Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Uite-o pe cea quad-core http://m.emag.ro/tableta-samsung-galaxy-tab-s-t705-cu-procesor-quad-core-small-sup-tm-sup-small-2-3-ghz-8-4-3gb-ddr3-16gb-wi-fi-4g-gps-bluetooth-4-0-android-4-4-2-kitkat-brown-93307/pd/DCV81BBBM/ .

PS: scuze pentru ce ti-am spus mai sus , nu am vazut ca tu ai facut post-ul . Credeam ca e cineva care se baga aiurea nestiind despre ce e vorba .

Edited by Scootch98

Iti iei tableta SAMSUNG doar ca are senzor IR? Chiar nu as vedea pe cineva cu o tableta de 8" intinzandu-se sa controleze tv-ul , aerul conditionat etc. Cred ca sunt solutii mai ieftine pt. controlul tv-ului si ce mai ai tu nevoie

. La ce folosesti tableta, avand asa mare nevoie de senzor de amprente?

Edited by Gabii

Ai de viata mea..iti place TW? Iti place ca produsul pe care il cumperi,peste 6 luni sa il vinzi la jumatate de pret?Poate chiar mai putin.

Asta iti place la ei?

La aiped,minim 2-3 ani ani o sa poti juca cele mai tari jocuri,pe cand la samsung si in general la androizi,peste 1 an jumate nu mai poti juca jocurile pe setari maxime.

Nu pricep,ce iti place atat de mult la samsung?

Si sa nu uitam de baterie,care tableta cu android mai are asa autonomie ca Aiped-ul? Peste 15 ore de browsing si youtube cu wifi on,sa nu uitam si de stand-by.

Dude,daca ai banii necesari,cumpara ceva cu cap.

Edited by Sebi

Mai bine ia-ti surface ca bate si aipedul =)) . Instalezi programe de windows , ai 64 gb memorie , stylus , tastatura . Imi plac tabletele cu windows . Dezavantajul e ca nu prea ai aplicatii google(youtube) , dar te uiti in browser fara pic de lag .

Trimis de pe tableta .