Clicky

Jump to content

Report

  • Similar Content

    • By Tudose Iulian
      Buna ziua,
       
      Am un htc m8s de aproximativ un an si in aceasta dimineata ma confrunt prima oara cu aceasta problema. L-am lasat la incarcat deoarece se descarcase complet, si nu am fost atent dar beculet de notificare clipocea, l-am lasat peste noapte asa si dimineata la fel face, tin sa mentionez ca am incercat cu 2 incarcatoare diferite, atat in diferite prize cat si in laptop, acelasi rezultat. Am incercat sa tin apasat atat VOLUME UP + POWER 10 secunde de mai multe ori si nimic. Are cineva idee ce as putea sa fac, de preferat sa nu ajung cu el in service?
    • By S6Edge
      Salut! De o lună am grave probleme cu bateria acestui telefon. Se descarcă ridicol de rapid, să vă exemplific:
      Ieri aveam 18% baterie, deschis wi-fi-ul, POC, 11% dupa ce imi apar notificari de la mesajele de pe messenger. Dau sa citesc o converaatie, POC, 3%.
      Èšin să precizez că ce am zis mai sus nu se întâmpla mereu.
      Dacă ar fi aceea singura problemă, meh. Dar fraților, abia se încarcă. Scrie "încărcare rapidă", dar într-o oră in care ar fi trebuit să fie 100%, abia de face 20%. Rareori, 1/5 cazuri chiar încarcă rapid.
      Atenție, mereu am folosit încărcătorul original.
      De altfel, a treia și ultima, a apărut o pată de nu știu unde pe telefon. http://i.imgur.com/TsbNTKy.jpg
      Sper că mă puteți ajuta cu niște sfaturi și îmi cer scuze dacă am postat la categoria greșită!
    • By George Bda
      Salut de curand mi-am cumparat un HuaweiP8 lite    are doar 3 zile dar mi-am bagat nasul unde nu-mi fierbe oala cum s-ar zice si i-am   deblocat bootloader-ul si i-am facut root  in prima zi totul ok  pana cand am instalat cateva aplicatii care necesita root si am observat ca nu functioneaza cum trebuie aici vine prostioara mea am decis sa folosesc un program de pe net pentru ca  am crezut ca am gresit niste pasi la root-ul de dinainte programul se numeste Kingo root dupa ce am terminat procesul de root cu succes al programului   am observat ca nu mai am root deloc aplicatia SuperSU a cerut restart telefonului i-am dat restart si ramane blocat dupa ce apare sigla Huawei ecranul ramane negru  ceva sugestii ? multumesc. (de mentionat am incercat un recovery sau  factory reset dar cand apas pe volum si pe butonul de power off imi spune Software insall failed   apoi am citit pe alt forum ceva sa incerc cu cablu usb in pc a mers dar se blocheaza la 90%  are idee cineva daca pot face ceva  inainte sa-l returnez ?  multumesc . :(
    • By neXt
      In sectiunea import kits, ar trebui sa poti da paste la un link ce contine echipamentul care iti place.Pe iOS sa Android nu e o problema, insa pe windows phone nu exista optiunea paste! Am scris link-uri kilometrice si tot download failed apare.Stie cineva o rezolvare?
    • By Mihai Aurelian
      Pe 23 luna trecuta, am dat comanda de un telefon care a ajuns in 2 zile cu touch-ul pe o parte din ecran nefunctional. Am solicitat inlocuirea telefonului si mi s-a zis ca va veni curierul cu telefonul nou, urmand sa-l ia pe cel defect. A venit curierul doar sa-l ia pe cel defect care a ajuns la regenesis pe 28. Am sunat iar la vodafone si mi s-a spus ca trebuie confirmat defectul inainte sa primesc alt telefon si ca dureaza cateva zile.
      Pe 2 decembrie vorbesc cu cineva pe chat si imi spune ca de fapt se va livra in 14 zile lucratoare incepand cu 28. Cum mi s-a parut foarte ciudat acel termen, am sunat din nou si mi s-a transmis ca s-a confirmat defectul si ca voi primi telefonul nou pana miercuri, 10 decembrie. Miercuri ii sun din nou si doamna care a raspuns a dat peste conversatia de pe chat si a inceput si ea sa o tina una si buna cu 14 zile lucratoare. Nu a putut sa raspunda la intrebarea "Unde apare acest termen in documentele legale de pe site" si nici eu nu am reusit sa-l gasesc.
      Luni(15 dec) intru pe chat si solicit data de livrare a telefonului. Mi se spune ca trebuie sa primeasca raspunsul de la alt departament si ca ma anunta pana la ora 18. La 18 intru iar pe chat si o alta duduie imi spune ca prima duduie nu are inca un raspuns si ma anunta "maine". A doua zi pe la pranz ii sun. Un nene imi spune ca tot nu exista raspuns si ca ma anunta "maine". Astazi(miercuri) pe la pranz intru iar pe chat si minune.. mi se spune ca am sa primesc telefonul astazi. Problema e ca astazi s-a cam dus si fan curier mereu trimite mesaj dimineata cand am ceva de primit de la ei. Nu am primit mesaj. 
      Maine se termina cele 14 zile lucratoare care cica reprezinta termenul de schimbare al unui telefon primit defect(desi nu apare nicaieri.. afli despre el doar cand dai de probleme). Tare curios sunt daca maine va ajunge telefonul, desi nu par sa fie sanse de asa ceva. Parca vad ca mi se trimite acelasi telefon reparat(asta ar fi singura explicatie pentru cele 14 zile necesare schimbului).
      Concluzia..
      De cand am facut comanda asta mi s-a spus de vreo 5 ori ca problema nu se poate rezolva pe loc si voi fi contactat. Niciodata nu am fost contactat.. a trebuit sa-i sun tot eu. Suportul clienti de la vodafone este doar o linie de maimute antrenate sa-ti zica orice numai sa scape de tine cat mai repede ca sa poata trece la urmatorul client. Nimic din ce ti se spune ca se va intampla nu se intampla.
      Mai bine puneam inca 400 lei si cumparam telefonul la liber de la emag.. nu-mi mai faceam nervi cu jegul de vodafone.
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use