Clasic Costi Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 Salut.As vrea sa ma ajutati intr-o problema.Bunicul meu isi schimba abonamentul maine sau poimaine si vrea sa ia un telefon "d-asta care dai cu degetu'".Vrea mai mult pentru urmatoarele functii: GPS-ii place la nebunie insa cum MB se consuma repede as vrea sa stiu daca e vreun telefon cu GPS offline Baterie Sa fie cat de cat micut. Asa ca as dori cate va sfaturi sa-l pot multumi deoarece e o ruda foarte apropiata si persoana care ma sustine cel mai mult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deiuma Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 Lumia 520. UI mare, ușor de învățat. Va avea Drive+ gratis în WP8.1 (în 8 ai doar hărțile României), e destul de mic comparativ cu lopețile high-end și e ieftin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
denis Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 Daca nu vrea sa isi bata capul, orice Lumia cu WP 8. Ii pui tu 8.1 si ai GPS offline. Eu il folosesc mereu si nu da rateuri cum face Google Maps. deiuma 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clasic Costi Posted August 3, 2014 Author Report Share Posted August 3, 2014 Bun.Problema e ca nu stiu cum sa fac update la WP.Sunt obisnuit cu Android. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deiuma Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 Din câte știu eu, la WP8 ai deja gratis hărțile României offline. Îi trebuie mai mult de atât până apare 8.1 final și pt 520? Dacă da, ai o aplicație în Store „Preview for developers†și din aia faci totul. Nu-ți trebuie PC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clasic Costi Posted August 3, 2014 Author Report Share Posted August 3, 2014 Nu-mi traba mie .Romania ii de ajuns pentru bunicu'.Ma gandeam la un Lumia 630 ca se duce la Portocalii face un abonament de 7€ (Acum are de 9 si nu ii mai convine) + niste puncte Thank You(peste 100).Eu zic si i-am propus si lui ca e o afacere buna.Acum traim si vedem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deiuma Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 Nu e cam mare 630? Dacă ai întrebări despre el îți răspund eu. Sebi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clasic Costi Posted August 3, 2014 Author Report Share Posted August 3, 2014 Nu.O singura intrebare.Mere camera si bateria calumea? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deiuma Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 Am prins două zile și un pic la utilizare moderată (în rest l-am stresat de abia m-au ținut o zi bateria. ). Camera e OK, vezi că am pus poze aici . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 Cu un Android ar putea folosi asta. In varianta free se poate instala doar Harta Romaniei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clasic Costi Posted August 3, 2014 Author Report Share Posted August 3, 2014 cristian2008 m-am habit so la says dark but around data boxes e in romana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clasic Costi Posted August 17, 2014 Author Report Share Posted August 17, 2014 (edited) Ignorati ce am scris mai sus.Corectarea automata. Ontopic Achizitionat:Samsung Galaxy Young 2 si merge brici.Nu se mai desparte de el si de Harti Edited August 17, 2014 by Clasic Costi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deiuma Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Nu văd bine configurația aia + Kitkat... Și cică S3 nu are destul RAM... Andrei P. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clasic Costi Posted August 18, 2014 Author Report Share Posted August 18, 2014 Impartim aceias parere:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts