Viorel Candale Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Am o problema. Dupa ce folosesc telefonul pentru aplicati (jocuri ,youtube etc) un timp mai indelungat display-ul se blocheaza de la jumatate in jos si nu se deblocheaza decat dupa un restart. Ce ar trebui sa fac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Ai încercat un factory reset? Pupiiiiiiiix 😚😚😚 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viorel Candale Posted August 11, 2014 Author Report Share Posted August 11, 2014 Am dat acum un factory reset si nu s-a mai blocat , cel putin deocamdata. Daca revine problema cel mai probabil o sa il trimit la resoftat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violeta Grigore Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 (edited) Buna ziua,am sters din greseala un sms necitit iar acum imi apare tot timpul la pictograma de Mesagerie.Cum fac sa scap de el?(mentionez sa am ca setare optiunea ca sms sa se salveze in tel. nu in SiM). Multumesc. Edited April 21, 2015 by Violeta Grigore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akHolic Posted September 19, 2015 Report Share Posted September 19, 2015 Am dat acum un factory reset si nu s-a mai blocat , cel putin deocamdata. Daca revine problema cel mai probabil o sa il trimit la resoftat.Degeaba il trimiti la resoftat , pierzi timp , asa e stock rom-ul celor de la allview pe a5 quad !Daca vrei sa scapi de asta instaleaza un custom rom . Ram liberi 200+ Pic de lag ... Multe avantaje fata de prostia aia de soft . Trimis de pe al meu A5_Quad folosind Tapatalk Sau daca ai net fa update la softul curent prin OTA , parca era o aplicatie de actualizare sistem preinstalata nu? Trimis de pe al meu A5_Quad folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avram Alex Posted January 5, 2016 Report Share Posted January 5, 2016 am si eu o problema: daca scade bateria la 15%incepe sa scada la 0 in 2 timpi si 3 miscari(foarte repede...cu wi-fi+date oprite+curatare de oprire a aplicatiilor) care e cauza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akHolic Posted January 5, 2016 Report Share Posted January 5, 2016 Esti cumva pe softul stock ? Daca da , cred ca e vreo setare din aplicatia "Economizator" , asa aveam si eu cand eram pe stock Era o optiune bifata , sa mi se activeze autonat wifi + gps + bla bla bla si la fel imi scadea si mie de la 15 % Eu recomand un custom rom , si anume : AOSP 4.4.4 trecut pe ART . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts