Clicky

Jump to content

Double-tape to wake

Scootch98

Recommended Posts

Am intrebat la comentariile unei poze pe facebook pe pagina HTC daca in urmatorul update poate adauga functia double tap to wake . Raspunsul HTC :post-13157-140683761291_thumb.jpg

Daca nu se poate , de ce cu kernelul elementalX se poate ? Nu vor , sau chiar nu merge ?

Off: Da , lauda cam mult m8-ul . Eu zic ca m8-ul e ceea ce trebuia sa fie m7 pentru ca nexus 5 si lg g2 le-a luat-o inainte cu procesorul S800. Si anul asta pe m8 in loc sa urce frecventa la 2.5 au lasat-o cu 0.2 mai mica decat la samsung , exact ca anul trecut

Clar motivul este unul de upgrade , upgrade care nu merita .

Edited by Scootch98

Pe vremea când aveam HTC desire HD au reuși sa implementeze funcția asta într-un kernel fără sa se vadă un impact serios asupra bateriei. Asa ca de ce nu încerci elemental

În alta ordine de idei, personal Cred ca upgrade-ul la M8 merita și partea cu procesorul nu mi se pare asa de importanta. De ex acum am Note 2 cu un procesor net inferior celui de pe M8 și nu am simțit niciodată ca duc lipsa de "putere de procesare ". cei drept, nu ma joc pe tel, poate doar acolo, dar nici asa o diferență asa mica față de competitorii care-i menționezi nu cred ca e cu adevărat importanta. De ex, note 3 are "de toate" și tot are la, asa ca mai contează și cât de bine e optimizat softul

Ca un adagio, decât câțiva MHz în plus, mai bine puneau o baterie m mare :(

Edited by Saluco

Nu vreau sa umblu in soft ca am garantie vodafone d-asta preferam sa-mi dea functia printr-un update . Am vrut sa-i fac root si sa-i bag un modul xposed sa faca asta , dar am dat inapoi ca m-am gandit sa nu influenteze update-ul care vine de la vodafone .

Edited by Scootch98

Mda, se pare ca nu onoare te "fericeasca" cu asa ceva

Eu zic totuși să-ți faci curaj și să-i faci unlock. Prima data și eu aveam o reținere dar bănuiesc ca ai telefonul de ceva vreme, dacă era sa aibă ceva hardware în principiu se manifesta pana acum iar software e destul de greu dacă nu.. Aproape.. imposibil să-l brick-uiesti

Oricum, nu știu ce zice garanția Vodafone vis a vis de "alterarea" software-ului dar cea HTC nu e f. restrictiva

Aici ai un ghid f bun despre unlock & more, cu referiri și la garanție printre altele

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2265618

Edited by Saluco

Da , dar el poate sa-si puna OS original ...la mine are sigla vodafone . Nu am de ce sa-i fac root decat pentru o functie . Inca am speranta ca gasesc un g2 fullbox cu garantie la schimb :) .

Gasisem deja , dar e ee 16 gb fara husa...al meu are si husa originala .

N.ai facut schimb pt o husa? Apropo, daca la G2 e husa flip de la Cellularline e de tot cct-ul, am avut.o , era inchisa si cand l.am scapat a tot sarit telefonul din el si l.am craapt intr.un colt. Tot husele TPU castiga

Nu o sa ai nevoie de garanție, când o sa vezi ce poți face cu g2,după câteva luni o sa zici "Ce? Garanție? Ce face aia?"

Dacă telefonu nu se strica în primele 2-3 luni, slabe șanse sa se strice peste 1 an și ceva, plus ca nu cred ca vei rezista fără root și custom rom la asa bestie.

Stiu asta , dar al meu are garantie+factura si nu a fost obosit . Nu am de unde sa stiu ca nu are x problema si d-aia il da . Cu garantie stiu sigur ca daca are ceva defect il duc si il repara. Daca gasesc ceva in Bucuresti mai dau si banii pe drum , dar daca ma duc pana acolo in primul rand o sa ma duc ziua(nu cum am facut cu s5-ul ala) si avand net pe tableta o sa-l testez cat pot de bine.

Si eu am tableta tot "cu sigla Vodafone" (Tab 7 II - Lenovo). I-am facut root si cand a avut un update oficial s-a actualizat fara probleme.

Nu vreau sa umblu in soft ca am garantie vodafone d-asta preferam sa-mi dea functia printr-un update . Am vrut sa-i fac root si sa-i bag un modul xposed sa faca asta , dar am dat inapoi ca m-am gandit sa nu influenteze update-ul care vine de la vodafone .