia Alex

Recommended Posts

Buna seara/ziua.Am o problema cu a ma loga la contul meu de Yahoo.Deci pot sa ma loghez pe Facebook,aici pe forum,etc.dar nu ma pot loga pe Yahoo...am scris toate parolele + cea originala pe care stiu ca o folosesc,si tot nu merge :(.Si cand imi spune sa-mi trimita un email pe contul alternativ(emailul celalalt)...pai,practic...nu stiu parola nici la celalalt ca sa intru sa vad :'(.Ce pot face ?am reusit sa ajung la intrebarea 2 din 2 la yahoo forgot,dar nu mai stiu ce am raspuns acu' 4 ani la CE CARTE AM CITIT :|.Deci,stie cineva ce pot face ? Va multumesc.

Link to comment
Share on other sites

Adresa de rezerva tot pe Yahoo este ? Mare greseala. Asta indiferent de problema prezentata aici.

Legat de problema prezentata aici, nu ai nici o sansa daca nu stii parola sau raspunsul la intrebare sau nu ai acces la adresa de rezerva.

Link to comment
Share on other sites

Parca Yahoo are un serviciu ca la Gmail, sa iti trimita pe telefon un cod prin SMS si sa poti recupera asa parola. De-asta nu e buna optiunea cu "Save password". Daca ai incercat prea multe parole, Yahoo blocheaza accesul preventiv. Incearca din nou vreo 3-4 parole cand iti va permite (nu mai stiu daca trebuie sa treaca 24 de ore pana vei putea incerca din nou).

Link to comment
Share on other sites

Din păcate, cred ca șansele de recuperare sunt minime.

La începutul internetului in orașul nostru, prin modem Romtelecom pe atunci, aveam un cont pentru care am uitat parola, iar întrebările alea nu cred ca le completasem. N-am reușit niciodată să-l recuperez.

 

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Exact, scrie la Yahoo, demult de tot am pățit lanțul, am scris și mi-au reactivat contul

Și altădată memorează și tu toate parolele și întrebările de securitate. Evident, când ala te întreabă la întrebările de securitate unde ți-ai petrecut luna de miere tu nu spui chiar Turcia, ca poate mai sunt și alți "prieteni" care știu pe unde ai fost și uite asa ne miram ca ne-au fost sparte conturile. Răspunzi și tu abbsbrbdhwgsvs .. Dacă nu stai bine cu memoria, notezi întotdeauna ce parola ți-ai pus și ce răspunsuri, folosești un program ca TRUECRYPT și criptezi fișierul frumos pe 256 biți cu o parola unica și pe care preferabil o ții minte

Link to comment
Share on other sites

Contul despre care vorbeam eu a fost făcut când doar aflasem de internet.

Evident ca acum am parole puternice, cu întrebări și răspunsuri criminale si notate în paișpe locuri.

Insa acel cont, fiind primul din viata mea, mi-ar fi plăcut să-l pot recupera.

Mai mult, acum am contul mesersmith_m si ala era mesersmith simplu.

 

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use