Carcotashul Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 Salutare, Dupa ultimul update de acum ceva vreme, update-ul la sense 6 telefonul meu se da singur incet de nu il mai aud cand suna, la inceput am zis ca o fi al meu mai nebun dar apoi am vb cu un prieten care are si el si a zis ca are acceasi problema ca si mine, al meu e codat pe orange si al lui pe vodafone deci oare ce sa fie, am incercat si cu reset dar nu merg, a mai avut cineva pb asta sau sa auda de ea? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 (edited) Stai asa , nu inteleg. Cand te suna cineva se aude putin si dupa se opreste ? Incearca sa dezactivezi quiet ring on pickup . Le-ati dat si voi un reset total dupa update ? Si eu am htc one si n-am avut probleme ...dupa update la sense 6 i-am dat un reset total . Edited August 2, 2014 by Scootch98 Andrei P. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 Am văzut un fel de opțiune de-asta la LG, dar era invers. Se numea"ascending ringtone" și suna încet, iar apoi creștea volumul, ca să nu sari de pe scaun ca și când ai fi văzut o fantomă. Scootch98 and Gabii 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts