Clicky

Jump to content

Si eu vreau sa ma abonez la Cosmote

Irimia Alex

Recommended Posts

Buna ziua.As dori sa ma abonez la Cosmote la un abonament de 15-17 euro pe luna,pentru achizitionarea un LG G2.Ceea ce ma deranjeaza este faptul ca trebuie sa platesc 1500 de lei pe telefon,cam aiurea tinand cont ca telefonul este 1500 de lei la liber.Deci intrebarea mea este,cei de la Cosmote nu mai actualizeaza si ei preturile de piata ?Le tin doar pe cele de lansare ?Adica,eu sincer sa fiu nu as plati 1500 de lei pe un telefon la abonament daca el e 1500 la liber,ce spuneti,daca vorbesc cu ei,oare se schimba ceva ?:D

Am sa ma duc maine la Cosmote sa vad ce pot face,daca nu-mi convine,am sa plang pana la Black Friday ca sa-mi iau telefonul la liber :(.Daca imi convine,poate am sa-l iau,sau vorba lui deiuma,astept pana se face Telekom-ul.:D.Oare se va face 1100-1300 de lei G2-ul ?

Pentru cateva sute lei mai putin nu se merita sa ti-l iei la abonament, mai ales cand vorbim de Cosmote. Parerea mea este sa te orientezi spre alta retea, eu nu stiu cum sa scap mai repede de Cosmote, si sincer, Telekom nu cred ca va face mare lucru.

Ei, uite că eu am renunțat la Vodafone si am trecut la Cosmote. Si asta pentru ca pentru 67 lei pe luna, am totul nelimitat, inclusiv internet. O fi bine?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Nu e bine, pentru  ca reteaua  este mult inferioara, si pentru ca toti din jurul meu au abonament nelimitat digi de 5 euro , alta diferenta e ca netul e mai bun si poti sa suni si in zona 1 tot nelimitat. Colegul meu de munca nu are retea in casa, si locuieste vis-a-vis de Parcul Tineretului,mi se pare inadmisibil ca in asa zona sa nu ai semnal,normal ca a renuntat la Cosmote.Incearca sa compari semnalul cu orice alta retea la metrou, sau conexiunea la internet, sa vezi diferente atunci :)) . 

Eu unul abia astept sa termin contractul , ma duc in alta parte chiar daca e un abonament mai mare, oricum , la Cosmote nu prea sunt oferte bune. 

O fi, deși eu nu am simțit asta pana acum.

In zona mea, adică exact în centrul orașului, in casa nu aveam semnal Vf, dar am semnal maxim Cosmote.

Merg extrem de mult cu mașina în diferite zone din tara si nu am simțit că rețeaua ar fi slaba. Ma rog, eu asa cred si tine cont ca sunt fericit ca am scăpat de Vf după ce am fost exclusiv in rețeaua lor din 1997.

Referitor la abonamentul digi, nu exista pe piață când am făcut eu abonamentul Cosmote.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Nu mai stiu exact unde nu aveam semnal Cosmote cand faceam tara, dar mi-a ramas intiparit in minte cand am trecut pe la Portile de FIer, nu mai aveam Cosmote, ci "Telekom Srbija"  :)) . Destul de stresant, intrucat parasisem zona de ceva vreme si tot in reteaua lor ma aflam. Ca locuitor al Bucurestiului nu ma incanta deloc reteaua asta, folosesc concomitent si Orange (pentru munca) , la mine se vad diferentele. Nu stiu cum va multumeste pe fiecare, dar eu nu recomand nimanui.

Pe scurt, în zona x, la portocalii ai semnal de 2 linii, la verzi ai de 3,la roșii ai de 1 și la albaștrii nu ai semnal deloc.

Depinde de câte antene satelit au fiecare, și depinde de zona unde sunt amplasate ele.

Pupiiiiiiiix 😚😚😚

Din experienta pot spune că vdf stă încă bine la semnal fată de alte retele. Și aici mă refer la vdf și orange,cosmote nu am avut.

Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk

Si eu sunt pe Orange,dar m-am plictisit de ei :D.Am multi prieteni care sunt la Cosmote si spun ca este mult mai bine,si se observa :D.Pana la urma cred ca am sa astept pana pe 12 septembrie daca azi nu rezolv nimic :D,va tin la curent.

Edited by Irimia Alex

Mi-am amintit de o experienta neplacuta atunci cand aveam cartela reincarcabila Cosmote: Aparuse oferta cu 2000 min la 5 euro, mi s-a parut foarte tare. Asadar, mi-am incarcat frumos cartela cu 5 euro , am activat extraoptiunea, dupa care am vorbit cateva minute si la urmatorul apel "creditul dumneavoastra este insuficient...". Bineinteles ca am verificat minutele , sa vad ce se intampla, si-mi arata ca mai am "-1991" minute :)) . M-am dus la Internity, baietii nu au stiut ce sa-mi faca( nu ma mira dupa alte experiente cu ei...) asa ca m-am lasat pagubas si mi-am reincarcat iar cartela, intrucat eram in perioada sarbatorilor de Craciun asa ca am vrut sa-mi bat capul prea mult pentru 5 euro. Am reactivat aceeasi extraoptiune , si surpriza , aveam 9 minute , ca si cum aveam restanta. Am platit de 2 ori degeaba, si nu m-am ales cu nimic...

Totuși sunt 8 ani de-atunci... Eu nu am întâlnit nicio eroare de genul ăsta la ei.

Întradevăr, rețeaua poate fi praf în anumite zone (Constanța, din câte am auzit), dar eu nu am nicio problemă momentan.

• 2 years later...

Mă refeream la cartela, abonament nu merita la nici un provider, de exemplu pentru 27 lei cât este 5 Euro TVA inclus, ai 5GB date si inca 1GB pe zi pentru bonus gigaday ! Adică să fim serioși, trafic usual nu ai nevoie de mai mult de 1gb /zi, oricum la Digi dacă ai abonament ai 50GB /lună în 4G, 10gb la 3 G, iar la VF ai 6GB sau alte variante pe cartela, strict la cartela mă referisem :)

Trimis de pe al meu MI 5 folosind Tapatalk

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Who's Online (See full list)

There are no registered users currently online

• Create New...

Important Information

Terms of Use