MarianR Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Buna ziua Am achizitionat, in ianuarie 2014, un iphone 5S. Din 5 august, brusc, acumulatorul mi se descarca noaptea cu 50%, cand sta in asteptare fara wifi sau bluetooth si cu functia push dezactivata. Curios este faptul ca, inainte de 5 august cat si dupa, nu am modificat nicio setare a telefonului. Am instalat doua aplicatii, una de dounload si alta de tonuri, pe care ulterior le-am dezinstalat dar fara rezultate... Am dat reset la setarile din fabrica si tot asa repede (cu ecranul inchis) se descarca! Daca cineva a intampinat aceasta problema rog informatii! Va multumesc anticipat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Introdu-l in DFU mod, si da-i restore fara a mai instala backup si vezi cum merge, daca problema persista mergi linistit la garantie daca ai... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarianR Posted August 11, 2014 Author Report Share Posted August 11, 2014 Am garantie. Va multumesc pentru raspuns. Revin cu concluzii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarianR Posted August 13, 2014 Author Report Share Posted August 13, 2014 Revin cu concluzii: nici dupa modul DFU (cu configurare ca tel nou) nu am rezolvat problema. Voi merge la garantii!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fresH Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 (edited) inainte de 5 august ai facut upgrade la ios 7.1.2 ? am inteles ca aceasta ar avea multe probleme cu bateria. Edited August 19, 2014 by fresH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarianR Posted August 19, 2014 Author Report Share Posted August 19, 2014 Mi-a sosit telefonul din service si concluzia lor a fost ca bateria, in urma testarii, este ok telefonul fiind resoftat (tot var. 712 pe care am instalat-o si eu prin DFU mod -asa cred eu !?!). Revin in 2 zile si va spun cum se comporta. Am inteles (tot de la Orange) ca var. de soft 712 ar fi de vina la majoritatea telefoanelor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarianR Posted August 23, 2014 Author Report Share Posted August 23, 2014 Revin cu raspunsul promis: si dupa resoftare se comporta identic! L-am retrimis in service Orange cu mentiunea "a fi inlocuit". Curios ca azi 23.08.2014 pe pagina Orange Service (acces cu IMEI-ul telefonului) apare cu status "Reparatie in asteptare Motiv: Piesa de schimb indisponibila". Ce piesa mai asteapta pentru ca tot ei au scris in certificatul de garantie ca bateria este in parametri, telefonul fiind resoftat??? Daca a mai trecut cineva prin aceasta situatie rog replay! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 Probabil iti inlocuiesc bateria. Inlocuire cu alt telefon nou nu prea se poarta, decat in cazuri speciale. Am auzit de cazuri in care au primit telefoane asa-zise noi, dar au gasit diverse date prin telefon apartinand fostului proprietar. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk MarianR 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 Nu se poate asa ceva, suntem tara membra a Uniunii Europene, suntem cetateni europeni si avem drepturi............. teoretic MarianR 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarianR Posted August 23, 2014 Author Report Share Posted August 23, 2014 Si mie imi este teama de acest lucru dar tot ei se contrazic pentru ca pe garantie au scris ca bateria s-a comportat ok in urma testarii!! Poate fi bateria de vina brusc, dintr-o data...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 O sa vezi cand il primesti. Daca are acelasi IMEI inseamna ca ti-au inlocuit bateria. Pai daca l-ai trimis inapoi a doua oara, n-au ce sa-ti faca la el. Ori iti schimba bateria, ori iti dau altul. Alta varianta nu e. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarianR Posted August 23, 2014 Author Report Share Posted August 23, 2014 Asa este n_iulian, am dat pe el de nou 28 milioane acum 6 luni si sunt obligat sa astept nu stiu ce piesa... pentru el (conform status Service Orange: Reparatie in asteptare Motiv: Piesa de schimb indisponibila) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 La ce mana de lucru avem in tara, este posibil sa cada si ecranul in service, desi e trimis pentru o schimbare de mufa, un boss la Germanos in Mall Vitan se chinuia cu surubelnita sa deschida slotul pentru cartela sim la N9, deci iti dai seama ca se pricep, cred ca in spate, unde nu vede nimeni arunca cu telefoanele fara nici o jena. MarianR 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarianR Posted August 23, 2014 Author Report Share Posted August 23, 2014 Da Sp1tfire, revin cu raspuns dupa ce soseste telefonul de la Orange Service. Multumesc mult pentru concluzii! Si mie imi este teama sa-mi umble in el cu SURUBELNITA! inainte de 5 august ai facut upgrade la ios 7.1.2 ? am inteles ca aceasta ar avea multe probleme cu bateria. Da, tot asa au spus si cei de la Orange Service dar dupa resoftare e la fel. L-am retrimis in service si acum are status Service Orange: Reparatie in asteptare Motiv: Piesa de schimb indisponibila. Asadar cred ca-mi umbla in el sa schimbe bateria cu toate ca eu le-am facut mentiunea: inlocuire cu telefon nou! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 7.1.2 am si eu pe tableta, n-am observat nici o problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarianR Posted August 23, 2014 Author Report Share Posted August 23, 2014 7.1.2 am si eu pe tableta, n-am observat nici o problema. Da si eu am un iPad Mini Retina cu 7.1.2 si merge ok! In acest caz concluzia ar fi acumulatorul dar daca inchid definitiv telefonul acesta nu se mai descarca. Daca bateria ar fi avut scurt apareau probleme si la incarcare, dar aici timpul de incarcare nu s-a modificat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 Nu s-ar fi văzut pe telefoane dacă arunca cu ele prin service? Dacă e de aluminiu se vede și mai bine, dar nici nu plasticul nu mi-e rușine. Nu-și permit sa trimită înapoi telefoanele într-o stare mai proasta decât au venit. Oamenii vorbesc pe forumuri cum l-au primit și dacă au fost mulțumiți de servicii, chiar aici pe forum avem cazuri de la Allview. Știu multe cazuri când unii nu cumpărau de la un anumit magazin din cauza parteneriatului cu un anumit service, care ar avea o reputație proasta conform spuselor de pe forumuri. Cel mai bine e sa ii faci niște poze înainte sa îl trimiți, iar dacă nu îți convine poți oricând sa o rezolvi. Eu zic ca nu se pune problema asta la magazinele mari, doar dacă luati de la GigelGSM... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 Ca tot vorbim de Apple, se pare ca problemele sunt reale: http://www.gsmarena.com/apple_begins_replacement_program_for_faulty_iphone_5_batteries-news-9442.php Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarianR Posted August 23, 2014 Author Report Share Posted August 23, 2014 Ca tot vorbim de Apple, se pare ca problemele sunt reale: http://www.gsmarena.com/apple_begins_replacement_program_for_faulty_iphone_5_batteries-news-9442.php Sent from my GT-I9505 using Tapatal Chiar acum am verificat seria telefonului meu pe pagina Apple dedicata identificarii telefoanelor cu probleme la acumulatori si mi s-a raspuns ca nu este inregistrat in baza lor de date cu seriile de telefoane problema. Am impresia ca problema continua... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 Nasol, d-aia prefer telefoane cu baterie interschimbabila. Ma duc la magazin, cumpar alta si am rezolvat problema. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarianR Posted August 23, 2014 Author Report Share Posted August 23, 2014 Nasol, d-aia prefer telefoane cu baterie interschimbabila. Ma duc la magazin, cumpar alta si am rezolvat problema. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Aici iti dau dreptate! Pana acum 6 luni am fost detinator de ..androide. Singurul avantaj pe care l-am identificat la Iphone este ca nu se blocheza, iar resetul unui iphone pune la loc TOATE setarile. La android mai era de munca.. pana-l reinitializam dupa reset. In rest, toate au probleme fel de fel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarianR Posted August 31, 2014 Author Report Share Posted August 31, 2014 Problema rezolvata: am prmit , de la Orange Service un iPhone 5S nou, cu foliile originale pe el ! ionel, Sebi, Scootch98 and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts