Clicky

Jump to content

Sms de la pc pe telefon

Recommended Posts

Exista cateva aplicatii care fac asta, gestioneaza sms-urile de la pc.

Unul dintre acestea este Mighty Text, insa este extrem de limitat cand vine vorba de trimiterea unor mesaje lungi sau foarte lungi, precum si atunci cand e vorba de a trimite mesaje la liste de contacte sau la grupuri de contacte.

Ce alta aplicatie de acest gen mai cunoasteti, dar care sa fie si free?

Azi am vrut sa cumpar Sms Control Center, dar dupa ce am incercat varianta free si am cititi review-urile, parca nu as mai face-o, chiar daca arata foarte bine pe pc. Din pacate, nu importa toate contactele, desi sunt toate salvate la fel, in acelasi loc.

AirDroid si SnapPea.

SnapPea are aplicatie dedicata pentru PC,doar pentru Windows.Insa,pentru SMS-uri,AirDroid ramane solutia cea mai buna.Poate fi utilizata pe orice sistem de operare,gestionand trimiterea acestora din interfata web.

Edited by Ionuț

Da, l-am instalat si mi-am și amintit de ce l-am dat jos: varianta pro costă foarte mult. Rămâne să văd dacă varianta free îmi este suficientă.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Mighty text pe PC mă lasă să scriu texte de 576 caractere (parcă). Zilele trecute chiar m-am uitat peste ce poate varianta plătită și am impresia că știe să lucreze cu liste de destinatari. Ia mai vezi...

Eu nu am găsit nici un neajuns la Minghytext. Dar nici nu am încercat liste. Am adăugat destinatari multiplii... Dar nu liste.

Eu am instalată și varianta pentru tablete.

Mănânci cai?

Qashqai!

trimis dupe cealaNtă rachetă de Evo 3D